Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 280
  • 727
  •   1
Отговори
# 555

Благодаря, но липсва най-смешната част. Когато Мине, Су, Гювен и Аслъ бяха при жените и после, когато онези погнаха да бият Атакан и Гювен го отнесе, а другите се смееха ... Тук 4-та част е направо случката след това а този момент го няма. Вероятно има грешки в частите 4-та е това с жените, а 5-та която липсва е качената от теб 4-та. Незнам дали се изразих правилно. Извинявай - иначе благодарности за епизода. Ще чакам и другата част ...  Hug
Мерси много и за снимките  Laughing

La Tormenta -  просто невероятни снимки си качила на Аслъ и Гювен и на Пелин и Сарп зад кадър. Коментарът ти също е страхотен - подкрепям те напълно ...  Heart Eyes

А относно иронията по отношение на любовта на Аслъ и Гювен - ще я подмина, защото аз я виждам. И много хора гледали 3-ти сезон и половината 4-ти също я виждат. Не случайно спечелиха анкетата за любима двойка преди време ... Така, че вярвам че сценаристите няма да направят глупостта да я свържат с това момче, а ще съберат на финала Аслъ и Гювен - това би било най-хубавото нещо, след всички техни хубави моменти ...  Hug
И още нещо - питахте има ли фенове на Денис тук - аз съм му фенка. Обожавам Гювен, Аслъ и Денис. И другите са супер - въобще всеки герой си тежи на мястото и всеки заслужава уважението и възхищението ни ...  Mr. Green
Колкото до рейтинга - ако падне то ще е от една страна заради липсата на Ефе и от друга заради тъпотията около появата на това момче. Но все пак като се има в предвид времето на излъчване пак е добре ... Сериите са си интересни - и има невероятни коментари около Гювен в турските форуми и фейсбук сайтове. Хората си обичат Сарп - ако му сложат повече забавни моменти, както беше в 3-ти сезон рейтинга ще скочи. А също и ако спрат с тъгата и продължат напред - съответно Аслъ с Гювен. Аз съм сигурна, че ако ги съберат рейтинга ще има много по-друг вид ...  Hug
Следващата серия ще е още по-интересна, за да разберем какво ще каже Аслъ в съда  Wink

Ама ти сериозно ли .... и къде е тази ГОЛЯМА любов hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ....

защото и аз съм гледала сериите и нищо не виждам ... или нещо съм сляпа  newsm78

Е как къде...."от километри се забелязва изпепеляващата им любов..." hahaha Joy hahaha Joy hahaha Tired hahaha Joy hahaha Joy

# 556
kavak_yelleri_fan, това че ти не виждаш чувства не означава, че няма. Всеки вижда и интерпретира както си иска. На теб не ти се иска някой друг в живота на Аслъ освен Ефе. Твоето субективно мнение за теб е правилно, за други не. Ако беше така нямаше да има хора, които да мислят обратното. Не може да се твърди нищо със сигурност. Не може да казваш, че няма любов, след като има доказателства за такава. Аз разбира се не твърдя, че това е Любовта с главно Л, но е любов. Също смятам, че основната любовна линия са Ефе и Аслъ, че си подхождаха много, но човек не обича един път в живота си. Ако Аслъ не обичаше Гювен нямаше да приема да се омъжи за него. Ако и е било все тая с кой ще бъде да е приела предложението на Оуз. Не ми излизайте с номера, че това било така защото Ефе го е нямало. Няма спор винаги би го предпочела, но една жена може да обича и два пъти, че дори и повече в живота си. Категорична съм.

# 557
Даже слепите могат да я видят или почустват Laughing hahaha Joy

# 558
Даже слепите могат да я видят или почустват Laughing hahaha Joy
hahaha  hahaha

# 559
# 560
Има един филм Just Like Heaven(Истина ли е..?).Вижте резюмето. Mr. Green
Елизабет Мастерсън (Уидърспун) е абсолютно отдадена на работата си като лекар и е прекалено заета за нещо друго в живота си. Една нощ, след ужасна катастрофа, тя се оказва между рая и земята. Елизабет не разбира, че е мъртва и си мисли, че нищо особено не се е случило, докато не среща Дейвид Абът (Ръфало) - самотен архитект, който наема нейния стар апартамент.

Дейвид мисли, че полудява защото вижда духа й и се опитва по всякакъв начин да се освободи от нея. Но Елизабет просто не иска да си отиде. Въпреки че двамата са абсолютно различни, може би все пак е възможно да станат приятели.Те се влюбват,а Дейвид разбира ,че само той вижда духа на Елизабет,която е  в кома....

Представяте ли си ако и тук стане така... hahaha hahaha Joy

Този филм съм го гледала, много е хубав.
Та няма да се учудя, ако и тук стане нещо подобно, те нали го обръщат на фантастика  Laughing

# 561
Колкото и да се старая да не обръщам внимание на възрастта на някои потребители , да ги ценя заради любовта им към филма, понякога  липсата на правилен изказ, на логична мисъл и правилно структуриране на постовете ми бърка в очите. В сериала това да си магаре е нещо много хубаво, но в действителността не е. Научете се да зачитате чуждото мнение.

# 562
Колкото и да се старая да не обръщам внимание на възрастта на някои потребители , да ги ценя заради любовта им към филма, понякога  липсата на правилен изказ, на логична мисъл и правилно структуриране на постовете ми бърка в очите. В сериала това да си магаре е нещо много хубаво, но в действителността не е. Научете се да зачитате чуждото мнение.

Напълно съм съгласна с теб - и двете ти съобщения са много точни ...  Hug

# 563
  202uu
Точно мислех да пиша нещо по въпроса но ти си ме изпреварила  Grinning

# 564
Никой не отрича, че в 3ти сезон са имали хубави момемти, но дотам   Peace След малката надежда, че Ефе е жив всичко пропадна...

# 565
silveto_ и аз съм съгласна с теб Hug Субективното мнение в повечето случаи вреди Peace

kavak_yelleri_fan Аз никъде не съм писала, че няма любов между Аслъ и Ефе - не ги харесвам заедно просто Wink Аз виждам по един начин, друг вижда по друг и подценява различното виждането на хората Simple Smile С тази ирония освен да затвърждавате още повече мнението ми - не виждам с каква цел е Whistling Аз ги обожавам така е txtloves Изглежда май и сценаристите мислят като повече им фенове, за да са един до друг - сега в сериите и в този момент newsm76

Не мога да разбера защо след като сте разочаровани от напускането на Ефе от сериала - първият път - прехвърлихте това чувство и към Гювен - като той като образ няма никаква вина??? Това се отнася и за вторият път. Аслъ има право да е щастлива с друг! Има право да обича отново и то силно и истински колкото е обичала й Ефе! Значи щом я харесвате с него - не би трябвало да не искате да е щастлива повече никога и с никого Wink Много повърхностно според мен Peace

Roxis не е нужно да споменавам Hug, че те подкрепям на 100% Party

Не ми се вярва това момче да е новата любов на Аслъ - поне щяха да подскажат с нещо конкретно. А й това да го запознае с останалите - няма да е никак на място - първо от една страна за тях, защото няма да го приемат като отделен човек, а винаги ще го свързват с Ефе по някакъв начин Simple Smile  Второ за самия него няма да е добре, защото като отделен човек не би се чувствал добре. И трето Аслъ няма да се чувства добре - видяхме в трети сезон преодоля моментите на спомените и това единствено я нараняваше и измъчваше - тя тогава сложи край на това и сега е редно пак да го направи - за да може да се освободи. Това, че в гърдите на момчето бие сърцето на Ефе - не значи, че той е Ефе - да някъде има част от него, но не е самия него Peace

Аз харесвах много Аслъ и Денис и исках да ги видя заедно Crazy, но понеже той избра Мине и го приех така - както ни го дадоха. Връзката на Аслъ и Денис винаги ще е много специална и това се вижда - както преди, така й сега в техните моменти Flutter След като не може да са заедно - поне се радвам, че в живота Пелин и Ибрахим са заедно Heart Eyes Гювен и Аслъ това е което искам на финала Two Hearts

Ето една много хубава песен с избрани моменти на Денис и Аслъ Two Hearts Има също така и от 3-ти сезон Crazy

http://vbox7.com/play:196a46ab

# 566
Аве вие нормални ли сте бе Ефе правеше филма без него не струва къде къде слагате този дръвник Гювен.  #Cussing out #Cussing out Confused  И аз съм сигорен ,че ако го върнат рейтинга отново ще скочи както преди  Peace  Flutter

# 567
Първи епизод от измисления сезон

# 568
La Tormenta, това по скоро е приятелство. Между Аслъ и Дениз, нямаше никаква любов, та тя го целуна 1 път и то заради Ефе да не ги види, това любов ли му викаш?? А й той си легна с Мине, докато беше с нея... Иначе като приятели се обичат много.

# 569
Аве вие нормални ли сте бе Ефе правеше филма без него не струва къде къде слагате този дръвник Гювен.  #Cussing out #Cussing out Confused  И аз съм сигорен ,че ако го върнат рейтинга отново ще скочи както преди  Peace  Flutter

А ве, другарю опрЪй си правУписа, че ше излезнат други дръвниците.

Общи условия

Активация на акаунт