Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 187

• 28 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
След заминаването на Тюркян,Еда се тревожеше че Ямур е малка и ще може ли да разбере и понесе истината
Х-ще издържим,любима.Ако дъщеря ни е разтревожена ще намерим път към нея.
Е-страхувам се
Х-моята жена(съпруга),майката на Ямур няма от какво да се страхуваш?
Е-защото си имам герой.
Х-Героят ти казва вече малко да поспим.Хайде ела.(звъни Арас) Аз след малко идвам,любов моя.
Е-добре

# 601
  • София
           Отрова ooooh!

Мъж ревнив щом имаш насреща-
действителността ти е гореща!
Изключено е да ти стане скучно-
всяко твое действие е злополучно!

Поглед, усмивка, разговор почнеш-
всичко е с единствена цел- нарочно!
Непременно искаш да изневеряваш,
при всеки случай с някого се сваляш!

Дори някой съвсем случайно минаващ
е сериозен повод да се притесняваш-
ревнивеца ревнува без повод и умора,
ревността за любовта е като отрова!
Дани, много е хубаво...и вярно!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Но, лошо или не - ревността съпътства силната и емоционална любов...докато не премине границата и не изпепели самата любов! В малки дози е лечебна, после - убива! newsm10

# 602
  • София
След заминаването на Тюркян,Еда се тревожеше че Ямур е малка и ще може ли да разбере и понесе истината
Х-ще издържим,любима.Ако дъщеря ни е разтревожена ще намерим път към нея.
Е-страхувам се
Х-моята жена(съпруга),майката на Ямур няма от какво да се страхуваш?
Е-защото си имам герой.
Х-Героят ти казва вече малко да поспим.Хайде ела.(звъни Арас) Аз след малко идвам,любов моя.
Е-добре

Рекси,   love001 А преди да заспи Ямурчето какво каза на татко си, а той я успокои? За какво се тревожеше детето?  newsm78

# 603
Компания велика  и незабравима
сценария спретнахте, че и резюменцето като "Страсти" пуснахте, за фрагментите думи нямам 
е така се живее до сряда
благодаря на момичетата за преводите, осветителките от екипа на по-горе
и от мен нещо за снощи - хубавите преживявания на нашичкте се увеличават, гадориите започват да намаляват и така полека лека до лятото

# 604
  • Варна
Работата с Бату стана- той се крие, ама май никой не го търси! Crossing Arms Ходи си напред- назад напълно необезпокояван от никого, няма полиция, няма Тарък, никой! Изниква по всяко време навсякъде, посред бял ден в собствената му къща- що да го дебнат там или очакват разни полицаи или евентуално Тарък! Разхожда се из Истанбул, полицаите го обикалят, влиза в разни хотели, говори си по телефона, Арас си мълчи, Мелда си мълчи... Crossing Arms

# 605
  • Русе

С тези снимки и аз ви казвам "лека нощ", компания! До утре! smile3524

# 606
стана ли ясно какво късметче им изтегли зайчето, или съм се отвяла?

Рекси, радвам се че си по-добре, дано всичко е ок

# 607
явно време е за леглото,  до утре
лека нощ на всички

# 608
Вени ама и ти си една хитруша  Hug Heart Eyes пусна ни снимчиците и беж да те няма .Ама как човек при тази гледка може да си легне спокойно  newsm78

# 609
  • София
Работата с Бату стана- той се крие, ама май никой не го търси! Crossing Arms Ходи си напред- назад напълно необезпокояван от никого, няма полиция, няма Тарък, никой! Изниква по всяко време навсякъде, посред бял ден в собствената му къща- що да го дебнат там или очакват разни полицаи или евентуално Тарък! Разхожда се из Истанбул, полицаите го обикалят, влиза в разни хотели, говори си по телефона, Арас си мълчи, Мелда си мълчи... Crossing Arms
забрави да добавиш, че и парици си няма...кара я на фотосинтеза, като един истински фантом!  Misc Ghost Луда работа!  ooooh!

# 610
Мили дами спокойна нощ. Hug

# 611
Добър вечер! Hug Hug Hug

Рекси,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

Бобо,уби мЪ с твоя сценарий! newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

Дани,страхотни стихотворения!
newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ на тези,които лягат! Hug

# 612
  • София
Мили дами спокойна нощ. Hug

Мимееееееееееее, а на Вени се сърдиш! А ти с какво искаш да ни приспиш, а?  Crossing Arms

# 613
Бобо то това е заразно . Joy Joy Joy Прихвана ме от Вени  hahaha hahaha hahaha hahaha
И сега който може нека заспива а аз ще си броя звездиците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 614

Общи условия

Активация на акаунт