Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 410
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Остава около 1 час  до филма. mine_123 тези подписи са много сладки, особено първият  Crazy !

# 406
  • Бургас
за роксис и гювенките

Пишете дали ви харесват .... ето и подравчета http://vbox7.com/collection:1357903

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 21:30 от kavak_yelleri_fan

# 407
kavak_yelleri_fan - няма да е банално, защото Аслъ обича Гювен. Това се вижда от километри - ако тръгна да изброявам моментите им и силата на любовта им ще ми отнеме дни, а и едва ли ще има полза. Не искам да ви убеждавам в нищо и вие не можете да ме убедите в това, което твърдите. Всеки човек вижда нещата различно. Излишно е да спорим ... Моята цел не е тази ...  Wink
Девойче!!! Така или иначе нито ти, нито другото девойче не намерихте АРГУМЕНТИ да си защитите тезата - Защо след като Аслъ толкова МНОГО обича Гювен остана с Ефе и се омъжи(уж, но се омъжи) за него?????Аз ли съм куха лейка, различни сериали ли гледаме? Какво е девойчета????
Колкото повече пишете толкова по-смешни ставате!!!
Уважих Ви еднаквото мнение и на дветете, даже сте 3 или повече - о'к - но да се опитвате да ме убеждавате в нещо толкова абсурдно като хипотезата "Аслъ обича Гювен повече от Ефе" = "пред фактите Боговете лющят гюбеци" #Crazy Пълна ГЛУПОСТ! Световна глупост!!

# 408
търся някои снимки от 154 епизод някоя снимка от ресторанта където се забавляваха а също и една снимка дето не е от 154 епизод където аслъ намира ефе припаднал в хотелската стая

# 409
  • Варна
1.Искам да Честитя Рожденният Ден на всички рожденници , дано подаръка ви от нас Мечтателите бъде появата на Ефе... Joy Joy Joy
2.Миме, какви са тези торенти? newsm78 newsm78 newsm78
3. Ani1707Радвам се, че сме на едно мнение...ние до последно ще подкрепяме и Ефе и Гювен, защото това е истината... и двата героя са измислени много добре и всеки от тях има както минуси, та  плюсове, точно така е в живота... идеални няма...
4.За превода няма нищо интересно... феновете чакат като нас дали ще се появи Ефе... много коментари по въпроса, но кое е истина ще разберем...
5.Добре дошла на ~ Мечтателка ~ И на нас ни е приятно, но не знаем името ти...по ника няма как да го разберем... newsm78 newsm78 newsm78
6. ~ Мечтателка ~Има една лаф: кажи ми какво знаеш, за да ти кажа каквото не знаеш...Та ако можеш да си прочетеш личните съобщения(горе в ляво) ще ти обясня как се слага подпис и аватар...

П.П. 7. zonnaa и всички други...Престанете да се заяждате... не зависимо с кого....Извинявам се на новите !!!

# 410
преди малко забравих да честитя рождените дни на nessinka и на сина на sis пожелавам на рожденниците да са живи и здрави и да си намерят (ако не са си намерили) прриятели като нашите мечтатели на които ако им звъннеш в 2 през нощта и го помолиш за нещо той  да го направи независимо какво ще му коства и да е безкористно

# 411
  • Варна
Браво ~ Мечтателка ~ Бързо сложи подпис и аватар...

# 412
филма преди мечтатели свърши вече по турската така че скоро ще започне Simple Smile

# 413
почва приятно гледане

# 414
филма преди мечтатели свърши вече по турската така че скоро ще започне Simple Smile
Кой филм..?

# 415
Приятно гледане Simple Smile

ПП. Някой знае ли какво означава заглавието на серията?

# 416
Как сте мечтатели как върви епизода нямаше ме няколко дена Simple Smile

# 417
Кой филм..?
ами чесно да ти каже не знам как се казва,не съм се интересувала от него

# 418
ефе май няма да се     върне  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 419
Показаха ли човека, който е получил сърцето на Ефе ?

Общи условия

Активация на акаунт