Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 373
  • 714
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро!
Ден 3-ти,признаци йок. tooth
Има ли други мами,които преносват,освен Мирелка?
10 април . Информация за тези,които искат да имат още деца.
Някой вчера спомена за палачинки,та днес у нас ще има палачинки-ден.
Слагам ви ЗАКУСКА и се връщам в леглото да помързелувам още малко.
Хубав ден на всички!  bouquet

# 406
Добро утро дами!Поздравления за прекрасните бебоци,които са се появили тези дни.Наистина са със завидни мерки-добре сте ги хранили мамчета!
big mamma ,ти докато си все йок и току някой щъркелче ще се разпише за обри новини от теб.Успех на теб и Мирелка,сигурно е доста изнервящо да чакаш така.Моето секцио е в четвъртък и се нервя ,а  ако не знам #Crazy.И аз не пиша от мързел ,а и се опитвам да събирам багаж за великото местене,та съм все уморена.Май разбрах какво са контракции.В петък след доста сериозно натоварване ме стягаше корема ниско и болезнено.Вече си мислех,че ще родя още едно дете ,а няма да знам какво е контракция Laughing.Моят корем сякаш е слязъл ниско-не ми опира нищо в ребрата,освен ако някой вътре не реши да се протяга.Вече искам да всичко да минава,не се харесвам такава тежка и трудна в движенията.Желая ви спокоен ден и успех на тези,които имат среща с бебоците тези дни.

# 407
Добро утро и от мен и добре дошли на всички бебоци! Бързо възстановяване на техните майчици и скоро всички да се отчетат с разказ!   bouquet
То човек да не си даде половин ден почивка от форума и темата се напълни с бебета, а уж е почивен ден  newsm62
Нашият тати като чу, че съм имала контракции предната нощ и почна да ни моли да издържим още една седмица и че ще направи всичко възможно да си дойде по-рано (ще го играе болен пред работодателя май  Mr. Green). Иначе тази нощ беше спокойно при нас, само дето бебка е решила да види колко са ми здрави ребрата - ново двайсет от нея. Вместо надолу, отива нагоре!

Елил, знаехме си, че нещо се пече, т.е. се е опекло при теб, така рязко се загуби! Честито!  Hug
kroelahai, честито прибиране у дома и на вас!
Биг мама, детето знае кога да дойде, споко, хапвай си палачинките и не го мисли  hahaha
Мирелка, не се престаравай с опитите, разхождай се по-активно просто. На майка ми са и изтекли водите след като е потичала да хване автобуса  Laughing Аз затова предложих спринт и на Биг Мама  Mr. Green
Мерси много за поздравленията за количката! Тути, светло сива е, точно като на снимката, която пуснах.
 welcome и на Kostadinova! И ти си на финалната права и готова за спринт  Laughing

# 408
  • Бургас
Да са живи и здрави новите бебоци,а мамите бързо да влизат във форма.

Момичета благодаря за подкрепата.

А що се отнася до подготвителни контракции аз с първото раждане нямах такова чудо.Просто се събудих една сутрин падна ми тапата и следобед реших да ида в болницата бях с 4см разкритие и от 16 до 22 часа родих,като силните болки бяха от системата,която ми сложиха и бяха в продължение на 30мин бебка се роди едра 3800.
Всяко раждане е индивидуално и всяко тяло реагира по различен начин.Аз се бях настроила супер позитивно и нищо не беше в състояние да ми развали настроението или да ми помрачи деня.
А най - интересното беше,че вечерта преди да родя си сънувах цялото раждане и някак си психически бях готова за всичко което ще се случи.

# 409

Щъркелова вест от goldin_24:

"Здравейте мами, пише ви един горд татко, днес в 6.20 се роди нашата дъщеричка Михаела с размери 52 см и тегло 3.900 кг."

Да им е честита малката радост и да расте голямо и красиво момиче!  Tada

# 410
Честито  Hug малки сладки бебчовци  Wink
А относно предизвикването на раждане,аз с пърото преносих и направихме един страхотен секс с мъжу,а на следващият ден ми падна тапата и след още 2 дена родих.Та успех  Grinning.
Вчера се разкрасих и на Йога ходих,а днес го пиша дъждовен и си лягам да си почивам  Grinning

# 411
Честито на всички гушнали рожбичките си! Да са живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet 

kroelahai, добре дошли вкъщи с бебо!  Hug

На нас за съжаление секса ни е забранен, иначе до сега можеше и да съм родила... Laughing все още усещам опъвания и по-чести подготвителни контракции, но само това. Като нищо ще си пренося.  newsm78 А може пък бебо да е решил да направи най-големия подарък на тати за РД, който е на 19
-ти.  Sunglasses

# 412
  • Пловдив
Минавам набързо да честитя на родилите мами- много бебчета  са се отчели тези дни, да са здрави и да радват щастливите мами и татковци!!!  bouquet
Ние сме още 2в1 - болките в кръста снощи почти ги нямаше и контракцийките също бяха така - а бях решила че приближава... отивам да си мия прозорците.

# 413
Big mamma,намен термина ми беше вчера,но нямамникакви признаци освен кафявото течение и малко болезнени контракции,даже днес си мислех да звънна на док да му кажа,че мисля даотивам в болницата ,но ще видим до края на деня какво ще стане,ако не утре отивам да видим какво ще каже,че вече ми се иска да си гушна нашата мързелива бебка!

# 414
Big mamma,намен термина ми беше вчера,но нямамникакви признаци освен кафявото течение и малко болезнени контракции,даже днес си мислех да звънна на док да му кажа,че мисля даотивам в болницата ,но ще видим до края на деня какво ще стане,ако не утре отивам да видим какво ще каже,че вече ми се иска да си гушна нашата мързелива бебка!
Рано е още.Изчакай по начесто да са ти контракциите иначе е много вероятно да те върнат  Simple Smile

# 415
  • София/Варна
Честито на щастливите родители на Михаела! Да им  е жива и здрава!

Явно палачинките днес са на мода! И аз кукнах рано сутринта да въртя тигана, че ги бълнувах вчера тия палачинки...

# 416
  • София
Щък, много полезно четиво, благодаря. Аз се настройвам позитивно от седмица и се чувствам доста по-добре.
Честито на всички мами, нека бебчетата им да растат здрави и големи и много да ги радват!!!
Аз също правих палачинки тази сутрин  Laughing

# 417
  • София
Добро ви неделно утро!
Хубаво е, че няма спирка за новите бебоци и докато ние си спинкаме те се появяват  Laughing
Честита дъщеричка Михаела на мама goldin_24 и на гордия татко. Да ви е жива и здрава, да расте винаги с усмивка на личицето и да ви радва всички в къщи.
big mamma  Shocked добра закуска ни сервира  мерси  Wink
Щък интересна статия си намерила, мисля, че има доста истина в нея.
Нека момичетата които ще стават за първи път мами не се страхуват и не приемат за даденост, че непременно раждането е най-болезненето нещо на света..., така наистина може да стане... Пожелавам на всички първескини и се надявам те да мислят позитивно и не се страхуват от срещата с малката душичка, която очакват с нетърпение, колкото и да са прочели и слушали разкази за раждането като нещо болезнено и ужасно...
Хубав слънчев ден на всички ви  Hug

# 418
Честита кукличка Михаела на мама Голдин и щастливият татко!

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 11:23 от petia47

# 419
Ееееее, имайте милост с тея палачинки де CryТака ми се доядоха, че ще ме накарате и аз да се разготвя сега  chef Моето момченце пък снощи, не знам какво му стана, до 02:30ч не се е спрял. Имах чувството, че търси изхода, ама не можа да се ориентира правилно hahaha Честито на всички щастливки със сладки бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт