Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 385
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Докато приключвам с шетането се сетих - нямам начин на приготвяне на чая от малинови листа, който го пие би ли споделил как си го прави!!!  Praynig

# 571
Докато приключвам с шетането се сетих - нямам начин на приготвяне на чая от малинови листа, който го пие би ли споделил как си го прави!!!  Praynig
'
Аз го пиех,но нямаше ефект.Може би трябваше да продължавам още,но след като започнах Арника спрях.Иначе традиционно приготвя се така:3 суп лъжици са запарват с 500 мл.вода.След 5 минути можете да пиете.Останалото количество хубаво да престои 4 часа.2-3 чаши на ден.Не се пие преди 37 седмица!

# 572
Добро утро мили момичета,като се събудите почвайте да стискате здраво палчета за мен,дано днес да е деня да не вися там дълго време Praynig Praynig PraynigПожелавам ви прекрасен ден и здрави и лакоми бебчета...

# 573
Добро утро!
12 април .
По този повод песен.

С пожелание да се родят днес много авиатори/ки и космонавти/ки. Laughing
Хубав ден на всички,аз по задачки тръгвам.

# 574
Добро утро!   food010

Честито на всичко новпоявили се бебчета! Да са живи и здрави, и да носят много радост в семействата си!  Peace bouquet

Ние все още сме си 2 в 1 без никакви признаци да станем 1+1...  Laughing Вчера бяхме на запис - както винаги добър. Говорих с доки какво ще го правим този маймун ако до края на седмицата не излезе и се разбрахме ако до 18 няма намерение да излезе сам, да му направим "магия".  Mr. Green Малко не ми се искаше да става така, но кой знае - може сега да се реши да си излезе сам. Ако не друго поне ще го нагласим да е на РД на ММ.  Party И някак си като се уговорихме така, се успокоих и нетърпението ми преминава в страх вече...луда работа!!!!  Laughing Но се радвам, че другата седмица вече най-после ще си гушна момченцето.  Heart Eyes

Стискам палци на всички, които им предстои! Да мине леко и безпроблемно!  Praynig

Хайде, по едно кафенце към поздрава на биг мамма.  Simple Smile

# 575
Честито на всички майчета сдобили се с рожбички. Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят Wink
Имам запитване и аз: има ли мами със серклаж и в коя седмица ще ви го свалят? Thinking
Много хубав и усмихнат ден ви желая  Hug

# 576
Добро утро! И аз да се включа в сутрешния отчет - още сме и се надявам да си останем заедно preggo Спах добре, закусвам в леглото и после ще лентяйствам както аз си знам. Прави ми се темичка вече, хайде пишете повече!!!

Jenny, ама защо искаш да лишиш детето от собствен празник, дай му шанс да си избере датата самичко  Party

nataliaiaia, успех, мила! И да се похвалиш скоро с малка радост  baby_neutral

Big_mamma, днес е твоят ден на космонавтиката и авиацията! Пожелавам ти бебето да се изстреля от топлата ракета-носител и да поеме по собствената си траектория  Laughing Направи няколко клякания за разнообразие  hahaha

# 577

Цитат
P.S. Пак ме прободе ниско долу току-що.   И имам чувство, че ми се е подула ... сещате се  

А за второто пак бих искала да кажа че е нормално.Пораснала е,има повече месо.Ако преди се е побирала в една шепа на ТМ,то сега ще му трябват две шепи.Сещаш се,нали? Mr. Green

Жалко, че го няма да премерим с шепи колко е  Joy Ама много месна история стана  Laughing

# 578
 Добро утро Simple Smile! Аз като delilah се разработвам през нощите, през деня пък спя -луда работа  Crazy. май бебока ще ми е нощна птица като баща си  Grinning.
 nataliaiaia, имаш стиснати палци от мен каквото и да става с вас  Wink! Btw оздравя ли? Аз също съм с хрема, кашлица и болно гърло, намерих кога да се скопосам  ooooh!. И моята кака е същата, гледаме си я в къщи, а раждането не ми се ще да е точно когато сме болни. А и с ММ не сме си свършили задачките-закачките, но пък терминът ми наближава  Rolling Eyes...

Успех на всички, за които ДНЕС Е ДЕНЯТ, леко, бързо и безпроблемно раждане, да се похвалите със здрави малки бебешочета! На вече станалите майчета леко да им мине денят и дребчовци да слушкат! А на нас с коремите - спорен и успешен  Peace!
 Целувки на всички !

# 579
Цитат
Big_mamma, днес е твоят ден на космонавтиката и авиацията! Пожелавам ти бебето да се изстреля от топлата ракета-носител и да поеме по собствената си траектория   Направи няколко клякания за разнообразие  
Току-що се връщам от разходка,след малко ще правя още една.Бебето не иска да се изстрелва нещо,ама аз като ракета съм.А за клякания не ми се рискува.Сам-самичка съм у нас,та ако клекна тъй ще остана клекнала цял ден. Mr. GreenНо виж за спринта ще си помисля. newsm78
Джени а кафенцето е точно за случая ,thank you!     bouquet

# 580
Здравейте, момичета!
Вие сте другата ми голяма любов - всеки ден ви чета и много се радвам на всички, особено на тия смехорийки, които се вихрят напоследък в темата.
Биг мама - страхотно чувство за хумор. Възхищавам се на хората с неизчерпаемо чувство на хумор и позитивизъм въпреки всичко и всички!
А с тази песен направо ме разбихте - това е една от най-любимите ми руски песни /аз съм фен на руските песни, особено емигрантските, както и на народа като цяло/. Още повече , че като тинейджър исках да ставам звездобройка - демек, учен, занимаващ се с космоса. Ама пуста му физика...Офффф, така топло ми стана на душата -ех, луди , млади години..

Гушки на всички и хубав ден! Ние с Николайчо и днес ще си висим у дома - с тез минус 1 градуса тук няма начин.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:58 от Maminka66

# 581
Сладуранки сте вие, ей! Еднаа се мери с шепи, другата яде в леглото, през това време други мацки раждат, кърмят, забава и пролет Simple Smile

При мен нищо необичайно, отивам да се приготвям за гости по обяд, само защо ми се доспа така от кафето, не разбрах...

Стискам палци на всички момичета, които днес ще станат майчета, на добър час!

# 582
Здравейте и от мен коремчета.Я да видим днес наистина колко бебчета ще се появят с летящ
старт ? Laughing
Диди,вчера ме развесели с констатацията си за мен,че термина дойде,а бебе йок !  Mr. Green
Между другото снощи цяла вечер си имах едни доста болезнени пристягания и за момент си помислих,че момента е дошъл,но уви.По някое време съм заспала и така до сутринта.
Явно за сега съм твърдо в отбора на биг мама и останалите чакащи.То с нея май това не е единственото нещо,което ни свързва-ако не се лъжа имаме общ рожден ден ( 9 май).
Ами това е за сега,хубав ден на всички и късмет  baby_neutral

# 583
Маминка къде има -1 градус да дойда на гости,че аз напоследък все така. sweating
Иначе интересна мечта си имала.И много мило ми стана,че си фен на руското.А песента е доста старичка и известна и доста любима на българите от онова поколение.
Цитат
То с нея май това не е единственото нещо,което ни свързва-ако не се лъжа имаме общ рожден ден ( 9 май).
Дааааааа  Hug,най-хубавия месец,най-хубавата дата и най-хубавия празник! Peace

# 584
Jenny, ама защо искаш да лишиш детето от собствен празник, дай му шанс да си избере датата самичко  Party

Ами, не ми се иска, но ако не се реши до тогава, ние ще го решим.  Party В крайна сметка мисля, че ще е готино да имат Рд с баща си на един ден, а и мъжо е от хората, на които им върви - пу пу! Та мисля, че датата е хубава. Но има време - може да си реши само да ни изненада преди това. Simple Smile

Джени а кафенцето е точно за случая ,thank you! bouquet

Моля, моля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт