Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 244
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
La Tormenta - браво. Напълно съм съгласна с теб. Страхотни коментари даваш и то подплатени с факти ...  Hug

manutd^ - Денис и Аслъ имаха доста целувки, не е само 1 и на клипа дето La Tormenta e дала се вижда. Аслъ много обичаше Денис - той беше първата й любов. Той също я обичаше, но явно не достатъчно щом и изневери с Мине. Явно за него Мине е голямата любов в сериала. Но след това Аслъ и Денис си останаха много близки приятели и винаги си помагат във всичко. Между тях има една много специална връзка Wink

И аз я предпочитах в началото с Денис ... като двойка ми бяха по-сладки отколкото когато после тя се хвана с Ефе ... Колкото до него - обожавам го като комедиен персонаж. Толкова съм се смяла на шегите и моментите с него в първи и втори сезон. Както и когато се появи отново в 4-ти и заедно с Гювен ни забавляваха. Тогава нямаха равни ... Харесвам Ефе, просто ми допадаше много повече като двойка със Су ... това си е лично мое мнение  Wink

Колкото до Аслъ - тя и Гювен за мен си подхождат най-много в сериала и имат супер готини моменти заедно. Наистина се надявам да ги видя и заедно на финала. Както и Денис и Мине, защото и те показаха че въпреки всичко се обичат истински ...  Heart Eyes

Аз виждам нещата така - вие ги виждате по друг начин и я предпочитате с Ефе. Хубаво - всеки има право на мнение и предпочитания. Но смятам, че както каза La Tormenta Гювен не е виновен за това, че Ефе го нямаше в 3-ти сезон. И Сарп сам показа колко голям талант има.  Hug

Аслъ заслужава да е щастлива с човек, който я обича истински и я приема такава каквато е - този човек е Гювен. И както каза silveto_ Аслъ обича Гювен. Никой не отрича любовта и към Ефе, аз също не я отричам. Но тя изпитва голяма любов и към Гювен и това е видимо. Смятам, че трябва да бъдем реалисти ...  Wink

А в живота много се радвам, че Пелин и Ибрахим са заедно - аз много ги харесвам.  Heart Eyes
Моите любимците без съмнение са Сарп, Пелин и Ибрахим ...  Heart Eyes

# 571
Първи епизод от измисления сезон

Аааа уникално клипче, хиляди благодарности на хората които са го направили и труда които са вложили , много е хубаво.Уникално.  Hug Hug Hug Hug Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 17:44 от loop

# 572

Аааа уникално клипче, хиляди благодарности на хората които са го направили и труда които са вложили , много е хубаво.Уникално.  Hug Hug Hug Hug Grinning Grinning
newsm10  smile3525

# 573
manutd^ - Денис и Аслъ имаха доста целувки, не е само 1 и на клипа дето La Tormenta e дала се вижда. Аслъ много обичаше Денис - той беше първата й любов. Той също я обичаше, но явно не достатъчно щом и изневери с Мине. Явно за него Мине е голямата любов в сериала. Но след това Аслъ и Денис си останаха много близки приятели и винаги си помагат във всичко. Между тях има една много специална връзка Wink

И аз мисля така.
Е айде стига вече. Аз искам да ви кажа нещо друго извън темата Аслъ с Ефе или с Гювен. Абстрахирвам се от това, че Гювен е бил с Аслъ и искам да ви кажа, че е тъпо да спорим Ефе или Гювен, а да не осъзнаваме като се съберат заедно какво става.  Joy
Защото, като гледаме епизодите от 4 сезон, когато двамата се запознават и като забравим за миг, че са "съперници" за едно и също момиче, те са много забавни и имат много весели моменти заедно и според мен станаха много добри приятели, макар и после това приятелство някъде да се скри, като се разбра че Фикрет е Ефе.

# 574
Здрвейте аз се казвам Мони  Simple Smile Simple Smile приемате ли мечтателка след вас

# 575
Мони добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet

# 576
Благодаря .. и Добре заварели  Simple Smile

# 577
Добре дошла....Мони...  bouquet bowuu

# 578
# 579

Леле, много е добро,  bouquet  само ако беше истина........ smile3518
Исках и да питам още нещо, как се казва онова момче с което се запозна Аслъ снощи!  bowuu

# 580
# 581
doktor_sineo4ka мерси много за снимките. Всичките са много хубави.   bouquet Hug

# 582

Исках и да питам още нещо, как се казва онова момче с което се запозна Аслъ снощи!  bowuu

# 583
# 584
И аз мисля така.
Е айде стига вече. Аз искам да ви кажа нещо друго извън темата Аслъ с Ефе или с Гювен. Абстрахирвам се от това, че Гювен е бил с Аслъ и искам да ви кажа, че е тъпо да спорим Ефе или Гювен, а да не осъзнаваме като се съберат заедно какво става.  Joy
Защото, като гледаме епизодите от 4 сезон, когато двамата се запознават и като забравим за миг, че са "съперници" за едно и също момиче, те са много забавни и имат много весели моменти заедно и според мен станаха много добри приятели, макар и после това приятелство някъде да се скри, като се разбра че Фикрет е Ефе.

Напълно съм съгласна с теб. Ефе и Гювен заедно са страшна комбинация. Толкова забавни моменти имат, че всеки път когато ги видя заедно се скъсвам от смях - велики са ...  Hug

doktor_sineo4ka - благодаря ти за снимките. Пелин е страхотна  Heart Eyes

Добре дошла Мони ...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт