ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Айде и аз като обиколила почти всички гинеколози в Русе да питам при кого ще ме посъветвате да отида за поставяне на спирала, и приблизително каква сума да си приготвя, доколото знам не минава по Здравна каса?

# 526
  • в огледалото на живота
Айде и аз като обиколила почти всички гинеколози в Русе да питам при кого ще ме посъветвате да отида за поставяне на спирала, и приблизително каква сума да си приготвя, доколото знам не минава по Здравна каса?
Мисля 30 лв е поставянето.Това ми се върти в ценоразписа бегло при последния преглед в кабинета на гинеколога ми.Ориентировачно там някъде.
Не се наемам да предлагам лекар;ти сама си прецени кой ще е.
Гледай да е в срок от 7 дни от началото на менструацията, защото отворът на шийката е леко разширен по това време и дискомфорта е по-малък.Възможно е да има и леко зацапване,предполагам са ти го обяснили при прегледа.
Едно те съветвам обаче:да си абсолютно здрава;да нямаш никакви възпалителни процеси недоизлекувани.
И пак си е на късмет от организма.
При мен не се прие преди години и тялото ми я изхвърли.
Като модел  препоръчвам Копер Т SU 380-A

# 527
devi4ca, благодаря много за отговора, все още не съм ходила на лекар, трябва да чакам един месец мисля да ми дойде нормален цикъл, защото спирам хапчета, не че ми се иска, предпочитам да нямам пауза, но най-вероятно няма да се получи каквото искам.

# 528
  • Русе
Здравейте! За пръв път пиша в такъв форум, но се принудих да го направя и аз след като толкова много четох и се чудех кой гинеколог да избера за профилактичен преглед. Моля ви да ми дадете някакъв съвет, много се надявам да попадна на добър гинеколог, тъй като бях ходила при Саха и доста разочарована останах въпреки че доста ми го прехвалиха преди да отида при него. За сега най - много положителни мнения прочетох за Шишкова и Тончева, а вие какво мислите?

# 529
Според мен е въпрос на личен избор. Пък и зависи дали имаш проблем и от какво естество е. Аз лично не искам жена гинеколог да ме пипа. Други пък ги е срам от мъжете гинеколози и предпочитат жени. При мен е факт, че при три жени гинеколожки, които се е налагало да ме преглеждат (4 май бяха) по груб преглед не съм имала. Докато мъжете определено макар и с огромни ръце са доста по - внимателни.
 Аз лично съм ходила при Зарзаланов, Бойчев в Тутракан и Дуваджиев и съм доволна и от тримата. Това е моят опит, но все пак винаги има и положителни и отрицателни мнения за всички лекари без изключение.

# 530
  • Русе
Благодаря ти agnesana! По принцип имам проблем със бялото течение, имам висок пролактин, който уш излекувах ноо явно все още не съм и за това търся добър гинеколог, на който му се обеснява и дава точни диагнози и изписва правилните лекарства. Сигурно тази седмица ще отида при Шишкова дано всичко мине добре.

# 531
Благодаря ти agnesana! По принцип имам проблем със бялото течение, имам висок пролактин, който уш излекувах ноо явно все още не съм и за това търся добър гинеколог, на който му се обеснява и дава точни диагнози и изписва правилните лекарства. Сигурно тази седмица ще отида при Шишкова дано всичко мине добре.

Кати, след като имам проблем с течение и висок пролактин явно не става дума за обикновен профилактичен преглед. Освен това пролактинът трябва да се следи редовно. Ако искаш конкретен съвет, можеш да ми пишеш ЛС.  Peace

# 532
здравейте, присъединявам се към темичката, за да чета мнения относно нашите лекари . И аз като
agnesana съм била при Зарзаланов, Бойчев и Дуваджиев, както и при още 2-3ма, но към този момент за тях 3мата не бих казала,че съм недоволна. Към Матеева също имам симпатии

# 533
  • в огледалото на живота
здравейте, присъединявам се към темичката, за да чета мнения относно нашите лекари . И аз като
agnesana съм била при Зарзаланов, Бойчев и Дуваджиев, както и при още 2-3ма, но към този момент за тях 3мата не бих казала,че съм недоволна. Към Матеева също имам симпатии
Е,то хубаво да имаме симпатия към някого,но по важното е да сме доволни от работата му като специалист  Wink

Добре дошла и спокойна бременност желая  Hug

# 534
Здравейте!
Искам да ви питам д-р Йорданова работи ли със направления.И мнения за нея като специалист.

# 535
До колкото знам не работи със ЗК, но по едно време беше в Евромедисън. Малко ми е стара информацията. Познавам я лично и съм с много добри впечатления от нея като човек, но като специалист нищо не мога да кажа, понеже нямам лични наблюдения.

# 536
Здравейте!
От няколко години се мъкна по гинеколози, заради бялото течение което имам. Сменила съм над 10 лекари в София и Русе и всеки ми поставя различни диагнози и в крайна сметка предписаните хапчета не ми помагат. Някои лекари казват, че е нормално други ме лекуват и след това казват "Вече всичко е наред" и след една седмица пак имам оплаквания!!! Може ли някой да ми препоръча добър лекар в Русе, защото ми писна вече, в момента имам и болки в яйчниците, но не знам къде да отида... Моля помогнете!

# 537
Аз бих ти казала Хубчев. Ти убедена ли си че иамш течение, нормално е да иамш физиологично течение, което няма миризма и което и да искаш няма как да се премахне.

# 538
Сигурна съм, че не е нормално, защото е гъсто и лепкаво като сопол. А и както казах имам и болки в яйчниците които не са предменструален синдром...

# 539
Здравейте и от мен, изчетох няколко от вашите мнения, но все пак ще си задам въпроса при кого бихте ме посъветвали да отида. Направих се тест за бременност вчера и излезе положителен, разбрах че е рано за преглед, но искам да си имам някаква представа към кого да се насоча. Не съм от Русе и нямам никаква представа как са тук специалистите(забелязах, че няма лоши мнения за Бойчев от Тутракан и мисля за сега да видя някакви негови контакти,понеже често минавам от там) . Благодаря ви предварително и приятен ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт