Ти си занемарена!

• 49 490
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 795
Клеми, това с подстригването....ау ау, сериозно ми изглежда!
Не бих се хванала да го правя вече ни на себе си, ни на някого около мене, защото си спомням резултатите отпреди 20-тина години! ooooh!

# 796
  • Насред хаоса
На мен ми е ден за чистене, миене, подреждане, простиране (до тук трета пералня се върти), след малко готвене, постригване на двамата мъже и къпането на единия.  ooooh!
ooooh! ooooh! Naughty
На мен ми е ден за скитосване и избиране на гащи.  Mr. Green

# 797
  • София
Клеми, това с подстригването....ау ау, сериозно ми изглежда!
Не бих се хванала да го правя вече ни на себе си, ни на някого около мене, защото си спомням резултатите отпреди 20-тина години! ooooh!
Eee, аз от три години го правя това, през две седмици. До сега не е имало гаф.  Laughing

# 798
Да,и аз съм забелязала,че като съм на маникюр или фризьор,после съм заредена само с положителна емоция.

Трудно се оставям занемарена от близо 2 години,защото работя с хора,но въпросът е да съм така и след работа. От време на време си слагам и аз раздърпани дрехи и ходя несресана,ама това няма как да не се забележи. Не мога да искам от мъжа ми да ме желае във вид,в който и аз не бих се пожелала даже.

# 799
Не мога да искам от мъжа ми да ме желае във вид,в който и аз не бих се пожелала даже.

newsm10 Точно така е!

# 800
Не мога да искам от мъжа ми да ме желае във вид,в който и аз не бих се пожелала даже.

newsm10 Точно така е!
Сега във Фантастико - нищо специално като дрехи - see-through рокля върху обикновена пола и блуза, плътен чорапогащник, пухкави ботушки... казвам на мъжът зад мен (държи сандвич) "минете пред мен", а той казва "предпочитам да стоя зад вас"
 Laughing Laughing Laughing

има значение обичаш ли се, харесваш ли се, какво излъчваш...

(с което искам да кажа
че е важно дали
сама на себе си
си вкусна Hug)

# 801
  • France
А пък мен повече ме харесват рошава и без грим...

# 802
На мен ми е ден за чистене, миене, подреждане, простиране (до тук трета пералня се върти), след малко готвене, постригване на двамата мъже и къпането на единия.  ooooh!
Ще си къпеш мъжа? Той сам не може ли?  Mr. Green

# 803

Сега във Фантастико - нищо специално като дрехи - see-through рокля върху обикновена пола и блуза, плътен чорапогащник, пухкави ботушки... казвам на мъжът зад мен (държи сандвич) "минете пред мен", а той казва "предпочитам да стоя зад вас"
 Laughing Laughing Laughing

А на мене ми се случи в Била- продавачката маркира моите покупки и посяга към една бутилка Кола, която е на мъжът след мен. После се усети и каза: "Ох, извинявам се, мислех че сте заедно". На което той отговори - "Да, и на мене много би ми се искало"....
Завалията Laughing

# 804
Да му платиш кОлата ли? Голям мизерник ooooh!

# 805
  • София
Ще си къпеш мъжа? Той сам не може ли?  Mr. Green
В случая става дума за малкия мъж, но предполагам, че и големият няма да има нищо против да го насапунисам.  Party Whistling Mr. Green

# 806
  • Lost in a fairytale ...
Да му платиш кОлата ли? Голям мизерник ooooh!

Нее, да са заедно  Wink

# 807
Уеуе,колко сте изпонаписали.

Полинче,сподели как вървят нещата.Има ли секс ?И що не седнете да си поговорите с мАжа като големи?

ПП Само прашки,гащите не са удобни-толкова плат какво да го праиш?!
Наполеонките могат да са и сладки,и секси,зависи кой ги носи.

-сладки
-секси
-Ииююх  ooooh!

# 808
След последната снимка ще стоя три дни на сухо. Confused Егати и анти-еротиката.

На тоя от втората снимка бих му пуснала.

Клеми,разбрах те затова и зеления емотикон. Simple Smile

# 809
Тоя от втората снимка изобщо не ме кефи - не харесвам моделски тип мъже, много стерилен ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт