Връзка с турчин?

• 54 130
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
Просто похвално! Такава изумителна личност като Албена13, не стига че все още говори и пише на български /иначе е радетел на българщината/, но и е възвишена, духовна и възпитана.
Трогнах се! Добре, че съм духовно християнка, че ако бяха като вас Българите преди 5 века щях да съм с фереджето!   #Crazy

# 211
  • София
А защо патриотизмът трябва да се приравнява с омразата? Това ли е начинът да изразиш любов към родината - да мразиш турците? И ако не ги мразиш, значи си родоотсъпник? Ами това е опростенческо мислене, да. Ако на теб ти е кеф да прикриваш своята простотия зад оценки за моя патриотизъм - давай, не ми пречиш.

Фередже и сега имаш, мила, просто не го осъзнаваш. Само дето не ти е на лицето, а между ушите.

# 212
Брех че веселба съм изтървала тук.

# 213
Евала, Албена, аферим, деТ се вика!
Някои хора са нагледен пример за това, че не местожителството, а други неща те правят дребен и смешен.

Албенчето рязко отклони чудесната посока, в която бе поела тази тема. Моля, върнете посоката, защото ми е много образователно, полезно и любопитно. bowuu

# 214
  • София
Фередже и сега имаш, мила, просто не го осъзнаваш. Само дето не ти е на лицето, а между ушите.
Ако Албена не схване тези две изречения, то просто няма смисъл повече да я отразявате  Peace

# 215
  • Paris, France
Трогнах се! Добре, че съм духовно християнка, че ако бяха като вас Българите преди 5 века щях да съм с фереджето!   #Crazy

И сега кво? Като християнската инквизиция преди 5 века да гоним херетици?

# 216

От къде дойде модата на това порсташко Хъ-кане в думи, които започват с гласната "а" ? Вече не е оригинално, и никога не е било.
 Всеки си има право на мнение. Албена не харесва турци, и не е само тя. Ако вие харесвате турци и негри, това си е ваша работа. Различни хора с различни вкусове.

# 217

От къде дойде модата на това порсташко Хъ-кане в думи, които започват с гласната "а" ? Вече не е оригинално, и никога не е било.
 Всеки си има право на мнение. Албена не харесва турци, и не е само тя. Ако вие харесвате турци и негри, това си е ваша работа. Различни хора с различни вкусове.

Да продължа- различни хора, различни вкусове, казало кучето и си облизало ******...

Друг поглед към част от турците: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3792371

# 218
  • загубено
Албена13,

Ти не живееше ли в ЮАР?

# 219
авторката преди няколко страници май спомена, че си е решила дилемата

Общи условия

Активация на акаунт