Ти си занемарена!

• 49 411
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Е деанксита чак сега го видях! Може ли така, без терапия, хапчета!
Аз съм пила, мога със сигурност да кажа, че ми помогна, но ходех на терапия веднъж на две седмици, наблюдаваха ме ... иначе ми се струва абсурдна цялата работа.
За диетата с лимони в кисело мляко пък не искам и да си помислям какво прави с червата.

Полинче, защо така бе, душко  Confused

# 886
Какво е деанксит и кой го е препоръчал на авторката? /Извинявам се, но не мога да схвана тази част от историята/
              http://apteka.framar.bg/05000664/%D0%B4%D0%B5%D0%B0%D0%BD%D0%BA% … 100    

Бърди това не са ли леки хапчета ?Имам спомен ,че им викаха докторски ,защото много лекари ги пиели за настроение .Аз също съм ги пила ама въобще нямам спомен дали са ми изписвани и как са ми са отразили.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 15:18 от Iliana__

# 887
  • София
Какво е деанксит и кой го е препоръчал на авторката? /Извинявам се, но не мога да схвана тази част от историята/

Антидепресант, успокояващо. ОПЛ го е препоръчал, доколкото разбрах. Според мен изобщо няма място в картинката това лекарство, ама нейсе.
Не съм лекар, но такива неща е по- добре да се изписват от специалист при установена нужда, че и да се комбинират с някаква терапия. Иначе е като да се напиеш- може и да ти стане по- добре, но проблема ще си стои.

Извинявам се за отклонението и мерси за информацията. не знаех, че личните лекари могат да препоръчват такива неща. Погрешно предположих, че е нещо за отслабване.

# 888
sote-full, сдухан човек комплименти не прави, само кусури намира!
Напротив Ментова, напротив...точно сдуханият прави комплименти...та белким му излезе и на него късмета!!!!! tooth

Пак се върни и прочети кой е сдухания.  Laughing
Паси.. не е въпроса кой колко е сдухан...по важно е кой колко е духовит  Laughing...пък и вятъра на промяната така може да задуха, че не се знае накрая кой ще е сдуханият!!!! Laughing

# 889
  • София
Илиана, леки са, да  Peace Навремето даже не искаха рецепта за тях.
Но така или иначе, те играят ролята на патерица, не на същинско лечение - това имах предвид.
Бояна го е казала добре - същото е като да се напиеш и да ти стане добре, но така проблем не се решава.
При  мен беше след развода терапията плюс хапчетата и със сигурност ми помогнаха - кое повече, кое по-малко (може би терапията основно де).

Иначе, Бояна, за отслабване не е, но знам, че при хранителни разстройства също го предписват. Та не знам по какъв повод са й го дали на Полина.

# 890
  • Насред хаоса

Да, но това води до комплименти от всички други, но не и от сдухания съпруг.

Дреме му на някого за сдухания съпруг като валят комплименти.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy  bouquet

# 891
sote-full, сдухан човек комплименти не прави, само кусури намира!
Напротив Ментова, напротив...точно сдуханият прави комплименти...та белким му излезе и на него късмета!!!!! tooth

Пак се върни и прочети кой е сдухания.  Laughing
Паси.. не е въпроса кой колко е сдухан...по важно е кой колко е духовит  Laughing...пък и вятъра на промяната така може да задуха, че не се знае накрая кой ще е сдуханият!!!! Laughing

Личи си, че не си чел темата, празни напъни за духовитост. Що ли ...   Whistling

# 892
Много ми стана мъчно за момичето.  Това е гадна неблагодарност.  Ей това е да му родиш дете, да ти порят корема или *частите, после да го отгледаш и да работиш ... и то без помощ ...
Накрая ....

# 893
Много ми стана мъчно за момичето.  Това е гадна неблагодарност.  Ей това е да му родиш дете, да ти порят корема или *частите, после да го отгледаш и да работиш ... и то без помощ ...
Накрая ....

ooooh! На мен ми стана мъчно за теб.

# 894
  • София
Накрая ....

Малко офф, ама винаги ме е избивало на смях като някоя каже "Дете съм МУ родила!!!" - все едно само заради Неговото желание и удоволствие е поела отвратително неприятната и нежелана от нея задача да роди дете.

По-развит вариант е "Син съм МУ родила!!!" - сякаш няма 50 процента вероятност хромозомите да се окажат ХУ, а пишката на бебето е резултат от кървава битка на въпросната майка-героиня с всички превратности на злата съдба.

# 895
Накрая ....

каква е тая логика? това е пълна глупост!

п.с. сега видях и че Флип е писала! Много е права!

# 896
Накрая ....
Части, кореми, работа - драма и то без помощ .... Гаден неблагодарник!
Тук стана като в турски сериал...

# 897
  • София
а пишката на бебето е резултат от кървава битка на въпросната майка-героиня с всички превратности на злата съдба.

Флиииииииииип  Joy Joy Joy

# 898

Накрая ....

Защо?  Каква е вашата логика?

# 899
Накрая ....

Защо?  Каква е вашата логика?

Стига бе! верно ли питаш? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт