Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Аслъ и Метин си говориха да трансплантацията тя го разпитваше как е са я направили
А после пред врата Ръфат предложи пари пак на Аслъ тя отказа и той каза че знае че приятелите и са в затруднение и платил техните дългове и че тя е взела пари без да иска после дойде Метин той се развика . На тръгване Ръфат им каза да внимават Метин попита какво ще ни направиш и Ръфан отговори че Аслъ много добре знае на какво е способен той

Много ти благодаря за инфото и за качените торенти ...  Hug
А какво стана с рекламата на Денис. Онзи да не се отказа отново - защо Йозге беше толкова ядосана ?
Денис в началото не искаше да приеме подаръците на Лерзан от гордост нали ?
Какво точно каза Аслъ на Гювен, когато първият му опит да направи къщата общежитие се провали. Там на масата, какво точно му каза ?

# 496
wondertedy7 - на 27-ма страница тук mimen4ence е дала на торент качени следващите 2 нейзлъчени по БТВ епизода на Мечтатели със субтитри ... Можеш от там да гледаш поне тях, за което отново много й благодаря Heart Eyes

# 497
  • Сливен
А какво стана с рекламата на Денис. Онзи да не се отказа отново - защо Йозге беше толкова ядосана ?
Дениз имаше една представа за работата  и искаше да стане по определен начин но дойде един които каза  че не може да стане и Дениз се ядоса и разочарова Йозге го успокояваше и тогава се обади Мине и плачеше и го извика веднага,той тръгна, Йозге се развика на ония мъж и му каза че тя така ли му е казала да прави да се отнася малко по добре и да прави всичко каквото му каже Дениз

да,от началото каза на Мине че иска те да взимат всичко за бебето,а после че  той искаш да ги заплати да не ги приема просто така

Какво точно каза Аслъ на Гювен, когато първият му опит да направи къщата общежитие се провали. Там на масата, какво точно му каза ?

че той е умен и ще измисли нещо да не се очайва веднагатова вече го забравих

# 498
mimen4ence, дани_7, благодаря за превода в ефир. Roxis, мерси за резюмето. Почти все едно съм гледала епизода. Торентитите нещо не ги отварям  Confused , надявам се че е така, защото всички сваляте Grinning Ще опитам пак по- късно.

# 499
Ето малко снимки мисля че не са качвани досега

утре ще потърся още ако искате разбира се,а сега от мен лека нощ на всички Simple Smile smile3524

# 500
mimen4ence, дани_7, благодаря за превода в ефир. Roxis, мерси за резюмето. Почти все едно съм гледала епизода. Торентитите нещо не ги отварям  Confused , надявам се че е така, защото всички сваляте Grinning Ще опитам пак по- късно.
можеш да гледаш серията от тук само трябва да се качат и останали те части http://vbox7.com/user:danita958?p=allvideos това е моя профил в vbox7 приятна вечер Simple Smile

# 501
Този Ръфат само пари ли и предложи на Аслъ? Хванах само малко от края на филма и за това питам...
да само пари в замяна свободата на синовете му

Благодаря!   bouquet

# 502
можеш да гледаш серията от тук само трябва да се качат и останали те части http://vbox7.com/user:danita958?p=allvideos това е моя профил в vbox7 приятна вечер Simple Smile
Благодаря, но аз не гледам серииките вече, само чета тук, за да се осведомя най- общо. Може би ще ги изгледам по- нататък наведнъж, когато не съм толкова афектирана от липсата на Ефе и ми доскучае. Тогава ще се възползвам от линка. Относно двата торента с преведените епизоди, ще ги изгледам с удоволствие, тъй като те са от преди да заровят Ефе, най- грубо казано.

# 503
Дениз имаше една представа за работата  и искаше да стане по определен начин но дойде един които каза  че не може да стане и Дениз се ядоса и разочарова Йозге го успокояваше и тогава се обади Мине и плачеше и го извика веднага,той тръгна, Йозге се развика на ония мъж и му каза че тя така ли му е казала да прави да се отнася малко по добре и да прави всичко каквото му каже Дениз

да,от началото каза на Мине че иска те да взимат всичко за бебето,а после че  той искаш да ги заплати да не ги приема просто така

че той е умен и ще измисли нещо да не се очайва веднагатова вече го забравих

Хиляди благодарности за превода - супер си ...   bouquet

# 504
colorblind - няма за какво да ми благодариш  Laughing

danita958 - благодаря ти за снимките, както и че си качила епизода ...  Hug

Лека нощ и от мен ...  Heart Eyes

# 505
Любовта между Аслъ и Гювен - за някои признавана, от други отричана newsm76
Аз не мисля, че виждаме несъществуващата им любов - както за вас тя е такава, за нас тази с Ефе е такава. Мисля, че ако сценаристите виждаха тази любов между Аслъ и Ефе така както повечето им фенове - щяха да я съхранят по някакъв начин. Може би Аслъ щеше да се затвори пак в себе си или щеше да каже на Гювен, че няма шанс. За мен лично, ако бях фен на Аслъ и Ефе не бих се примирила с моменти им от неговото завръщане до смъртта му. Не бяха достатъчни - не покриваха моментите им с Аслъ, а й нямаше как да стане, защото сценаристите ясно ни го показаха в 3-ти сезон. Аз тогава вярвах, че ще са заедно и сега вярвам, че накрая на сериала ще са заедно Heart Eyes

Относно това за момчето със сърцето Ефе - мисля, че няма начин да го съберат с Аслъ - моментите на Аслъ и Гювен са прекалено много, за да ги подминат ей така. Докато не видя името на актьора до това на Пелин, Сарп, Аслъ и Ибрахим няма да се разтревожа толкова.

Ето един много силен момент между Аслъ и Гювен и естествено благодарение на Roxis Heart Eyes

http://vbox7.com/play:088c4cd6

Това е песента, която според мен е писана за тях Two Hearts

http://vbox7.com/play:8f740cad

И тази също не й отстъпва по нищо txtloves

http://vbox7.com/play:44c81b03

В серията се смях много - тя Су милата се вживя прекалено в ролята и от това Гювен пострада Laughing Мине беше много смешна - като Гювен й правеше знаци с очите, а преди това й показа как да бъде тъжна Peace Между другото никой не споменава за сцените на Мине и Гювен - вечният спор е ясен, но така подминаваме и другите мечтатели в сериала Flutter Мине и Гювен още в  началото на трети сезон си станаха много добри приятели и двамата имат по една тайна за всеки и не са казвали на никой за нея Peace Първата е на Мине, когато подмами Назиф и помоли Гювен да не казва какво е направила на Денис и другите, а втората е на Гювен - Мине знае, че той е спал с Хаял и не каза на никой (въпреки, че беше решила да каже на Аслъ) Simple Smile А й в началото първо Мине разбра, че Гювен е влюбен в Аслъ и му даваше съвети за нея. Въобще имат много хубави моменти заедно Party

Ето една снимка зад кадър на тях Crazy

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 06:36 от La Tormenta

# 506
Ето още няколко снимки от мен Flutter

# 507
# 508
На снимките явно е било много студено Peace

;

# 509
Добро утро на всички Simple Smile  La Tormenta благодаря за хубавите снимки

Общи условия

Активация на акаунт