Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 403
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
Честити ни нови бебоци! Да са здрави и да слушкат мама и тате!
Включвам се само да кажа, че при отворените врати на ВМИ, където раждах ни казаха да тръгваме към болницата при - изтекли води, контракции на равен интервал и кървене. После обаче добавиха, че при преносване е добре да се направи консултация възможно най-скоро. На момичето в моята стая и бяха намалели драстично водите в рамките на два дни, което усложни раждането и наложи вакуум.

Иначе благодаря на Атракция за съветите за смяна на позата. Мисля, че имаше ефект при разбиване на бучките. Вече нямам почти никъде запушени канали. Остава само зърната да заздравеят и ще сме 6 точки.
Нарина, не успях да пробвам компреса но видях, че и ти си минала през този ад. Надявам се поне да не се повтори.
Хайде засега чао и стискам палци на бебоците, които ще се появят днес Simple Smile

# 421
Здравейте честити нови бебоци да са живи и здрави, много да слушкат и да радват мама и тати, леко раждане на тези които им предстои  Hug
Мерси за пожеланията, ние сме добре гледаме се Ивчо е спокоен за сега (пу пу) все аз все така да е. За раждането нямам какво да разказвам всичко беше планирано без изненади и перипети слава Богу, второто секцио е доста по - болезнено, но вече всичко отмина, бебоците го заслужават.
Хубав ден на всички  Hug

# 422
Чорле много се радвам,че проблемът отшумява!Браво!Целувки да адашката!

# 423
  • Сопот, Пловдив
Да е жива и здрава бебе Михаела на мама goldin_24!   newsm51 1crib

# 424
Аз съм едно много щастливо щъркелче Simple Smile))
Ето какво пише нашата me4tatelka Кристина Димова: На 07.04 в 21ч. станах мама на принцеса Йоана 3180 гр, 49 см,секцио по спещност.Честити на всички вече родили мами Simple Smile
Бебчо е добре,мама също, сега си почива.Пожелавам им много, много здраве и само щастливи мигове за напред :*

# 425
Добре дошла на Йоана на мама me4tatelka! Живи, здрави и много щастливи!  newsm51

# 426
Здравейте и от мен  Simple Smile  Реших първо да пиша, а после се връщам да ви чета, че тя темичката ще свърши  Grinning

Благодаря на всички за хубавите пожелания   bouquet   bouquet   bouquet

Ние сме добре и вече сме си вкъщи и свикваме, макар че мога да кажа че всичко си се идва от само себе си Simple Smile Изобщо не можах да повярвам колко бързо станаха нещата при нас - докато се усетим и хвърчахме към болницата. В 23.30 на 05.04 отидох до тоалетната и съответно чух заветното пропукване, при което започна леко изтичане на околоплодните води и веднага почнаха контракции. Опитахме се да ги засечем, но така и не успяхме, защото както едната беше на 5 минути, така следващата вече беше на няма минута две  Shocked Опитах се да си взема душ - е горе долу успях, облякох се и нямаше начин тръгнахме към болницата. Там бяхме в 1.00 на 06.04 с постоянни болки и на прегледа се устонави, че имам 9 см разкритие, при което още по голям  #Crazy Наистина се бях настроила за бързо и лесно раждане, ама чак толкова бързооо  Laughing  след 1 час и 20 миниути Симона се появи  Simple Smile След като родих тогава успях да видя, че единия чорап ММ ми го е обул на обратно  Laughing  Гинеколога и акушерката, които ме израждаха бяха много мили и както раждането, така и престоя ми в болницата бяха безпроблемни   bouquet

Честито на всички мами, които са родили тези дни! Пожелавам им бързо възтановяване, а на бебоците да са живи и здравички и много спокойни

Връщам се да ви чета Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 12:43 от Nikol298

# 427
Здравейте коремчета,

честити бебоци на всички нови мами!  Hug  bouquet
Не се обръщам поименно, за да не забравя някого  Wink, че нямам много време да чета всичко с моето гръмогласно овенче.  newsm62

Имам въпрос към шаманката и атракция.

Имаме проблем с кърменето. Бебка засмуква жадно, но след като дръпне 2-3 пъти заспива или се отблъсква с ръчички. Не може да не е гладна, защото от бутилката изсмуква всичко за по-малко от минута.  Rolling Eyes
От друга страна понякога си суче почти нормално. Ако и дам предварително от шише кърма и заситя първоначалния й глад след това суче спокойно, но въпреки всичко недостатъчно и то само първоначалната кърма, която според моята акушерка съдържа най-вече вода и по-малко полезни и хранителни вещества.
Опитвам се да и давам предимно кърма, но се налага да я дохранвам и с АМ, защото до вчера продължаваше да сваля грамчета.

Опитвам се да въведа тричасов режим като всеки път предварително захранвам с кърмата доизцедена от предното кърмене. След това кърмя ако тя реши да суче и дохранвам с АМ. Не знам дали схемата е правилна и как да я накарам да суче повече от мен. А и колики имаме вече, което усложнява още повече спазването на режими и целия хранителен процес.

Благодаря ви предварително за съвети как да я "прилъжа" да ме изсмуква.  Joy

# 428
  • София
Чеситити бебета Михаела и Йоана на мамите и на татковците им!!!

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 15:23 от ЕлБиЕн

# 429
  • София/Варна
Nicol, разказа ти направо ми събра очите #Crazy Ако може и аз така... Ние и без това сме на 7 мин. с кола от болницата.

# 430
Щък, благодаря за интересния материал bouquet! На мен ми подейства доста разтоварващо Simple Smile.  Аз имам 3 познати (поне в  момента се сещам за толкова), които са имали така желаното безболезнено и нетравмиращо раждане Simple Smile. Пожелавам на всички ни такова  newsm10 !

Честити нови бебенца: Йоанна на me4tatelka, малко мъжле на m.mega,Крум на sunshine, Ивайло на mar4ela, Виктория на @nni, Любомир на milotolu6ka,Кристиан на elil, Михаела на goldin_24! Надявам се да не съм изпуснала някое ! Много да радват своите родители, да са кротички и послушни, да растат бързо и скорошно възстановяване на всички майчета !

Аз напоследък съм доста сънлива и за разлика от предната си бременност спя добре. Но с разходките ми е по-трудно, много по-лесно се изморявам, коремът ми често ми се стяга, имам и болки, а килограмите, които съм в + са почти същите  newsm78.

Елбиен, направи ли прегледа на доплер за пъпната връв?

Успех днес на бъдещите нови майчета, и хубав ден на всички останали  Hug!

# 431
  • Сопот, Пловдив
Честито бебе Йоана на мама me4tatelka!  newsm51

# 432
Nikol!!! Искам и аз така! Пожелавам го на всички, които все още са 2 в 1  Heart Eyes

# 433
Nikol!!! Искам и аз така! Пожелавам го на всички, които все още са 2 в 1  Heart Eyes
smile3501 smile3521

Диди
, ще трябва да издържите още една седмичка с бебка, нямате избор  Wink и честита ви количка, със здраве да я ползвате  Grinning!

# 434
Честито бебе Йоана на мама me4tatelka!   bouquet
Честито бебе Михаела на мама goldin_24!   bouquet
Цитат
Big mamma,намен термина ми беше вчера,но нямамникакви признаци освен кафявото течение и малко болезнени контракции,даже днес си мислех да звънна на док да му кажа,че мисля даотивам в болницата ,но ще видим до края на деня какво ще стане,ако не утре отивам да видим какво ще каже,че вече ми се иска да си гушна нашата мързелива бебка!
Теди,то кафявото течение и болезнени контракции са си признаци.Мисля рано е да отиваш в болница,но можеш да се обадиш на АГ-то.Аз знам за родилни контракции ,че болката трябва да е на две места,започва от кръста и слиза долу отпред.А кръста все едно нещо го разпъва.Ако болките не са заедно,значи не са  родилни контракции
Обаче вече не искам да казвам нищо относно кога да се отива в болница,защото едни раждат без болезнени контракции,други за един час.То вътрешното чувство ще ви води.Никой не останал да роди без да разбере.Всеки е имал първи път.
А аз ,нищо че ще раждам за 4-ти път,може този път да родя без да разбера. hahaha
А иначе,ако не родя до четвъртък в петък трябва да постъпя в болница.Иначе съм спокойна по отношение кога ще се роди,но не искам в болница преди да започне раждане и да ми измислят причини за предизвикване на раждане .
Аз днес се разплух от мързел,след палачинките дремах,сега след обяда пак отивам да полегна. Crazy

Ройс  gydi

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 14:17 от big mamma

Общи условия

Активация на акаунт