Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 367
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Взеха апартамента на Мине...

# 451

Защо?  Shocked

# 452
Много се извинявам, че отново повдигам въпроса, но се оказва, че онзи сценарий и цялата информация покрай завръщането на Ефе е измислица. Така ли?  newsm78 smile3518 newsm12

# 453

сигурно заради заема нали бяха гарант на заема за операцията на Ефе :S

# 454
Много се извинявам, че отново повдигам въпроса, но се оказва, че онзи сценарий и цялата информация покрай завръщането на Ефе е измислица. Така ли?  newsm78 smile3518 newsm12

И аз затова питах......

# 455
Добър вечер нов съм и следя от седмица някъде постовете ви.Така като Ефе ми е фаворита в филма и искам да попитам n00bz дали ще се върне тъй като той беше написал че ще се връща.  Blush

# 456
заради заема който взеха за операцията на ефе,а в кафенетоаслъ защити момчето от онези защото те му се караха защо е гледал едното момиче

# 457

Дани виждам,че разбираш турски може ли когато свърши филма до разкажеш горе-доло най-важните неща  Hug

# 458
  • Варна
Сега се уча каквото мога ще ви разкажа...

# 459
  • Варна
Вчера пансион за жени...днес за мъже.. Joy Joy Joy Joy

# 460
  • Варна
След тази случка... Аслъ ще се съгласи да вземе парите от Рифат.....заради бебето на Мине...да има къде да живее...

# 461
Защо се сбиха??

# 462
Мерси много за превода bouquet Hug
А тези защо се сбиха?

# 463
единия според мен де каза нещо на гювен за сестра му и за су и гювен много се ядоса:мисля че казаха да им потанцуват или да попеят или може би ги взеха за леки жени.не съм напълно сигурна

# 464
Е, ако тоя момък в кафенето е със сърцето  ooooh! Тоя е егати оръфляка Sick Аслъто ако се хване с него трябва сама да се заплюе , ужасТ
А това с приемането на качества от донора на орган лееееееееко граничи с научната фантастика ша ма извинявате  Whistling Всъщност като за сериал е напълно възможно да се случи , но ще е доста плосък сценарий Naughty

Що се отнася до Гювенчо аз предлагам Аслъ да си хване някой напълно непознат момък а него да ми го пратят на мен  smile3508 Дет са вика ще се жертвам за общото благо - да няма вече спорове с кой да е Аслъ  Mr. Green аз все някак ще изтърпя в името на мира в темичката ви  hahaha  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт