The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 221
  • 711
  •   1
Отговори
# 345
Най-сетне изгледах епизода,дзверът си легна  hahaha Мнооого ми хареса!!!
Съгласна съм с KiA, че Даниел  играе перфектно ролята на Илайджа и идеално пасва на образа.Вече съм и на неговия клон  Mr. Green
Толкова много се шумеше около избора на актьор за Клаус,че имах големи очаквания,но не съм впечатлена особено.Може би в следващите епизоди да ми хареса повече Джоузеф Морган,засега не ме кефи. Даже много повече ми хареса Мат Дейвис как играе Клаус,но това си е мое мнение.
Айде утре повече.

# 346
mokka абе ти си легенда бе  Hug  Много полезна информация предоставяш, браво на теб.

Хаха, благодаря, аз с това се занимавам, те другите ме знаят  Mr. Green Администратор съм тък http://www.facebook.com/AllAboutVD и тук http://twifun-bg.com/ Ако съм пропуснала да те поканя Simple Smile

# 347
NellyR, не съм mokka, но се надявам това да е, което искаш: http://30.media.tumblr.com/tumblr_lk1b5cZM3G1qik0lqo1_r1_500.gif Simple Smile

# 348
NellyR, не съм mokka, но се надявам това да е, което искаш: http://30.media.tumblr.com/tumblr_lk1b5cZM3G1qik0lqo1_r1_500.gif Simple Smile

Ахх, много е яко! То не е казано, че аз трябва да и го дам, и ти заслужаваш мастика  Joy Mr. Green

# 349
  • София
Хехе, супер сте
Мерси на Йо, Пепита и Бебочко  bouquet
Изкарахте по една мастика Mr. Green

# 350
Хехе, супер сте
Мерси на Йо, Пепита и Бебочко  bouquet
Изкарахте по една мастика Mr. Green

Добре, аз ще си сложа другия тогава  Mr. Green

# 351
  • на кого му пука
Този път реших да гледам без да чета коментарите и честно казано съм леко изненадана че отново се използва сюжета за двамата братя и несподелената любов.
Иначе това с хибрида ми идва в повече.Нито стана ясно как и защо са станали ПЪРВИТЕ вампири и как пък така любовника на мама е бил ПЪРВИЯ върколак.И какво пък общо има това с двойниците.Сигурно ще го нищят чак в средата на трети сезон.
И тая Грета въобще не изглеждаше като държана насила далече от семейството си.Само дето те умряха безсмислено заради нея.
Единственото радващо е че си върнахме Аларик ,макар че леля Джена едва ли ще си го иска отново.

# 352

Иначе това с хибрида ми идва в повече.Нито стана ясно как и защо са станали ПЪРВИТЕ вампири и как пък така любовника на мама е бил ПЪРВИЯ върколак.И какво пък общо има това с двойниците.Сигурно ще го нищят чак в средата на трети сезон.

И аз това искам много да го разбера, как аджеба те са станали първите и като са били 7 деца, къде са другите 5??? Пък това с двойниците не знам как са го вързали към проклятието, но според мен те и двамата са били влюбени в тази първата Петрова, защото после като говореха за човешкия живот и как Клаус не го е грижа Илайджа му каза, че веднъж вече го е било. А пък и гледаха Катерина стреснато...

# 353
Напълно съм съгласна с теб случайна непозната относно това,че идва в повече Клаус да е и върколак и вампир. Малко ненужно усложняват ситуацията, но дано да има повече разяснения,че досега имаше сюжетни линии,които така и не разкриха изцяло.
И на мен ми се стори,че тази Грета съвсем доброволно си седи при Клаус и доста ме е яд ,че сценаристите претрепаха вещерите така набързо.
И можем да кажем вече:"Разгеле,леля Джена се светна отчасти какво става около нея" newsm62
Най-накрая се сетиха да я просветят и нея.
Силно се надявам сценаристите да не решат да убият Аларик,защото ми е един от любимците  Heart Eyes
И този път браво на Елена, че успя да състави и осъществи плана си да привлече на своя страна Илайджа,а братята да я оставят да го направи.Много ми хареса играта на Нина и като цяло епизода.

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 14:57 от myri76

# 354
И аз мисля,че хибрида беше излишен,Джоузеф Морган изобщо не ми изглежда страшен,а Илайджа взе че излезе добричък(ще взема да го харесам  Laughing ) Стефан и Деймън най-после се хванаха за гушите  Rolling Eyes крайно време беше Стефан да избухне (да не повярваш ) И на мен ми се струва,че слуховете в бяло може да се окажат верни  Confused

# 355
  • София
Ох, най - сетне да коментираме!

Това с двойнствеността на Клаус е най - голямата глупост измисляна в ТВ ефир. По - голяма и от светкащите роднини на Едьо!!! За сега това се сещам!

# 356
mokka, мерси много. Харесах страничката във фейса, а другият сайт го знам и там влизам често да чета.  Simple Smile
Вече свободно коментирате, чудно защо Илайджа не си разказа приказката до края - имало начин двойничката да се спаси, но не и каза как. Дано не ги извърти нещо в ноща на ритуала. Странно погледна Еленчето накрая като и обесняваше как трети път нямало да се върже (демек да се влюби) както в първата Петрова и после в Катерина.
Тази Грета нарича Клаус "любов"  Mr. Green  да не би древните да могат да въздействат на вещиците по някакъв начин, да ги подчинят или какво?
На Деймън хич не му е лесно и на него.. на мен ли само ми се стори или сега за пръв път си призна гласно, че влюбен в Елена. Преди нали все променяше темата като го пита Стефан (изкл. епизод 8 когато призна на Елена и после и въздейства да не помни).
На мен историята с хибрида не ми пречи да си призная, създават още дълбочина и нови сюжетни линии, лошо няма, жанра е подходящ. Не сме семейна драма или нещо, пък и книгите са още по-шантави. Пък и нали тоя Клаус трябва да е над-всички, то иначе ако са равни, Илайджа спокойно може да му махне главата с един замах  Laughing  Hug

П.П тоя Моргън и аз очаквах повече, ама ще му дам шанс..
myri76 и аз стискам палци да оставят Аларик жив.  Simple Smile  

# 357
  • на кого му пука
... И на мен ми се струва,че слуховете в бяло може да се окажат верни  Confused

Сега е момента да започнем да залагаме кой ще гризне Деймън.
Виждам две възможности за момента -Тайлър и Клаус по пълнолуние.Залагам на втория щото първия е по-секси и не ми се иска да се наложи да го свитнат.

# 358
2 лева за Клаус, събирам залози от миналата седмица  Joy Засега Пламито се е включила с 2 лева, че Деймън ще умре.  Mr. Green

# 359
И аз се включвам. Деймън ще бъде ухапан от Тайлър за да предпази Каролайн. Mr. Green
Малко вероятно, но ми се дават пари, а и нали трябва да очакваме ночакваното.

Общи условия

Активация на акаунт