Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Да попитам как се казва майката на Аслъ (Хафизе) в живота? newsm78 Thinking Thinking Thinking

# 586
  • Бургас
Да попитам как се казва майката на Аслъ (Хафизе) в живота? newsm78 Thinking Thinking Thinking

Тук ги пише

http://vbox7.com/play:d2dfcb19

# 587
мерси много   bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 588
  • Варна

Виж тук:

http://www.sinematurk.com/film_genel/37180/Kavak-Yelleri-4.-Sezon

# 589
Здравейте, мечтатели! Надявам се да оставят новото момче в сериала. Преди когато Ефе изчезна, дойде Гювен и разведри обстановката, после когато върнаха Ефе, Гювен също се замеси с него. Сега всеки път, гледайки останалите герои- приятели на Ефе, феновете ще се сещат за него и ще им тежи. Ако вкарат неутрални герои, мисля, че може да създадат повече настроение сред феновете. Все ми е тая с кого ще е Аслъ, след като не може да е с Ефе, но нови колоритни попълнения във филма, може да се окажат правилната стратегия за сценаристите. Аз лично спрях да гледам филма не само заради смъртта на Ефе, ами и защото неговият образ е така  свързан с тези на останалите, че не мога да ги възприема, дори и само един от тях да го няма. Новите герои са чисти в това отношение, олекотени, ако мога така да се изразя.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 01:08 от colorblind

# 590
  • Варна
Новото момче се казва Barış (Sezgi Mengi)18.06.1985
Майка му Pervin (Ayşen İnci) 07/06/1955

Вече го има и тук:

http://www.sinematurk.com/film_genel/37180/Kavak-Yelleri-4.-Sezon

което пускам винаги за актьорите... участвал е в много филми... разгледайте го...има много нови...

http://www.sinematurk.com/film_fragman/37180/Kavak-Yelleri-4.-Sezon&no=0  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.sinematurk.com/film_fragman/37180/Kavak-Yelleri-4.-Sezon&no=1 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.sinematurk.com/film_fragman/37180/Kavak-Yelleri-4.-Sezon&no=2 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.sinematurk.com/film_fragman/37180/Kavak-Yelleri-4.-Sezon&no=3 hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 02:10 от дани_7

# 591
Скъпа Roxis,La Tormenta и други,мислещи като вас!Честно казано бихте изкушили и тибетски монах да пропише!По принцип мразя да пиша по форуми-само чета,но с вас е трудно да останеш безучастен.Не желая да обиждам никого,всеки има право на мнение,но вие непрекъснато говорите за страхотните моменти на Аслъ и Гювен.Добре!Но не моментите правят една връзка.Веднага ще дам пример-може да имаш невероятни моменти с някого,да имаш и дългогодишна връзка с този човек,но не е задължително това да е твоята голяма любов!И обратното-да нямаш никакви моменти,но това да е човека,господар на мислите,чувствата и сърцето ти.Да,Аслъ обичаше Гювен и сигурно и в сегашните серии го обича,но има голяма разлика между любов и обич!Любовта те кара да сънуваш с отворени очи любимия,спира дъха ти,окрилява те,а може и да те хвърли на дъното.Обичта е много по-спокойна и без крайности.   Истината за Аслъ и Гювен е,че в момента,в който се върна Ефе,тя отави Гювен в миналото.Даже не се и двоумеше по въпроса.Можеше да се разочарова от Ефе,за това,че се е крил и я е изоставил,но не !Какво каза на майка му-"Нищо,че се е крил,лельо Шукран,нищо че е женен-важното е че е тук и че го има." Ето това е голямата любов-обичаш безрезервно без да очакваш нещо в замяна. За какво наваксване на неизживени моменти говорите!Искала да си навакса изтърваното!Това да не е баница-4 години не съм яла,я сега да се натъпча.Ако обичаше истински Гювен,щеше ли да го нарани толкова много и да демонстрира открито любовта си към Ефе?Така обичащият не постъпва!Изобщо не я интересуваха чувствата му.

# 592
И друго искам да кажа-истината е,че сценаристите сътвориха за нас една красива любовна приказка и заради това, повечето тук не искаме тя  да свършва.    На погребението на Ефе, Аслъ не плачеше,но не защото не страдаше,а защото вече нямаше сълзи.Изглеждаше като куха-само обвивка без съдържание,все едно душата и си беше отишла заедно с любимия. За това другите съфорумци не могат да се примирят Аслъ да се върне при Гювен.Това би било много безпринципно,а до този момент не я показаха като такъв човек.Биха могли да ги съберат сценаристите С Гювен след години,но ще е безсмислено,защото тя един път вече го пренебрегна заради Ефе. И не е "простотия",Roxis, да съберат Аслъ с нов персонаж,а е простотия да убият главния герой два пъти!!!    Можеше да го пратят в чужбина за вечни времена.  А иначе героят на Сарп не е лош,но засега такава му е ролята в сериала-поддържаща,но не във филма а в живота на Аслъ!

# 593
за роксис и гювенките

Пишете дали ви харесват .... ето и подравчета http://vbox7.com/collection:1357903

На предпоследната снимка Метин е много готин, обожавам го Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 594
резвая - всеки си има мнение и аз уважавам твоето, но не го споделям. Там е работата, че това между Аслъ и Гювен не бяха просто много хубави моменти, а беше истинска любов. Хиляди пъти Гювен е доказвал колко обича Аслъ, тя на него също. Давала съм хиляди примери за това - отказа се от семейството си, опълчи се на родителите си, напусна университета и града за да бъде с Гювен, заяви пред всички че го обича ... По-късно в Истанбул тя мислеше за семейство с Гювен, толкова се вълнуваше, че той ще и предложи брак. Ако не го обичаше щеше да и е все едно ... а тя тръпнеше в очакване на предложението му. Двамата стигнаха до годеж и въпреки всичко, което Гювен направи нарочно за да я отдалечи от себе си и да я събере с Ефе Аслъ не го намрази, дори напротив - тя и Денис първи го защитиха. А когато бяха в хотела и той беше вързан разговора им беше много силен - тя му каза, че са семейство ... после отново му каза, колко много го обича. Тогава Гювен пожертва себе си заради Ефе и Аслъ. Той се отказа от нея, за да не я кара да прави избор. Но ако не си беше тръгнал, а беше останал тогава избора според мен щеше да е друг ... По-късно след като я срещна с Ефе - Аслъ разбра каква жертва е направил Гювен и мислеше, че няма да се върне повече. Найстина ходи при Ефе и всячески се опитва да разбере чувствата му, защото беше объркана. Представете си появява се толкова скъп за теб човек, когото си мислел за мъртъв в продължение на 4 години. Тя найстина не беше забравила Ефе и винаги ще го помни. Това е нормално. Wink
По-късно след завръщането на Гювен, когато тя го намери и спаси в гората. Какво стана - Ефе го занесе до колата и там Аслъ каза на Гювен - тук съм скъпи, тук съм. Не го каза, за да подразни Ефе, в този момент тя не мислеше за Ефе, а за нея най-важен беше Гювен. Каза го, защото има чувства към Гювен ... И Ефе го забеляза, в колата също ... Накрая тя каза на Метин, че ще обясни на Ефе кой е Гювен. Без да се усети, че двамата се познават и че може да е чул думите й в колата. После потърси Гювен и го накара да се върне - сцената с рицаря беше невероятна. Тя му прости но се разбраха в началото да бъдат приятели.  Heart Eyes
След отвличането й се бяха струпали толкова неща, толкова страдания - Ефе и призна чувствата си след толкова време и тя го прие. Но тогава не беше с Гювен, за да казвате че го е захвърлила. Бяха си дали време. Да Аслъ обича Ефе и реши пак казвам да опита отново с него, за да види какво ще стане и да изживеят това, което загубиха. Но това не значи, че е спряла да обича и Гювен ... личи си по държанието й към него, по погледите, по всичко ... Мисля, че и Ефе го видя. Видя също и как жертвоготовно Гювен обича Аслъ и затова спретна това с тангото и ги събра на едно място. Вероятно и това е прошепнал на Гювен, да бъде до Аслъ. Предполагам, че в някоя от следващите серии ще покажат какво точно му е казал. Почти 100 % съм сигурна, няма да оставят това загадка ...  Wink
И още нещо - защо сега Аслъ да не бъде щастлива отново с другата голяма любов в живота си. Това без съмнение е Гювен ... Тя има право на щастие, а не цял живот да плаче и страда по загубата на Ефе.  Wink
Колкото до това момче - тя иска да му помогне и искаше да види на кого са присъдили сърцето на Ефе. Поне ще се знае, че е на добър човек ... Но това не значи, че тя ще се хване с него. По-този начин би било още по-лошо, защото той носи сърцето на Ефе, но не е Ефе ... Надявам се сценаристите да не измислят нещо подобно, защото тогава съвсем ще затънат ...  Sunglasses
Но все пак вярвам в любовта между Аслъ и Гювен - да не забравяме, че имаше гласуване в официалния сайт на телевизията с въпроса с кого да е Аслъ. На общото гласуване Аслъ и Гювен победиха с доста, а другото беше под формата на СМС-и за хората в Турция. Това беше голямата дилема. Не мога да си представя как след като хората са харчели пари за да гласуват с СМС-и накрая биха избрали друга развръзка на финала на сериала. Просто би било нечестно спрямо феновете, а те са доста навсякъде по света. Едните подкрепят Ефе другите Гювен ... Сценаристите трябва да мислят за феновете си. А и по начина, по който ни представиха любовта между Аслъ и Гювен, смятам че една сватба и едно бебе за тях на финала би било най-добрия завършек, поне за мен и техните фенове.  Heart Eyes
Аз не съм сценарист, нито пък вие - остава ни да чакаме какво са ни подготвили сценаристите и да се надяваме да е хубаво. Аз лично се надявам да се върнем към забавните моменти, чрез образа на Гювен ...  Hug

# 595
Roxis ще се караме Crazy След твоя пост как да напиша нещо повече - като ти си написала всичко подробно Hug Много точно и подкрепено с факти, което е най-важното в този случай Flutter

резвая Радвам се, че си решила да пишеш Simple Smile Аз също уважавам твоето мнение, но имам различна гледна точка. Ако това между Аслъ и Гювен беше просто обич нямаше да се развие така трети сезон Peace Да се върнем на трети сезон - сценаристите направиха връзката на Аслъ и Гювен много значима - минаха през доста изпитания и накрая Аслъ избра - да бъде с Гювен Heart Eyes Не защото той беше най-близо до нея, а както тя самата го каза - той е специален за нея Party
Когато Ефе се върна при тях Аслъ определено не мислеше логично - искаше да започне всичко от където е свършило - с катастрофата Confused После съжали, че е постъпила така.
Не съм съгласна с това, че Аслъ е забравила за Гювен - те двамата с Денис и Нюргюл знаеха, че нещата не са толкова прости и Гювен не би постъпил просто ей така. Тя много съжаляваше, че Гювен си е тръгнал и го каза на Мине, защото искаше той да е до нея - въпреки, че Ефе се е върнал Crazy И както писа Roxis, ако Гювен беше останал нещата може би нямаше да стоят така, но си тръгна за да могат Ефе и Аслъ да се съберат (което и не стана). Ако сценаристите виждаха любовта им толкова специална в тези 7 серии, които го нямаше Гювен биха измислили моментите им много по-добре. Както писа също Roxis за думите на Аслъ към Гювен (в колата) - там ясно си проличаха чувствата й към него - обръщението й Crazy А й когато се събра с Ефе не видях тази голяма любов - честно казано. Аслъ съм я виждала само с един човек истински и напълно щастлива и това е Гювен txtloves Тя не беше толкова щастлива с Ефе - знаеше, че Гювен страда и не се бърка в отношенията им. Преди беше така и с Денис, но там разликата беше, че той й беше дал повод да го забрави и да са щастливи с Ефе във втори сезон. А тук някак си това нямаше да стане.
Аз мисля, че точно моментите правят една връзка - живей за мига Heart Eyes Не можем да пренебрегнем целият 3-ти сезон и половина от 4-ти до годежа на Аслъ и Гювен Crazy
И с риск да са се повторя пак ще кажа, че ако за сценаристите връзката на Ефе и Аслъ беше толкова важна - като цяло - сега в тези серии - нямаше да гледаме това, което ни показват. Смятам, че Аслъ отново трябва да се пребори с повторната смърт на Ефе и да продължи живота си както беше започнала с Гювен newsm76

Roxis наистина биха подценили много феновете им след като направиха това гласуване - накрая да се окаже друго Peace Аз вярвам, че накрая Аслъ и Гювен ще са заедно loveuuu Като завършек наистина най-хубавото би било да видим Аслъ като истинска булка и с едно бебе - както си мечтаеше Гювен Two Hearts

Още едно превъзходно клипче на Аслъ и Гювен - благодарение на Roxis   bouquet Думите в него и на двамата много точно показват на какво държим с  Roxis Party

http://vbox7.com/play:0e1a2ece

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 06:04 от La Tormenta

# 596
И друго искам да кажа-истината е,че сценаристите сътвориха за нас една красива любовна приказка и заради това, повечето тук не искаме тя  да свършва.    На погребението на Ефе, Аслъ не плачеше,но не защото не страдаше,а защото вече нямаше сълзи.Изглеждаше като куха-само обвивка без съдържание,все едно душата и си беше отишла заедно с любимия. За това другите съфорумци не могат да се примирят Аслъ да се върне при Гювен.Това би било много безпринципно,а до този момент не я показаха като такъв човек.Биха могли да ги съберат сценаристите С Гювен след години,но ще е безсмислено,защото тя един път вече го пренебрегна заради Ефе. И не е "простотия",Roxis, да съберат Аслъ с нов персонаж,а е простотия да убият главния герой два пъти!!!    Можеше да го пратят в чужбина за вечни времена.  А иначе героят на Сарп не е лош,но засега такава му е ролята в сериала-поддържаща,но не във филма а в живота на Аслъ!
Peace напразно се хабиш - няма кой да те чуе още по-малко да те разбере Laughing единственото нещо е, че ще четеш заучени фрази, до болка познати и дълги фермани - безмислени..общо взето - гледаме различни сериали хахах (с тях двете)..иначе и двата ти поста освен, че са абсолютно точни като обяснение, са подплатени с факти Wink
А сега очаквам веднага някой да "се спусне" и да ме обвини в "заяждане" (теб също) и да се обърне към последна инстанция - Модератор...
...Смешки..

# 597

Исках и да питам още нещо, как се казва онова момче с което се запозна Аслъ снощи!  bowuu

# 598
Доста рядко пиша,а и кратко....

Както резвая каза за разликата между обич и любов,така и аз искам да кажа само 1:
Направете разлика между мнение и болестно състояние!!!  Mr. Green

# 599

Общи условия

Активация на акаунт