The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 32 895
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
То направо за курбан, егати, бях забравила колко дълга беше паузата.  hahaha

Ване, цели две теми?!

# 61
  • София
Хм... общо-свръхестествената и Дамянската.

# 62
А, в ловджийската се дава сериозен отпор.  hahaha Там пък хич няма да се получи тоя спор.

Някой гледал няма да понапише нещо в бяло? Слънчо?

# 63
  • в сърцето на един мъж...
Еми значи крайно време е да ни освободят от ох и ах към негова милост и да не отправят кофти реплики към нашия герой Peace

# 64
  • София
Сега сядам!  Popcorn  tv

# 65

Айде, после чакам в беличко, че аз я се наканя днес, я не.

Щурми, на мен никой тук не ми е герой, бе, ама не е гот. Ох, кво ли ще стане ако си наприказвам всичко, което мисля за сериала, а? Шъ ли оцелея?  Rolling Eyes

# 66
Що бе, кажи си, ти ся на Морозов пред амбразурите ли ще се прайш Joy Аз не съм гледала последните 4 серии, ама не ми пречи Mr. Green Но за сметка на това, ще седна сега и ще ги изгледам с кеф Heart Eyes Все пак сериал, няма кво да му се вживява човек толкова, ама етика на общуването  малко да се спазва нали Wink

# 67
Готови са и бг субтитрите  .Приятно гледане  tv

# 68
За момента в бяло мога да кажа - първият убит падна  Mr. Green
По-късно - повече  Sunglasses

# 69
  • Габрово
http://www.youtube.com/watch?v=cuqKL3KQOq8&feature=player_embedded
The vampires were all like "wraaaaaah"
And you were all like "ahhhhhhhh"
 Joy

Изгледах серията, мнение в беличко - Клаус се всели в тялото на Аларик.. ей това беше страшна глупост.. още докато Катрин се събуждаше и показаха вещера и Аларик просто ми беше ясно какво ще стане  Laughing
Изабел пък се самоуби.. това не ми хареса, не го и разбрах напълно.. можеше да остане и да вкарат още малко интриги с нея  Confused
А нещото, което не очаквах - че Мат ще "работи" с Шерифката, ще е интересно дали следващите серии мама Форбс ще се опита да убие Каролайн  Grinning
Скромно, но от сърце  Mr. Green

# 70
  • София
Щом тая си е вашата тема, си пишете бе. Аз лично изчезвам от нея, пишете си на воля Peace Mr. Green. Без лоши чувства и честит нов епизод

# 71
Е, Слънчо, няма що, много си приказлива.  Crossing Arms

Мерси, Missing! Звучи ми като гювеч.

Щом тая си е вашата тема, си пишете бе. Аз лично изчезвам от нея, пишете си на воля Peace Mr. Green. Без лоши чувства и честит нов епизод

Нели, никой не е казал, че темата е негова собственост, недей така. Става дума за спазване на добрия тон, нищо повече. Защо трябва да се засягаш чак толкова?

Щурми, има къде да си казвам кво мисля в детайли за сериала, не е като да не знаеш.  hahaha Пък и хапя само когато мен ме захапят.

# 72
Нели, все ми е тая дали ще пишеш или не. Форума е на всички, обаче малко толеранс и добро възпитание трябва да има. Никой тук не ви пуска повръщащи човеци заради това, което харесвате, даже прекалено много търпим лиготии. Темата е за сериала "Дневниците на вампира", не е нито за Дамян, нито за Стефан, нито за Елена, а за сериала, като сериал. Ми малко пък се дръжте на положение вече. Имате си тема дето да се лигавите, не е нужно да плюете в тая. Както ние се държим възпитано с вас, така и вие се дръжте. Аз още веднъж ще натъртя - явно е въпрос на възпитание и усет за такт. Който го има, има го, който не - проблема е негов.

# 73
  • София
Готови са и бг субтитрите  .Приятно гледане  tv

Субтитрите на Десислава обикновено не стават за нищо. Нио лично към девойката - труди се, защитава се после в коментарите в замунда, но... големи претенции, пък в резултат - нищо.

В бяло Доволна съм от серията. Бих казала, че е достатъчно изненадваща за тийн вамп - филмче.
Хич не беше глупост това, което Изабел направи. Това с Клаус в края също ми хареса. Логично е, че толкова стар вампир и неговият вещер могат да правят какво ли не с хората.
Все повече се засилва усещането ми, че всъщност Клаус ще излезне добър в края на краищата.
Мноооооого ми е тъпа тая шерифката... то пък как може толко плиткоумна майка да създаде природата.

Друго сега не се сещам. Трябва да помисля.

# 74
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много ми хареса епизода.
Мат и шерифката най голямата изненада на серията.  Shocked Изабел се самоуби, но дали е так? Да не би да го направи по заповед на Клаус? А пък Катрин как намери камъка  Joy Макар че идеята да го оставят така на видно място не е лоша, ама...  Crossing Arms Ако Бони умре ще ми е много мъчно за Джереми.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт