Отговори
# 630
Добро утро и от мен Hug
Sunny, да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва Heart Eyes
И мен от време на време ме заболява корема, но пия но-шпа и гледам когато мога да почивам повечко. И аз вече нямам търпение за ФМ да видим дали всичко е наред, а и дали ще кажат нещо за пола Blush
Иначе за кг, все същите съм си аз - 1 кг надолу от както забременях, но ям и доста малко. А и аз съм много трудна на сваляне и затова гледам да не си позволявам много много, защото после ще ми е много трудно. Но отсега съм се наточила на козунаците Blush

# 631
Добро утро, момичета:) Тъкмо си мислех, че неразположенията са отминали, и снощи оповръщах света :/  Иначе нищо ново, чакам си следващия преглед Simple Smile

# 632
Здравейте и то мен. Рядко се включвам с писане, но ви чета много редовно. Просто нямам никакво време. Аз да ви попитам нясоя от вас има ли проблем с херпеси по устните. Аз откакто съм бременна за втори път ми избива устата, а по принцип в живота ми да съм избивала най много 3 пъти. Притеснено ми е, но днес ще хода при док и ще я попитам и нея. Приятен и усмихнат ден на всички.   

# 633
Здравейте и от мен, сладурчета! Hug Така ми липсвахте! Добре че не сте изписали цял ферман, ама за тия 6 дни дето не съм влизала пак има да чета доста.
Дадоха ми болничен за десет дни, ама аз си стоях в къщи само 4 дни от работни и със събота и неделя ми се събраха 6. Не  бих казала че съм си починала.
Изпадам в някаква депресия, адски ми е кисело, сънливо и без настроение. Направо много ми е паднал тонуса, та реших да си дойда на работа малко да се поразведря, че направо ме  избива само на рев. Пък и с тва изплащане на болничните е направо ужас!
Надявам се поне времето да вземе да се оправи че и аз малко да взема да живна!
Сега започвам да ви чета и дано да успея преди да сте започнали нова темичка!

# 634
Здравей ameliaAK,
През бремеността имунната система отслабва и е съвсем възможно да се появи херпес, но е добре да се консултираш с лекаря си.
Ето малко инфо : http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p10404.html
За да си по-спокойна, най-добре си направи изследвания какъв вид херпес имаш.
Добра лаборатория е Цибалаб + можеш да видиш резултатите си online.
Надявам се да няма нищо притеснително при теб Hug

# 635
ameliaAK, аз имам дотук 4 херпеса, по 1 на месец.  Simple Smile И преди се сещаха за мен чат-пат, но сега е страшно. 

# 636
Добро утро сладки мами!!!
Не съм ви поздравявала от много време,затова се надявам всички да се весели и усмихнати!Въпреки лошото време и приказките на бабите,след малко отивам да се подстрижа!!!!Спокоен ден на всички!!

# 637
Здравейте Момичета! Не съм ви писала в петък вечер,но мойта докторка каза,че другия път ще ме гледа на видеозон и не знам нищо за пола.Иначе ми изписа Манерич и Прегнакар витамини,ама каза не всеки ден ,а като се пресетя.Резултатите ми с тази бременност са толкова добри,че чак и цитономазката вече ми е 1-ва група newsm62,минавам към девиците ми каза Simple Smile
 Ние си имаме гости ,сестрата на мъжа ми са си тук,тя живее в Немску и е женена за немец и има 2 момчета и едното снощи спа в нас,на едни години са с Алекс ,голям купон,добре,че рано заспаха
Сега сядам да пошия ,правя едни марионетки и там където давам да се продават са свършили,а така ме мързииии ,но 3 дена ще пошия и си отиваме на Килифарево за 10 дена,но и там имам нет и ще пиша.Само да ги направя тези играчки и да се поосвободя
 Целувки и слънчев ден от мен  bouquet

# 638
  • варна
galia.ko  аз също пия магнезиеви таблетки нутри маг и витамини прегненкеар,но се зачудих витамините съдържат 150 мг магнезии , другите хапчета 140мг магнезии и ги приемам 2х1,притесних се дали не идва много дозата.Четох ,че не става предозиране ,а ненужното количество се отделя в урината,но все пак го мисля.

# 639
  • Пловдив
Sunny,честита ви принцеса!Да ви е жива и здрава и много да ви радва всички!
кисса,и на мен ми е едно сдуханооо,особено днес.Аз по принцип съм податлива на настроенията си,лесно ги сменям.А като си имам и проблеми и целия свят ми е крив...но да не ви занимавам,че ако почна....няма да спра Mr. Green
Някоя мама попита за екземи-аз имам нещо подобно,моите са лишеи.Появяват се и изчезват.Но откакто съм бременна,сигурно ве4е поне 6 се появиха по краката ми.Хубавото е,че изчезват сами и не ми се налага да стигам до дерматолог.Имах един много упорит розов лишей преди 3г.Еми той не минаваше месеци и се оправи с хапчета и мехлемче,тогава не ми се размина кожния.. Tired
мименце,ако толкова те притеснява да не се получи предозиране,говори с док или пък направо спри витамините. Peace
Болки в корема и аз имам пак от няколко дни.Първия път ме диагностицираха с ''чувствителна матка'',дано не е пак това.Не ми се пият хапчета,не ми се влиза в болница.... #Cussing outНе искам пък Crossing Arms
Няма да пиша повече,че днес съм черногледа и ''крива''.Да не ви ''накривя'' и вас. Hug

# 640
Здравейте и от мен, пупи и мацуранки!
Сутринта бях на доки - не ме гледаха на ехограф, само чуха пулса на бебо, измериха ми кг  Shocked и кръвното налягане. Казаха, че всичко е в норма и края на май месец пак съм на преглед. Тъй като вече съм 14 седмица ме посъветваха да звънна вече на доцент Томова за час. Обадих се и ми дадоха едва за 8 юни. Тогава ЖЗ ще съм 21 седмица и няколко дни. Предните 2 седмици са в отпуск и нямаше как. Поколебах се дали да не звънна на д-р Марков и там да си запазя час, но се отказах. С първата бременност бях при д-р Томова и останах доволна и от прегледа и от отношението й, така че ще изчакам до юни. Само таткото как ще издържи дотогава не знам. Толкова иска вече да разбере пола Simple Smile

# 641
Здравейте, искам да питам тези, които вече са минали на изследвания- гледаха ли ви CRP(C реактивен протеин). На мен ми излезе 15 при норма до 5. Чета, че се повишава през бременноста и че сигнал за тревога е ако се вдигне над 100, нопак се притеснявам.Вие изследвахте ли го и какво излезе?Аз ще говоря с ендокриноложката довечера /която ми го назначи/ и с гинеколога си в сряд, но все пак да си питам?

# 642
  • Sofia
Съни, честита племенница!   bouquet Да е жива и здрава малката принцеса! Много хубаво име са избрали и не е често срещано.  Grinning
А ти с тази оборка няма ли да се измориш, бременна жена си все пак...?

Уинди, аз също съм качила 4-5 кг от началото на бременността, но не се притеснявам. С първата си бременност също така се движех с килограмите, до края бях качила 16кг и докато София навърши един месец бях свалила всичко, без да се напрягам изобщо.

Амелиа, на мене също ми излизат от време на време херпеси. До сега два са ми се появявали, но както са ти казали е нормално да се проявяват по време на бременност.

Какичка, според мен с витамините се качват повече килограми. Лекари са ми го казвали, а и бременни, които са приемали витамини, също. Така че можеш да ги намалиш и да наблегнеш на пресните плодове и зеленчуци. Моят док е против витамините под формата на таблетки, само натурални.  Peace

Успешен ден на всички!   bouquet

# 643
  • Пловдив
Здравейте сладурки!

Съни, честита племенница. Да расте здрава и щастлива  Hug

Аз се позагубих, но нещо ми е скапано. И ми е тъжно и тревожно... но няма да ви занимавам.

Миналата седмица бех на преглед- бебон е добре- отговаря си почти на седмиците (2 дни е назад по ехограф, но нормално- все пак човек мери размерите). Пуснах си изследвания. Свеки е лекар клинична лаборатория и ми пусна всичко възможно (освен това, което трябваше). Хемоглобина ми е малко нисък- днес пак ходих да ме бодат да видим желязото и как ще го вдигнем малко.

Иначе мама беше вчера именница. Изкарахме си супер. Порадвах се на почти 4-месечната си племенница, а Любчо не спря да се занимава с нея. Дано и с мъничето така се занимава.

До скоро- отивам да готвя и да дооправим къщата с милото  Simple Smile

# 644
Искам да попитам  тези ,които вече усещат бебетата си, да ми опишат какво е точното усещане. И къде , в коя област сте усетили за първи път. Много ми се иска да не пропусна това първо усещане. Знам ,че може би още ми е рано, но да съм подготвена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт