Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 296
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
"То си личеше, че Ефе не може да се впише в кръгът на мечтателите, където на главно място стоеше Гювен и обединяваше всички, а колкото до любовта между Гювен и Аслъ, тя беше толкова силна и изпепеляваща, имаше толкова много силни моменти, че тази между Аслъ и Ефе беше просто една формалност, ''от днес за утре''!!!"

Еее, ми разбира се,те за това сценаристите го убиха,понеже нямаше смисъл вече от него,след като ни стана ясно кой и кое е основното във филма:)))
На мен беше ми вече дотежало от него и си викам тези сценаристи малоумни ли са, точно след края на втори сезон се зарадвах, като не можа да излезе от водата, и те взеха, че пак го върнаха. Неможаха да разберат, че на аудиторията такива герои като Ефе, не се харесват никак. Laughing Laughing Laughing

Така е но, иначе Аслъ нямаше да може да си навакса изпуснатите моменти и така да осъзнае че обича много-повече Гювен..Simple Smile

# 541
"То си личеше, че Ефе не може да се впише в кръгът на мечтателите, където на главно място стоеше Гювен и обединяваше всички, а колкото до любовта между Гювен и Аслъ, тя беше толкова силна и изпепеляваща, имаше толкова много силни моменти, че тази между Аслъ и Ефе беше просто една формалност, ''от днес за утре''!!!"

Еее, ми разбира се,те за това сценаристите го убиха,понеже нямаше смисъл вече от него,след като ни стана ясно кой и кое е основното във филма:)))

Laughing Laughing много сме досетливи всички - Ефе беше от началото на филма, за да ни покаже как не трябва да се обича   Joy

# 542
# 543
  • Бургас
да и затова Аслъ се опита да се самоубие ...

Обаче има ефенки, гювенки ... а денизки защо няма  Joy Joy Joy

Уникално въздействащ клип. Наистина много добър аргумент за любовта между Аслъ и Ефе!!!  Peace

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 544
http://www.vbox7.com/play:4a85eb59

Хаха. Гледайте от 5 минута нататъка.  Joy Гювен и Ефе какви са смешни.
Например:
Ефе: Който направи това ще го бия без да обеснявам защо.  Grinning
Гювен: Ти би трябвало да го направиш за някого.
Ефе: Ако аз го направя сам ще се пребия.  Joy Joy Joy
Или пък:
Ефе: Толкова си странен къде беше когато романтизмът се разпространяваше.
Гювен: Бях в банята.
Ефе: Да си беше останал там.  Joy Joy

# 545
Така е но, иначе Аслъ нямаше да може да си навакса изпуснатите моменти и така да осъзнае че обича много-повече Гювен..Smile

А представи си (не дай си боже) да бяха върнали пак Ефе, наистина сценаристите щяха да си загубят целия рейтинг, слава богу не направиха това и ще се радваме на изпепеляващата любов между Аслъ и Гювен на финала  Hug

# 546
Така е но, иначе Аслъ нямаше да може да си навакса изпуснатите моменти и така да осъзнае че обича много-повече Гювен..Smile

А представи си (не дай си боже) да бяха върнали пак Ефе, наистина сценаристите щяха да си загубят целия рейтинг, слава богу не направиха това и ще се радваме на изпепеляващата любов между Аслъ и Гювен на финала  Hug
newsm10

# 547
nessinka
Ефе: секс и пътешествие в едно hahaha Joy Joy

# 548
nessinka
Ефе: секс и пътешествие в едно hahaha Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 549

Благодаря, но липсва най-смешната част. Когато Мине, Су, Гювен и Аслъ бяха при жените и после, когато онези погнаха да бият Атакан и Гювен го отнесе, а другите се смееха ... Тук 4-та част е направо случката след това а този момент го няма. Вероятно има грешки в частите 4-та е това с жените, а 5-та която липсва е качената от теб 4-та. Незнам дали се изразих правилно. Извинявай - иначе благодарности за епизода. Ще чакам и другата част ...  Hug
Мерси много и за снимките  Laughing

La Tormenta -  просто невероятни снимки си качила на Аслъ и Гювен и на Пелин и Сарп зад кадър. Коментарът ти също е страхотен - подкрепям те напълно ...  Heart Eyes

А относно иронията по отношение на любовта на Аслъ и Гювен - ще я подмина, защото аз я виждам. И много хора гледали 3-ти сезон и половината 4-ти също я виждат. Не случайно спечелиха анкетата за любима двойка преди време ... Така, че вярвам че сценаристите няма да направят глупостта да я свържат с това момче, а ще съберат на финала Аслъ и Гювен - това би било най-хубавото нещо, след всички техни хубави моменти ...  Hug
И още нещо - питахте има ли фенове на Денис тук - аз съм му фенка. Обожавам Гювен, Аслъ и Денис. И другите са супер - въобще всеки герой си тежи на мястото и всеки заслужава уважението и възхищението ни ...  Mr. Green
Колкото до рейтинга - ако падне то ще е от една страна заради липсата на Ефе и от друга заради тъпотията около появата на това момче. Но все пак като се има в предвид времето на излъчване пак е добре ... Сериите са си интересни - и има невероятни коментари около Гювен в турските форуми и фейсбук сайтове. Хората си обичат Сарп - ако му сложат повече забавни моменти, както беше в 3-ти сезон рейтинга ще скочи. А също и ако спрат с тъгата и продължат напред - съответно Аслъ с Гювен. Аз съм сигурна, че ако ги съберат рейтинга ще има много по-друг вид ...  Hug
Следващата серия ще е още по-интересна, за да разберем какво ще каже Аслъ в съда  Wink

# 550
  • Бургас

Благодаря, но липсва най-смешната част. Когато Мине, Су, Гювен и Аслъ бяха при жените и после, когато онези погнаха да бият Атакан и Гювен го отнесе, а другите се смееха ... Тук 4-та част е направо случката след това а този момент го няма. Вероятно има грешки в частите 4-та е това с жените, а 5-та която липсва е качената от теб 4-та. Незнам дали се изразих правилно. Извинявай - иначе благодарности за епизода. Ще чакам и другата част ...  Hug
Мерси много и за снимките  Laughing

La Tormenta -  просто невероятни снимки си качила на Аслъ и Гювен и на Пелин и Сарп зад кадър. Коментарът ти също е страхотен - подкрепям те напълно ...  Heart Eyes

А относно иронията по отношение на любовта на Аслъ и Гювен - ще я подмина, защото аз я виждам. И много хора гледали 3-ти сезон и половината 4-ти също я виждат. Не случайно спечелиха анкетата за любима двойка преди време ... Така, че вярвам че сценаристите няма да направят глупостта да я свържат с това момче, а ще съберат на финала Аслъ и Гювен - това би било най-хубавото нещо, след всички техни хубави моменти ...  Hug
И още нещо - питахте има ли фенове на Денис тук - аз съм му фенка. Обожавам Гювен, Аслъ и Денис. И другите са супер - въобще всеки герой си тежи на мястото и всеки заслужава уважението и възхищението ни ...  Mr. Green
Колкото до рейтинга - ако падне то ще е от една страна заради липсата на Ефе и от друга заради тъпотията около появата на това момче. Но все пак като се има в предвид времето на излъчване пак е добре ... Сериите са си интересни - и има невероятни коментари около Гювен в турските форуми и фейсбук сайтове. Хората си обичат Сарп - ако му сложат повече забавни моменти, както беше в 3-ти сезон рейтинга ще скочи. А също и ако спрат с тъгата и продължат напред - съответно Аслъ с Гювен. Аз съм сигурна, че ако ги съберат рейтинга ще има много по-друг вид ...  Hug
Следващата серия ще е още по-интересна, за да разберем какво ще каже Аслъ в съда  Wink

Ама ти сериозно ли .... и къде е тази ГОЛЯМА любов hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ....

защото и аз съм гледала сериите и нищо не виждам ... или нещо съм сляпа  newsm78

# 551
"Ама ти сериозно ли .... и къде е тази ГОЛЯМА любов      ....

защото и аз съм гледала сериите и нищо не виждам ... или нещо съм сляпа "

Ако не беше звъннал телефона на Аслъ в снощната серия,щеше да я видиш Simple Smile 

# 552
Има един филм Just Like Heaven(Истина ли е..?).Вижте резюмето. Mr. Green
Елизабет Мастерсън (Уидърспун) е абсолютно отдадена на работата си като лекар и е прекалено заета за нещо друго в живота си. Една нощ, след ужасна катастрофа, тя се оказва между рая и земята. Елизабет не разбира, че е мъртва и си мисли, че нищо особено не се е случило, докато не среща Дейвид Абът (Ръфало) - самотен архитект, който наема нейния стар апартамент.

Дейвид мисли, че полудява защото вижда духа й и се опитва по всякакъв начин да се освободи от нея. Но Елизабет просто не иска да си отиде. Въпреки че двамата са абсолютно различни, може би все пак е възможно да станат приятели.Те се влюбват,а Дейвид разбира ,че само той вижда духа на Елизабет,която е  в кома....

Представяте ли си ако и тук стане така... hahaha hahaha Joy

# 553
Елизабет Мастерсън (Уидърспун) е абсолютно отдадена на работата си като лекар и е прекалено заета за нещо друго в живота си. Една нощ, след ужасна катастрофа, тя се оказва между рая и земята. Елизабет не разбира, че е мъртва и си мисли, че нищо особено не се е случило, докато не среща Дейвид Абът (Ръфало) - самотен архитект, който наема нейния стар апартамент.

Дейвид мисли, че полудява защото вижда духа й и се опитва по всякакъв начин да се освободи от нея. Но Елизабет просто не иска да си отиде. Въпреки че двамата са абсолютно различни, може би все пак е възможно да станат приятели.Те се влюбват,а Дейвид разбира ,че само той вижда духа на Елизабет,която е  в кома....

Гледала съм го филма,много е хубав!

# 554

А филма съм го гледала. Не е лош.  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт