Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 417
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Някой може ли да ми каже в реалния живот Аслъ още ли е с Дениз?

# 391
Аз искам да благодаря на всички за пожеланията.  Hug
cveti1113  Hug Tsvetinka97 Hug asli_forever  Hug Ileto0y  Hug imagine  Hug monitooo08  Hug vici98  Hug mine_123  Hug
mine_123 радвам се, че се завърна. Дано си си прекарала приятно. : )
Мисля, че това е темичката на опасни улици: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570825.0
Извинете ме, че я пускам.
Mamma_Tz, доколкото знам заедно са. : )

# 392
Hayatımda Dağhan hayranları kadar sabırsız insanlar görmedim yahu Simple Smile Yine bir sürü yorum yine bir sürü soru hangi birinize yetişeyim sizde hak verin ne olur. Simple Smile
Ve Sayfamızı açalı 1 yıl oldu.Geldiğimiz nokta harika. Fakat hala taklitçilerimiz iş başında. Taklitler aslı yaşatır diyerek o konuya fazla girmeyim. Simple Smile Yepyeni bir gün Keyifle... Може ли превод моля ! Благодаря предварително !

# 393
Аз искам да благодаря на всички за пожеланията.  Hug
cveti1113  Hug Tsvetinka97 Hug asli_forever  Hug Ileto0y  Hug imagine  Hug monitooo08  Hug vici98  Hug mine_123  Hug
mine_123 радвам се, че се завърна. Дано си си прекарала приятно. : )
Мисля, че това е темичката на опасни улици: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570825.0
Извинете ме, че я пускам.
Mamma_Tz, доколкото знам заедно са. : )

Хиляди благодарности..... Rolling Eyes Flutter Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Flutter Rolling Eyes Rolling Eyes

# 394
Здравейте на всички,от скоро се регистрирах тук и чета Вашите коментари.Чудя дали да гледам довечера серията,защото съм фенка на Ефе,и ако не се варне.....незнам...,само се надявам.Аз до колкото знам Денис и Аслъ са се разделили миналата есен. Rolling Eyes

# 395
Честит рожден ден на всички рожденници   party023  Gift Весело изкарване  happy bd

# 396
  • Сливен
ЕПИЗОД 181 торент

http://nitrobg.org/details.php?id=1628

ЕПИЗОД 182 торент

http://nitrobg.org/details.php?id=1629

и двата епизода са със субтитри

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 01:52 от mimen4ence

# 397
Здравейте! Някой може ли да ми каже в реалния живот Аслъ още ли е с Дениз?

Да доколкото знам Пелин и Ибрахим са отново заедно. Найстина се бяха разделили през есента на 2010, но наскоро обявиха че са се събрали отново и са заедно ... Което много ме радва  Heart Eyes

Честит рожден ден на всички рожденници с пожелание за всичко най-хубаво и най-вече много здраве, щастие и късмет ..  Hug

Благодаря на всички за подписчетата и снимките на Сарп и Пелин - вчера нямах възможност да пиша. Невероятни са ... Аз чакам днешния епизод с нетърпение ...  Mr. Green

# 398
здравейте пожелавам приятно гледане на новата серия на всички
и поздрав с едно слрахотно клипче

# 399
Здравейте! Много се надявам Ефе да се върне, защото много ми липсва и аз съм на мнение, че сериала не е същия без него. И винаги съм на едно мнение със дани_7. Няма ли да кажете нещо за клипчето, което направих на Аслъ, Ефе и Гювен, освен един човек никой друг не е писал дали му харесва или не.
mine_123 много се радвам, че се върна при нас, искам да те попитам в кой хотел бяхте в Кушадасъ, защото аз бях там през 2008 година по случай абитурентския ми бал и със съучениците и учителите ми бяхме в хотел Тусан.

# 400
Здравейте! Много се надявам Ефе да се върне, защото много ми липсва и аз съм на мнение, че сериала не е същия без него. И винаги съм на едно мнение със дани_7. Няма ли да кажете нещо за клипчето, което направих на Аслъ, Ефе и Гювен, освен един човек никой друг не е писал дали му харесва или не.
mine_123 много се радвам, че се върна при нас, искам да те попитам в кой хотел бяхте в Кушадасъ, защото аз бях там през 2008 година по случай абитурентския ми бал и със съучениците и учителите ми бяхме в хотел Тусан.
В "Saturn Hotel ".....до 5 ден..после в "Cande Onura Hotel"

# 401
Ок, а снимки има ли?

# 402
  • Бургас
Сега ще потърся  Hug Hug скоро не съм пускала

# 403
Здравейте. Аз съм нова в сайта, но отдавна следя постовете ви, без да съм регистрирана. Голяма фенка съм на Мечтатели и особено на Аслъ и Ефе.  Hug Приятно ми е да се запозная и да си пиша с вас. Peace

Искам да ви попитам само как мога да си сложа подпис и аватар. Мерси предварително и извинявайте за глупавите въпроси, но просто още не съм се ориентирала в сайта.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 404
Имаше..дава грешка при качването... Tired ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт