Строеж-къде, как колко? Тема за взаимопомощ-20

• 58 516
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
привет и от мен
супер сте
бързо с молба се включвам
трябват ми строители ; да зид днат един балкон отук оттам и да си го остъкля/присвоя към хола

# 16
  • густо майна Филибето
Вместо баналното запис - частите са готови и ги вкарваме в общината.
Благодаря за темичката, страхотно оформление!

# 17
Акси Честито  Hug И на мен ми е ден за похвал  Party Party Най накрая днес архитекта се обади, че са ни одобрили, само трябва да внесем някаква такса и да изчакаме 7 дневен срток за обжалване  Party newsm44 newsm44
Много съм щастлива бях се притеснила. Стискайте палци и Май, малко по малко  да почваме

# 18
При нас срока е 14 дена  ooooh! В петък живот и здраве ще взема проекта от общината, че нали имота е само мой  Twisted Evil
Ще плащаме по 5 лв/м2  ooooh!, за под 300 м2 били 2.50 лв., а за над 300м2, 5 лв.  Confused

# 19
Страхотно начало на новата тема Hug Party
Акси, Любознателна-честито, момичета  Hug Започва се интересната част Hug
Бенджолина, и на теб честито за хубавото събитие  Hug
Вики  Party, много се радвам за вас и се моля вашата община да си спазва сроковете  Praynig

# 20
Вики, Любознателна   bouquet честито и от мен  Hug и добро темпо занапред  Peace
Акси , тъй като нас добре ни стресе кризата освен проблемите с парцела  Rolling Eyes засега сме спряли абсолютно всичко, добре, че дядката в съседство коси тревата, че иначе и парцела да е изчезнал досега  Wink
Останах във фазата на мечтите, но знам, че ще дойде и моя ден, затова се мотая между вас  Joy
Иначе за ограда - документите наистина бяха почти като за къща  #Crazy - архитектурен-конструктивен план, скици - от този дето замерва мястото сори ама ми изхвръкна думата и количествена сметка даже, от която ми стана лошо  #Shocked лично на мен  Mr. Green
Та разрешение имаме, но пари - нема...така,че някой друг път  Sick

# 21
  • София
И аз тук  Peace

Ние сме на етап смяна на предназначението, просто не знам /още/ колко време ще отнеме ... ooooh!

# 22
  • Перник
Ох, успях да ви изчета най-после.  Tired И ние с малкия бяхме болни миналата седмица, а като се пооправихме открихме сезона на работата в градината. Мъжът ми напредва с ремонта на бившата барака, бъдещ офис, а в понеделник тръгна най-после и за документите за къщата.

Галана, май само аз не съм видяла прекрасната ти къща, дай паролка, моля  Praynig

# 23
  • Горна Оряховица
И аз тук  Peace

Ние сме на етап смяна на предназначението, просто не знам /още/ колко време ще отнеме ... ooooh!
мама Саша не сте сами , и ние сме на този хал  ooooh!

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 22:17 от *mimoza*

# 24
Здравейте и от мен момичета  Rolling Eyes

Благодаря на К2 за прекрасно направената темичка.
Честито на Вики, Акси и  Бенджолина с най-искрени пожелания newsm10 newsm53

Благодаря на всички строителки, защото те ми дават надежда да не се отказвам  и да не се отчайвам.Гледах толкова прекрасни градинки и почнах да си мечтая за моята.
Записвам се в новата тема и дано другия месец се похваля с основи  newsm17 стискайте палци да не излезе нещо друго, че откога се гласим за тях.Ще направя снимки и отчет за материали , защото ние ще си я правим.

# 25
  • Банкя
Elichka_mama Като купувахме имота (1/2 частта) го записахме само на мое име, защото мъжът не можеше да присъства. Цяла година искрено съжалявах, тъй като той има повече възможности да ходи по инстанциите. Даже преди 2 седмици му направих пълномощно, за да вземе данъчна оценка и скица. Сега обаче го записахме на двамата (така или иначе плащаме по равно данъци като съпрузи). Wink
Дано да имаш възможности да ходиш ти "по мъките". Peace

*2K* Внимавай, да не изпуснеш срока за удължаване на разрешителното - мисля до 3-тата година, ако не сте започнали, иначе пак ще трябва да внасяте всичко. Wink

♥VIKI♥ Поздравления и късмет! Simple Smile

И аз тук  Peace
мама Саша не сие сами , и ние сме на този хал  ooooh!
И ние минахме през подобна процедура - ИПРЗ (изменение на плана за регулация и застрояване) - 9-10 месеца ни отне. Много зависи от общината, където се случват нещата. Не се отчайвайте - Успех! Hug

shirindeniz Успех при първата копка и основите!
Беше ли показала планове на къщата? Simple Smile

# 26
Благодаря Акси , някъде бях ги показала,, но сега ще има малко промени като ни правят допълнителен план за поетапно строителство. Simple Smile

# 27
Къде да се паркирам?

# 28
Акси, по принцип нали съм в майчинство съм най-свободна Simple Smile Ама и съм най-неподготвена за общуване с бюрократите  ooooh! Слава богу досега малкия все ги е предразполагал да се държат добре и уж казват "да свършим всичко, та да не се разкарвате пак с детето". Та малкия носи и ползи, особено като почне да флиртува с лелките/бабите  Mr. Green

Бащатко ако двора ни беше по-голям веднага те приемам... ама това дърво ще хвърля сянка в цялото ни дворче Sad

# 29
Бащатко, страшна снимка Laughing
Момичета, с какво си правите паркингите? Ние отляхме бетон, но нещо много грозно ми изглежда newsm78 С каква настилка да се облицова се чудя...има едни тротоарни плочки...дали са удачни newsm78

Elichka_mama, манипулаторке такава  Wink, успех с бюрократщината Peace Това винаги ме е изнервяло най-много.

shirindeniz, да снимаш първата копка и да счупиш една бутилка шампанско в греблото на багера  Hug

Слънчево време над всички строежи желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт