The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 226
  • 711
  •   1
Отговори
# 375

Е нали древните не ги лови нищо, нито дори ухапване от върколак. Може кръвта на първороден (Илайджа) да спаси Деймън в крайна сметка, ако го ухапе кучето. Ако това е вярно.   Laughing Аз залагам за кръв от първороден, или от върколак дори. Може да източат от Джулс..  Mr. Green   

# 376
  • София
Е, то може и Джулс да е първородна  Mr. Green така като са почнали наред!

Ах, сетих се за леля Джена!!! Просто нма такъв луд поглед  hahaha
Даже Еленка не изглеждаше толкова ужасена от наличието на вампири...

# 377
 hahaha hahaha Joy Сопол от вещица-напрао ме съсипа  Joy
Навита съм за креватни упражнения с двойничката като лек за захапката  Mr. Green
Сега сериозно,залагам на Клаус,за лек нещо подобно на камата с пепелта  Thinking

# 378
  • на кого му пука

Може кръвта на първороден (Илайджа) да спаси Деймън в крайна сметка, ако го ухапе кучето. Ако това е вярно.   Laughing
Прекалено е съмнително на Илайджа  да започне да му пука за Деймън, че да го спасява по този начин.Иначе е добра идея.
Предлагам сценарий:
Бони и готиния вещер държат Клаус ,а Деймън го хапе където си поиска.

P.S. В "Moonligth " също имаше история за първите вампири.Пак бяха 7 на брой и бяха някъде от Европа може би Франция.А ,и имаше измислен лек макар и временен за обратна трансформация -вампир към човек.

# 379
Цитат на: случайна непозната
Бони и готиния вещер държат Клаус ,а Деймън го хапе където си поиска.

smile3532 Останах без дъх ...

# 380
  • София

Може кръвта на първороден (Илайджа) да спаси Деймън в крайна сметка, ако го ухапе кучето. Ако това е вярно.   Laughing
Прекалено е съмнително на Илайджа  да започне да му пука за Деймън, че да го спасява по този начин.Иначе е добра идея.
На Илайджа нали му пука за Катрин /защо не и Елена/ това може да го мотивира. Laughing

# 381
  • Разпиляна във въображението
Който залага на Деймън срещу Клаус - ей, ние един и същи сериал ли гледаме! Деймън е толкова несполучлив убиец.

Клаус е бива бива, ама толкова не биващ вампир-върколак, че не е истина. Направо посрамва и двата рода.

Напълно подкрепям Непозната - върколаците май са първите митични същества. Как се получиха вампирите, че и една от тях насмогна да роди изрод - е та това ми е въпроса newsm78

# 382
  • Стара Загора, България
Аз пък малко не разбрах какво е проклятието. Просто преводът не че не беше правилен, ама нещо неясен ми остана  Mr. Green Какво е в крайна сметка проклятието на Клаус? Той е хибрид, но вещиците са го проклели върколашката му страна да остане скрита и сега иска да си я върне и да бъде и двете, за да създаде своя собствена кръвна линия? Ако е така, гати егоиста  newsm78

И още нещо: Когато Илайджа разказваше за рисунките на Клаус и каза нещо от сорта на .. най лесният начин да намерим двойник или отдавна загубен камък е да имаме по един индивид от двата вида, а после Елена беше казала .. значи не са ацтеките изобщо?!?! От тази част нищо не схванах, освен че фалшивите рисунки са на Клаус и проклятието не съществува. Някой разбра ли я тази част  Thinking

# 383
  • на кого му пука
Явно фалшивото проклятие е създадено с цел да пращат враговете си за зелен хайвер.
Не са казали все още в какво се изразява истинското.

# 384
  • Стара Загора, България
Е Елена нали каза: значи това е проклятието което Клаус иска да развали. Просто не съм убедена че го разбрах много точно..  Laughing Още по малко разбрах тая част с рисунките..

# 385
  • София
Не разбрах точно - Вампирите нали не могат да раждат деца? Значи майката на Клаус е заченала от върколака и после някакси Клаус е станал вампир ( щях да кажа ухапан, ама от какво да е ухапан - от прилеп ли Rolling Eyes). Майката и бащата на Клаус били ли са вампири? Май трябва пак да гледам епизода

# 386
  • Стара Загора, България
Нее, Илайджа си го каза. Цялото семейство са били хора. Но после са станали вампири. Мисля че всички без родителите, защото иначе те самите щяха да са Първородни, а не децата им. Двамата бащи и майката са си били хора. Просто няква кръвна линия владее нещата, ама това ще има да го разясняват... На мен друго не ми е ясно  Grinning  На вас поне са ви неясни неща които не са били казани и е нормално, ама аз нещо не мога да разтълкувам това което е казано, бива ли да съм такава..   Rolling Eyes Laughing

# 387
гледах новият трейлър и просто няма кой друг да оплеска нещата освен Деймън
ако се следва поне малко сюжетната линия на книгите - току виж превърнал Елена във вампир преди жертвоприношението  Thinking

# 388
  • София
Ами значи върколакът е станал вампир, по тази логика сегашните върколаци защо да не могат да станат newsm78

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 01:48 от NellyR

# 389
  • Стара Загора, България
Аааа пази боже....!!!! Тогава Клаус пак ще иска да убие Елена, само дето тогава няма да има кой да я спаси.. сега поне Илайджа е насреща. Въпреки че аз винаги имам едно на ум. Не заради Илайджа, заради сценаристите...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт