Забранена любов - тема 7

• 36 869
  • 665
  •   1
Отговори
# 525
Ами като за последно страшно силна серия, още проумявам изгледаното. Но определено е оставена вратичка за продължение.

# 526
ПЛАЧЕ МИ СЕ!!!
Свърши най- страхотният сериал на света!!! Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Cry Cry Cry Cry Cry Sick Sick Sick Sick Sick

Камен е жив, тръгна си преди взрива.  Mr. Green

# 527
И кои са двамата оцелели?
Бонка и Нора ли?Или някой от другите вътре  Thinking

# 528
Ау какъв финал  Shocked
Стана ми мъчно за Андрей, не ззаслужаваше такъв край, и то заради глупостите на Явор
Много се развълнувах за Белеви
Тоалета на Ана беше потресаващ  Tired
Според мен оцелелите би трябвало да са Ана и Мартин  Simple Smile -  от тези, които останаха в къщата - заедно с Борис и Ева, другите нали заминаха...
Ех колко жалко, че свърши. Страхотен сериал, макар, че понякога беше доста досаден  Laughing

# 529
Еее,хем знаех,че ще свърши на никъде и пак много се разочаровах от неразплетения край.Ега ти хората,ами да правят още серии,какъв е тоя край?!
Иначе серията беше СУПЕР ЯКА!А на сцената Андро и Златка се разплаках.Оххх,как ще ми липсва! Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 530
  • София
Еее, защо свърши така внезапно?!  Cry Искам да знам какво ще стане  newsm45

# 531

elfi4ka, Бонка беше на спирката на рейса  Wink

Да да,аз я видях ,че беше там,просто се чудих 2-мата оцелели от къщата кои имаха предвид.От тези,които бяха вътре или от тези,които живеят там принципно  Thinking

# 532
Ау какъв финал  Shocked
Стана ми мъчно за Андрей, не ззаслужаваше такъв край, и то заради глупостите на Явор
Много се развълнувах за Белеви
Тоалета на Ана беше потресаващ  Tired
Според мен оцелелите би трябвало да са Ана и Мартин  Simple Smile
Ех колко жалко, че свърши. Страхотен сериал, макар, че понякога беше доста досаден  Laughing
Mr. Green Имаше си своите слабости, но пък беше толкова истински и вълнуващ в останалите моменти  Heart Eyes

Искам двамата оцелели да Са Мартин и Ана и аз:)

Имали са предвид постоянно живеещите. Бонка на сто процента е жива:)

# 533
  • София

Да да,аз я видях ,че беше там,просто се чудих 2-мата оцелели от къщата кои имаха предвид.От тези,които бяха вътре или от тези,които живеят там принципно  Thinking

Имаха предвид тези, които бяха като се взриви бомбата в Константинови - Ана, Борис, Мартин и Ева
Искам да са Мартин и Ева

# 534
Бонка и Нора изобщо не бяха в къщата.Марто и Ана най-вероятно,но няма да разберем никога или поне не в близките няколко години Sad

# 535

Да да,аз я видях ,че беше там,просто се чудих 2-мата оцелели от къщата кои имаха предвид.От тези,които бяха вътре или от тези,които живеят там принципно  Thinking

Имаха предвид оцелелите след взрива на бомбата в Константинови - Ана, Борис, Мартин и Ева
Искам да са Мартин и Ева

Би трябвало да са най-незаслужаващите да умрат.....   33uu

НЕзнам,нещо не съм удовлетворена от края  Rolling Eyes

# 536
Бонка си тръгна Нора не беше там.Аз си мисля ,че искаха да кажат ,че има 2 отцелели от тези били в къщата

# 537
Ако е Ева, няма да мога да я издържа още един сезон, ако има такъв де. Ах, как мис е искааа. Каменчо е жив:)
Само да не решат да ми сменят актьора, предвид, че сега се снима в Столичаните ..но пък от друга страна.. Нова решат да снимат сега...ади размечтах се..та нали и сценарий ще трябва да се пише, нов кастинг за нови геори. отидоха две години. Та тъй де, За Иван Юруков няма да е проблем тогава да играе отново в Забранена любов  Heart Eyes bowuu

Ох, Андрей .. убиха му Златката. Много хубава сцена. Мартин Гяуров е страхотен актьор, освен, че е толкова хубав  Heart Eyes Mr. Green

# 538
  • София
И с Нора и Сашко искам да знам какво ще стане  newsm45

Определено не ми хареса краят на филма  Crossing Arms

# 539
  • UK/София

Аз се радвам, че сериалът свърши. Laughing 3г. на ужасно мудно действие, често безумен сценарий и ужасно слаба актьорска игра на повечето от актьорите.Все си мисля, че колкото и да се води за учебен сериал, нямаше защо да се учат пред нас.Камо ли и Надето, така и не се научи за 300 серии.
 Поздравявам за прекрасната игра Борис, Филип и Юри!За мен те бяха най-добрите актьори в този сериал.
 Благодаря и на Палмира за "подсказването", защото, ако не го беше направила, сега щях да си бия главата в стената защо гледах всички тези серии. Simple Smile
 Надявам се следващият сериал на НТ да бъде с по-добри актьори, по-добри сценаристи и да не се подиграват с излъчването на сериите така, както направиха със ЗЛ.

Общи условия

Активация на акаунт