Ти си занемарена!

• 49 394
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 30
.... Като в акъла ти е болното дете, не ти е до секс.

Ей това на мъжа ми и до ден днешен не можах адекватно да го обясня, той смята, че е достатъчно да има време, детето да спи, аз да не спя и всичко е наред - можем да правим секс  Laughing
Как да му обясня, че трябва и нагласа ...  Laughing

Той също изнемогва, тя сама го пише.
Не ше да е толкоз изнемогнал, щом си поспива в къщи спокойно когато не е на работа, и си чака секса.

Ами аз по думите на авторката, тя казва, че той е по - уморен и от нея, жали го.

# 31
Мисля, че дори и занемарена да изглежда авторката, мъжа й най-малко би могъл да каже - ,,...отдели няколко часа само за себе си, аз ще гледам детето,,, но не и директно - ,,Ти си занемарена,,.
Това е доста грубо и обидно.
Колкото и каквото и да работи той,  винаги може да отдели три часа с детето, за да поеме глътка въздух и жена му. Било с козметик, било на кафе с приятелки.

# 32
  • София
А опитвала ли си някога да обикаляш магазините с детето?
Моята дъщеря от поне една година - сиреч когато стана на 3 и половина - успешно пребивава в магазини всякакви.

Защото имаш дъщеря  LaughingМоят син в магазин се държеше като порядъчен мъж, почваши да реве от вратата.

Помислих си го, но ми се струва, че след като дъщеря ми успява да си намери забавления в магазин за мъжки неща, то сигурно и обратното е възможно. Само трябва да се уцели формулата.

# 33

абе защо мъжете могат да казват на жените си, че са "занемарени" и те да плачат, а обратното не става? като е толкова изморен съпругът на авторката и също не му остава време за нищо сигурно и той се позанемарил...

не е мое задължение да изглеждам блестяща и красива, а той само да ми дава оценки от дивана в хола.. защото ако беше така това значи, че към работата и грижите вкъщи, жената добавя още едно задължение, което сама (напълно доброволно!) е решила да поеме към мъжа си!

# 34
Щом има сили за секс, значи не е толкова за окайване този мъж.

# 35
  • София
Малко по-егоистична нагласа трябва.
Деца ли, мъж ли, къща ли, работа ли, ако започнем така, до утре няма да намерим време.
Трябва да обърнеш палачинката.
Има начин, щом има желание.
Четиригодишно дете не е толкова малко, за да не може да те придружи по магазините или във салон, или да остане само, докато ти си в банята.
Момчетата не харесвали. Така ли?? Ами аз да не взема да спра да харесвам да излизам по паркове и градинки, да видим тогава какво ще стане. Освен това с момченцата аз много лесно се справям, не знам как са вашите синове, но на моите приятелки синовете им скачат през гергефа само малкото пръстче да си мръднат. Моята хубостница повече капризи ми релизира от тях, но ме бърка с баща си, много често и резултатите са така или иначе в моя полза.
Как пък да не ми се качи на главата едно хлапе.

# 36
И на мен ми се струва че проблема всъщност е секса.

Полина-Малина, а ти като неподържана ли се определяш?

Пишеш че си от 8 до 8 на работа.Два на два ли си?Ако да -двата почивни дни как ги оползотворяваш /изключая чистенето, готвенето и т.н/?

Детето на градина ходи ли?Ти почиваш ли през седмицата ако то е на градина?

# 37
Ами явно наистина си занемарена, спри да се оправдаваш с деца.
Щом имаш време за бг мама и турски сериали, значи и един душ може да фърлиш по някое време. ooooh!

# 38
  • София
Ох, ако само с един душ ставаше, светът щеше да бъде един рай!

# 39
Dave Lombardo след ей такъв пост като твоя, и човек не знае какво да напише, то просто губи ума и дума. Каза и отсече.
Дори да има нещо вярно в думите ти, ти лично смяташ ли, че това е правилния подход към една жена, не, не просто към една жена, а към твоята жена, тази дето уж я обичаш и уж е най - скъпия ти човек и т.н. изтърсваш й: "Ти си занемарена." и я оставяш да си реве там. И с каква цел се казва такова нещо по този начин ?
Ето ти обясни, каква е целта на поста ти ? Да накараш авторката да се изкъпе, това ли е ? Или да се направиш на интересен ? Или да защитиш ощетения съпруг ? Щото тя разбира се, като ти прочете поста и веднага ще отиде да се изкъпе и проблема е решен, нали  Rolling Eyes

# 40
Ами явно наистина си занемарена, спри да се оправдаваш с деца.
Щом имаш време за бг мама и турски сериали, значи и един душ може да фърлиш по някое време. ooooh!
Ами хубаво,ма нейничкият що пък вместо да дрънка простоии не вземе да й каже:"Благодаря ти,че си така всеотдайна и се грижиш за всичко!"?!Защото сигурна съм и той няма да е някой подържан и излъскан хубавец,какъвто и на нея би и се искало да бъде Stop
 Убедена съм също така,че тя ако вземе и позареже това онова и започне да обръща повече внимание на  себе си , той ще започне да реве как жена му не се грижи добре за дома и бла бла..

# 41
Толкова истерии за един сополив нос. Животът ти минава, както си го направиш.
Детето е на 4 години, а не на 4 месеца. И аз имам син на същата възраст, но и през ум не ми е минало да не спя заради запушеният му нос. Или да го оставя в къщи. Като гледам сополивите деца в градината на моя син и ако всеки родител взимаше отпуска заради това, държавата щеше да фалира.

Мисля си, че много зор си даваш за нищо. По-спокойно я карай.
А съпругът ти е идиот. Стегни се малко и не му позволявай такова отношение.

# 42
  • София
За всичко може да се намери решение. Има дни, в които ти се струва, че наистина целия свят се е стоварил върху плещите ти, но това е само период. Ще отмине.
Не е трябвало това "Ти си занемарена!" да ти го "замерят" така направо в очите! Сигурно се чувставаш ужасно.
Аз ако съм на твое място, това така ще ме надъха, че само след месец, мъжа ми няма да ме познае!
Горе главата!

# 43
Аз ако съм на твое място, това така ще ме надъха, че само след месец, мъжа ми няма да ме познае!
Горе главата!
С една подробност,че ще го направя заради себе си ,а не зради мъжО Peace

# 44
  • София
Горе главата!
С една подробност,че ще го направя заради себе си ,а не зради мъжО Peace

Ако го правиш за себе си, ще си се сетила преди "мъжо" да ти го каже.

След дъжд фръцкане му се вика на това.

Общи условия

Активация на акаунт