Ти си занемарена!

• 49 387
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 930
Да бе, ще му благодаря че е купил мляко... Що за глупост, то това се подразбира (че ще купува имам предвид) Simple Smile. За какво работи иначе Rolling Eyes

А той не ти ли благодари, че си му родила дете. Поне с някой диамавт?

# 931
Е, не можем да очакваме да са ни благодарни и да ни се кланят до живот за това, че сме им родили дете/деца.Или да правят секс с нас, ако вече не ни харесват и не ги привличаме, защото са длъжни, понеже сме майки на децата им.Това е истината, харесва ни, или не.
Да са благодарни ,че имат дете/деца благодарение на нас,е редно.   Peace
Но няма общо с това дали  искат или не да правят секс с нас,ако вече не ги привличаме.
Т.е. ,ако една жена е избрала да роди дете точно на определен мъж,то би трябвало този мъж да изпитва поне малко благодарност към тая жена.Но:това по никакъв начин не го задължава да я желая до гроб....само защото е майка на детето му.

# 932
.Но:това по никакъв начин не го задължава да я желая до гроб....само защото е майка на детето му.

Това ти ли го написа наистина????
Еееее, Красимира, доживях да съм на 200% с тебе на едно мнение!

# 933
.Но:това по никакъв начин не го задължава да я желая до гроб....само защото е майка на детето му.

Това ти ли го написа наистина????
Еееее, Красимира, доживях да съм на 200% с тебе на едно мнение!
Абе,по много теми сме на едно мнение...просто не ме четеш както трябва.    Mr. Green

# 934
  • София
 Crazy
Изтрещяхте бе!
Съгласна съм с Краси и аз на 200%.  Hug

Това обаче същото вАжи и за мъжа - каквото и да прави за теб и за семейството, може да си благодарна, но не си длъжна да го желаеш.  baby_neutral И какво следва от това - значи той миличкия всичко прави за теб, а ти неблагодарницата не искаш да правиш секс с него.  Wink

# 935
Всъщност смятам, че уважението на един мъж към майката на децата му не е безусловно. Като всяко уважение, то се заслужава ежедневно. И обратното важи за бащата, разбира се.
Това е едно от нещата, което страхувам се, е трудно смилаемо за много жени. Не знам защо някои възприемат раждането на дете като застраховка и очакват от този миг нататък всички да се отнасят към тях като към свещена крава.
Лично за мен това е изключително обидно и унизително.
Peace
Аз лично точно така тълкувам това прословуто "Деца съм МУ родила", което най-вече в този форум съм срещала, нееднократно.

ето обясниха ти,Албена13! звучиш все едно зорлян са те карали да "свършиш тая работа" и са ти длъжни сякаш за което!  Peace
Не са ме карали насила.  Аз лично не исках деца, родих синът си заради огромното жела не на мъжът ми да бъде баща.  За мое огромно щастие, той никога не се е обърнал да ми каже, че съм занемарена или да ме остави да се оправям сама.

Можете да плюете колкото си искате, но аз разбрах от авторката, че тя сама се грижи за детето.  И ДА мъжът трябва да бъде страшно благодарен на жена си, която му е родила дете, момиче или момче.  Това, че вие сте свикнали да се отнасят с вас като с мебел не е мой проблем.  Не си избивайте комплексите под мъката на момичето.  
Тя казва, че е само на 30 и няма време за нищо, че е уморена и няма помощ.  Как може това да е смешно?  Сигурно 80% от жените тук са имали тези мигове в живота си.
Аз се чувствам прекрасно когато моят мъж каже - виж колко красиво си го направила това дете!  
Където и да чета в този форум, най се умее плюенето и присмеха.  

Логиката била, че те двамата са искали детето!!! Абе кой знае как е дошло това дете на света, пък и логика раздавате.

# 936
Е, на мен ми се е отразило и още как, за жалост- три бременности, 30 кг отгоре, които не мога да махна, стрии по корема и краката... Не всички можем да бременеем красиво. И може би точно това има предвид Албена- бременността и раждането не са песен, независимо че ССФ забременява 40 кг, влиза да ражда 41 и излиза от болницата 39...
Абе все ме пишат ССФ,но не съм . И аз бременнеех красиво,но стриите по навсякъде,кг и 24 часовата грижа ми се отразяват и още как. Който казва обратното ,явно или има много помощ (ясли,баби,ДК,гледачки,чистачки т.н.) ,или няма дете/ца Peace

Танче - всеки сам си избира и решава. И именно заради това е просто смешно после да цънкаш - недоспала съм, надебеляла съм и нямам време за екскурзии. Ти самата имаш свекърва на разположение, ясли, градини, частни детегледачки също. НО САМА си избрала сама да гледаш твоето дете, плюс още няколко чужди, плюс да живееш далеч и сама, без роднини. Така че - кой както си го направи.

Тарталета - и какво сега, понеже не съм качила 30 кг отгоре - да си мълча, а  Crazy

Албенка - начинът, по който приемаш нещата, е просто смешен за мен и затова реагирах. Раждаш МУ дете, ПОРЯТ те и тн определения издават факта, че ти самата не си удовлетворена. А би трябвало да е обратното, раждането и детето да са щастлив развой на брака. Нищо повече.
От друга страна - не съм мебел, защото считам детето си за МОЕ, А НЕ НЕГОВО, НЕ СЪМ ГО РАЖДАЛА НА НЕГО И БЕЗ ДА ГО ИСКАМ, както ти. Така че - моля, не избивай ти комплексите си, като пишеш подобни глупости. Още повече репликата "кой знае как е дошло това дете на света"  ooooh! Е, не всеки ражда другиму дете с нежелание, айде спри  Stop

# 937
Албена13 къде прочете ,че няма помощ жената?
И ако ти си родила под настояването на мъжът си и той трябва да ти е вечно благодарен за жертвата ,то представи си ,че повечето майки са станали такива с желание .А отношението на мъжът ми към мен не би трябвало да зависи от това дали имаме или нямаме дете.
А ако една жена е занемарена , нервна и т.н. няма нужда да се чака да и го каже някой друг все пак мъжът и е най-близкия човек .Пък и в крайна сметка нали авторката каза ,че не е занемарена външно.

# 938
  • Mediterraneo
Тарталета - и какво сега, понеже не съм качила 30 кг отгоре - да си мълча, а  Crazy

Ти! Да мълчиш! И как да стане  newsm78 Това е оксиморон.

# 939
Е, на мен ми се е отразило и още как, за жалост- три бременности, 30 кг отгоре, които не мога да махна, стрии по корема и краката... Не всички можем да бременеем красиво. И може би точно това има предвид Албена- бременността и раждането не са песен, независимо че ССФ забременява 40 кг, влиза да ражда 41 и излиза от болницата 39...
Абе все ме пишат ССФ,но не съм . И аз бременнеех красиво,но стриите по навсякъде,кг и 24 часовата грижа ми се отразяват и още как. Който казва обратното ,явно или има много помощ (ясли,баби,ДК,гледачки,чистачки т.н.) ,или няма дете/ца Peace

Танче - всеки сам си избира и решава. И именно заради това е просто смешно после да цънкаш - недоспала съм, надебеляла съм и нямам време за екскурзии. Ти самата имаш свекърва на разположение, ясли, градини, частни детегледачки също. НО САМА си избрала сама да гледаш твоето дете, плюс още няколко чужди, плюс да живееш далеч и сама, без роднини. Така че - кой както си го направи.

Албенка - начинът, по който приемаш нещата, е просто смешен за мен и затова реагирах. Раждаш МУ дете, ПОРЯТ те и тн определения издават факта, че ти самата не си удовлетворена. А би трябвало да е обратното, раждането и детето да са щастлив развой на брака. Нищо повече.
От друга страна - не съм мебел, защото считам детето си за МОЕ, А НЕ НЕГОВО, НЕ СЪМ ГО РАЖДАЛА НА НЕГО И БЕЗ ДА ГО ИСКАМ, както ти. Така че - моля, не избивай ти комплексите си, като пишеш подобни глупости. Още повече репликата "кой знае как е дошло това дете на света"  ooooh! Е, не всеки ражда другиму дете с нежелание, айде спри  Stop

Мммда ... и на мен са ми смешни много неща, но факта е факт.
Изглежда, че си мислиш, че нещата които казваш са много коректни и ей така можеш да си раздаваш  Stop СПРИ коментарчета.  Joy

Това което си написала, няма нищо общо с това което казах.  Просто ми прави впечатление, че си много ядосана на света.  Винаги коментарите ти са против темата и вечно несъгласна.
Може би имаш нужда от приятелка да споделиш.

Албена13 къде прочете ,че няма помощ жената?
И ако ти си родила под настояването на мъжът си и той трябва да ти е вечно благодарен за жертвата ,то представи си ,че повечето майки са станали такива с желание .А отношението на мъжът ми към мен не би трябвало да зависи от това дали имаме или нямаме дете.
А ако една жена е занемарена , нервна и т.н. няма нужда да се чака да и го каже някой друг все пак мъжът и е най-близкия човек .Пък и в крайна сметка нали авторката каза ,че не е занемарена външно.
Ясна ми е работата.  Не наистина, аз виждам отношението на мъжете към жените им в БГ.  Разбирам защо за вас това е съвсем нормално. 
Както и да е.  Не се пенете, няма смисъл.  Всеки си знае ситуацията.

# 940
Факт е, разбира се, аз още назад казах - че съжалявам повече теб, отколкото авторката  Tired
Дано има по-малко жени с твоите проблеми и усещания.

Тарталета - и какво сега, понеже не съм качила 30 кг отгоре - да си мълча, а  Crazy

Ти! Да мълчиш! И как да стане  newsm78 Това е оксиморон.

Така е, няма начин да подмина подобни постове  Peace

# 941
Факт е, разбира се, аз още назад казах - че съжалявам повече теб, отколкото авторката  Tired
Дано има по-малко жени с твоите проблеми и усещания.

+1.Жена, която не е изпитала щастието да иска да има дете, да го направи и роди с желание, няма право да определя останалите като "мебел"!Това, което е направила Албена, може да направи всяка жена, дори срещу заплащане!Има такива услуги, макар и незаконни все още.

# 942
  • София
Трещи, килограмите могат да бъдат не просто от плюскане след раждането.

КЛОНКА, обичам те.  bouquet И разчисти малко пощата - не можах да ти пратя лс. Wink

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 10:30 от Парци

# 943
  • Варна
Като кокошки се нахвърлихте върху Албена, че и квалификации раздавате.

# 944
Като кокошки се нахвърлихте върху Албена, че и квалификации раздавате.
Сериозно ли  Joy Ние ли я на рекохме "мебел"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт