The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 32 892
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
Сега ще ходя да вра дългия си нос по коментарите в Замунда, да видя за кво става дума.
Аз пък си имах една бойка конкуренция за БХ - преди да почна да превеждам ги бавеха по три-четири дни, ама като видяхa, че има и друг, да видиш как се забързаха!  Joy И като ги пускаха в Замунда, беше с надслова БЪЛГАРСКИТЕ СУБТИТРИ! щото моите бяха на корейски, вероятно.  hahaha

Извинете за офа, няма вече!  Blush

Бони ме нервира покрай цялата вещерска нишка, която е толкова долнопробна, че предпочитам да гледам "Сабрина".  ooooh!

# 91
  • София
Пуци, късно е да си вреш носа сега. Голямата драма беше преди няколко епизода като казаха на Десислава просто да не превежда, щото имаше липсващи моменти... Разправяха се дълго и протяжно, ама пък субовете бяха много зле с променен смисъл при превода включително.

# 92
  • КиТ
Ох аз изгледах сутринта и се вмъквам да ви видя до къде сте стигнали,прегледах и промото,та да видим другите двама бастисани,кога ще бъдат Thinking

Малко в бЕло:

Наистина много набързо уБиха Изабела,можеше още малко да я оставят до края на сезона....Мат и майката на Кат,кви ще ги забъркат си нямам на идея,но дано само не се развият зле нещата там.....Бони се е пътник,ако ще убиват Клас,няма начин да оцелее,щото ще бъдат изцедени всичките й сили!Накрай и аз се изненадах,но най-ми хареса Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нека да коментираме сериала и да не се нападаме! PeaceДа спазваме добрия тон! Надейте сега да се разотива пък всички Tired

# 93
Мхм, е, не е лесна работа, то и тва си е занаят.

И аз изгледах.  Tired "Здуафей, Катерина" доуби и последните капчици сериозност в мен за тоя сериал.

# 94
ЗДРАВЕЙТЕ,ЛИПСВАХТЕ МИ Mr. Green

# 95
  • Бургас
Мхм, е, не е лесна работа, то и тва си е занаят.

И аз изгледах.  Tired "Здуафей, Катерина" доуби и последните капчици сериозност в мен за тоя сериал.
Laughing
Ох това ме зарадва много.
Аз довечера ще гледам.
Клаус показва ли се или?
Нали чакам да го видя. Още не съм гледала нито снимки, нищо. Искам да се изненадам.

# 96
  • в сърцето на един мъж...
Мадър, аз каквото имах да казвам, го казах. Който разбрал, разбрал Peace

# 97
Sesana, не се, засега.  Mr. Green

# 98
Здравейте.Следя сериала от началото,страшно го харесвам...супер е да обсъждаш любимото филмче с хора от същата порода  Peace

Днес изгледах серията и имам едно питане...ако някой има желания да ми разясни нещо  Thinking
Историята с Мат и шерифката.Каролайн не я ли накара да забрави..или аз съм забравила нещо.И ако е така,тогава тя как помни за случилото се с дъщеря й.Същото и за Мат...предполагам шерифкта му е дала върбинка,за да не му въздейства Каролайн.

# 99
  • София
Шерифката пие върбинка. Може да е забравила едн ачаст от нещата, но повечето си ги спомня.

# 100
Шерифката пие върбинка. Може да е забравила едн ачаст от нещата, но повечето си ги спомня.

Благодаря за разяснението   bouquet

# 101

ББ:Не е така: шерифката не помни, че дъщеря и ко са вампири. Преди Каралайн да и изтрие паметта я държаха дълго време в къщата на Деймън и Стефан, за да премине въздействието на върбинката. Мат тази серия и каза за ситуацията, а тя му е дала вървинка за да не забрави нищо. И изиграха цялата сцена с Каралайн. 

# 102
  • София

ББ:Не е така: шерифката не помни, че дъщеря и ко са вампири. Преди Каралайн да и изтрие паметта я държаха дълго време в къщата на Деймън и Стефан, за да премине въздействието на върбинката. Мат тази серия и каза за ситуацията, а тя му е дала вървинка за да не забрави нищо. И изиграха цялата сцена с Каралайн. 

Ти прочете ли какво съм написала?  Не ми се спори по въпроса, но нали ти е ясно, че Каралайн няма как да и изтрие цялата памет. Шерифката много добре знае за съществуването на вампирите и не е спряла да се опитва да ги намери и елиминира.
ББ в случая изигра Мат, за да разбере тя какво се случва именно защото Каралайн я накара да забрави доста неща. и ще стане много лошо за тях. Каквото и да се опитва да направи ще е толкова успешно колкото и предишните опити - обречено е на провал.

# 103
Не ви хващам спора за какво е точно, но: Кер изтри от паметта на шерифката само това, че тя, Деймън и Стефан са вампири. Другото тя си го знае и е логично когато Мат отиде при нея с тази информация, тя да му повярва и да започне да работи по въпроса. Още повече, че точно преди това Джон падна "мъртъв." А аз съм ебати шемета, като падна си викам еее умря умря, и не зацепвам за пръстена  Joy Та Мат беше пил върбинка и само се направи, че не помни нищо.

# 104
И аз не схващам къде е спора Shocked  просто уточних
Написах Кер и ко т.е. Братя Салватор Wink МН ясно че зане за съществуването на вампирите.

Общи условия

Активация на акаунт