Ти си занемарена!

• 49 414
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 960
Аз пък имим познати, при които мъжът не искаше даца, но го направи само заради жена си. Той си има 3 от предишен брак и не искаше повече. Но след няколко години години увещания, накрая се съгласи Confused

А добър баща ли е всъщност?

Защото аз имам съседка, която забременя, без да иска, после роди детето, защото мъжът не даде да се прави аборт. Тя беше млада, хубава, работеше. Роди, напълня и сега стои вкъщи - да гледа детето. Нон стоп е нервна и без настроение, като все повтаря - оф, писна ми, ей затова не исках дете  ooooh!

# 961
Честно казано не. Основно тя се грижи за детето, той само финасово...

# 962

Така е...за съжаление, когато детето не е искано  Tired

# 963

Да, зорлем работи са това. Даже последният път самата тя ми каза, че вече съжалява че е постъпила така... Confused

# 964
При такива случаи това обикновено си е част от уговорката - тш само го направи, пък аз ще поема всичко останало.

# 965
Ох недей те, че така се трогнах.  Съдбата е доста добра с мен, благодаря и също с детето ми.  Гледайте си собствените врели-некипели и оставете съдбата да си е за всеки по отделно.  Брей, че големи професори се извъдихте всички.  
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 966

Да, зорлем работи са това. Даже последният път самата тя ми каза, че вече съжалява че е постъпила така... Confused
"Насила хубост не става!"...

# 967
При такива случаи това обикновено си е част от уговорката - тш само го направи, пък аз ще хоема всичко останало.

Да, това също е вярно. Човек - в стремежа си да има нещо - го иска на всяка цена. Ама после...

# 968
  • София
Ей, големи сте разбирачки! Mr. Green
По принцип българският мъж не участва много по отглеждането на децата, освен финансово. Няма значение искал ли ги е, не е ли. Моят беше настъпен още в началото да се включва, сработи много добре. Опита се да се измъкне с "аз това не знам как се прави", "това не го мога", "не съм имали кукли като малък, как да знам как се съблича и облича бебе?" - всичко това в първия месец на първото дете. За второто мога да се похваля, че само той е ставал нощем.  Mr. Green

# 969
Ами то трябва да си е направил сметката човек като е направил такава уговорка, проблема на жените е, че все се надяват, че нещата с времето ще се променят, един вид: "Той сега не иска, ама като му види малките пръстчета и ще се изпълни с бащинска любов"  Rolling Eyes
Да ама не.
Има мъже, при които се получава, но има и такива, които не прощават незачитането на тяхното мнение.

# 970
Klemy, вярно, че не сме достигнали скандинавците, където мъжете само не кърмят, но се правят опити, но сме и далеч от понятието, че това е женска работа.

# 971
Та времето не е толкова много. При желание   Peace
Точно тук е въпросът.
Защо авторката няма желание. Причини преумора, стрес заради детето, несигурност в работата и т.н. Това общо води до липса на желание, включително и за секс.

# 972
Клеми - само че - желанието за дете не е само в смяната на памперсите. А в ц ялостното отношение, аз правя разлика. Примерно мъжът ми не къпеше детето като много малко - било го страх, не може да му мие пишока, аз го правя, памперси е сменял, но не много често, само като се наложи - сам е или аз съм заета нещо. НО едно е да каже - ааа, това не е моя работа, друго - олеее, ма не мога, не знам защо - моля те - ти го направи  Wink

# 973
Ей, големи сте разбирачки! Mr. Green
По принцип българският мъж не участва много по отглеждането на децата, освен финансово.
Изцяло не съм съгласна, мъжът ми съвсем активно участва в гледането на дъщеричката ни, понякога дори ѝ отделя повече внимание от мен, понякога аз я гледам повече, зависи кой е по-свободен. Обаче, това да не участва в гледането на детето, няма начин да си го предствавя. При приятелите ни е същото, като при нас. Всъщност, само едно познато семейство се различава от масата като цяло, но там мъжът по принцип никога не е обичал особено жената, предпочита вечер да гледа мачове по барчетата вместо да излязат някъде семейно.

# 974
  • София
Аз не мисля точно така.  Peace
Никой не се ражда научен. Да, майката има майчински инстинкт, вероятно й се отдават по-добре нещата около бебето/малкото дете, но бащите могат (стига да поискат) да се справят поне на 90% толкова добре. Е, може да не провери дали ластичето около крачетата е добре прилепнало (на памперсите), но прекрасно може да го смени. Както и всичко останало. Останалото е измъкване.

Общи условия

Активация на акаунт