Как няма да съм занемарена като нямам време за мене си.Детето не ходи на градина защото боледува.Кагота съм почивка,цялото ми време е заето с него.Работата ми е по 12 часа от 8 до 8,кой фризьор работи до 10 вечерта.Когато детето спи,аз лягам с него защото се чувствам на края на силите си.Вечер заспивам преди детето,а мъжът ми ме чака за да правиме секс.
Ето сега съм 3 дена почивка,а детето е много сополиво и не мога да го пусна на градина.
Тия 3 дни мислех да се мотая по магазините,да си обърна внимание на себе си.И как да стане това.
Сега ще го мъкна с мен да си купя лещи,при положение,че трябваше да ги купя още преди 2 месеца,а все не намирах време,после отиваме в парка,после обяд и той ляга да спи.И аз с него,защото не съм спала 3 нощи заради сополивият му нос.
Нямам желание за нищо и за никого,имам нужда от часове сън.
И как после да не съм занемарена,а съм само на 30 години.
Е ,и?
Ами да - сама казваш, че нямаш време за себе си. Сама отчиташ, че не си както преди. Просто мъжът ти също го е забелязал. И какво? Другия път като е болно детето - баща му си взима болничен, вместо теб - а ти си взимаш ден-два отпуска и отиваш да си свършиш женските неща.
Не мога да разбера какви са тия драми

) и се чуди как така е станало, а там други титани на мисълта ше дават акъл как да застане пред огледалото и да си повтаря колко е уникална...