Великден идва с шарени яйца, за ЮЛСКИ мами и деца!

• 27 885
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна/Сливен
Благодаря за бързите и отговори момичета   Hug май взехме решение че няма да си правя повече вливания,но въпреки всичко Мецани ще чакам утре да пишеш какво са ти казали имунолозите Peace
Калоянис мерси мила за рецептата  newsm51 още утре  ще я пробваме с майка дано се получат  smile3508 и да си хапна че на пъпа ми изникнаха чак вече  Grinning
За ритничетата и при мен всеки ден е различно понякога е по активен и не се спира  newsm32 , а на следвашия ден си кротка  Heart Eyes ама определено предпочитам да ме подритва макар и понякога доста неприятно,че да не кажа и  болезнено.
Кратунка ако питаш за Т-лимфоцитите мойте са винаги по ниско от нормата от както съм бременна.И простете за невежството но какво е СУЕ  Blush ?
Аз отивам да хапвам целувки и прегръдки от мен за всички  Hug Hug Hug  Heart Eyes

# 466
кратунка мен ме гледаха веднъж така,че от нерви  заради свекървами получих контракции-еми не беше приятни,но е за 2-3 мин.и не е по различно от друг нормален преглед,не виждам и нещо чак толкова опасно,не мисля че ще имаш последствия,спокойно,отивай смело Peace

# 467
  • София
....И простете за невежството но какво е СУЕ  Blush ?...

"Скорост на утаяване на еритроцитите (СУЕ)"

Не, че знам, ама това ми излезе в нета  Grinning

# 468
СУЕ е утайка  Laughing кървен покател коит индикира наличието на инфекция  Peace

# 469
  • София
Благодаря на всички  за отговорите  Hug  Успокоихте ме  Simple Smile 
Джен, винаги следя CRP . Той обаче при мен винаги варира - ту пада до нормална граница, ту се завишава.

Знаете ли как си тормозя бебчо като не го усещам дълго време -  взимам си бурканчето с Нутелата и си се назобвам с шоколад. После горкото започва да блъска и да рита  Laughing

# 470
  • София
Знаете ли как си тормозя бебчо като не го усещам дълго време -  взимам си бурканчето с Нутелата и си се назобвам с шоколад. После горкото започва да блъска и да рита  Laughing

При мен "събуждането" става, след като Митака се изкрещи за нещо, което се случва почти през целия ден  perko едното ме подритва отвън, другото- отвътре  Crazy

# 471
Момичета, да дам един бърз отчет.
Ходих до Майчин Дом днес. Бях на преглед при доц.д-р Асен Николов. Останах много доволна от неговото отношение (пък и четох все добри отзиви). Записа ни  newsm44 и вече си имаме лекар. Доста ми олекна...другия месец сме пак на преглед при него , а в понеделник трябва да занеса стерилна урина  Blush

Чакам с нетърпение да се запозная с момичетата от темата ни утре на лекцията  Hug

Целувки по коремчетата   bouquet

# 472
  • Варна
И аз благодаря за отговорите   bouquet Мецани това с шоколада ще го пробвам и аз, тъкмо ще имам оправдание  hahaha
Кратунка и мен веднъж ме прегледаха мануално, няма нищо страшно, като обикновен преглед е  Peace
При мен "събуждането" става, след като Митака се изкрещи за нещо, което се случва почти през целия ден  perko едното ме подритва отвън, другото- отвътре  Crazy
Joy Пете, много е весело при теб  hahaha

# 473
Здравейте пак  Hug Ния добре дошла при нас   bouquet Лека бременност до края!
Кратунка и аз имам вече няколко мануални прегледа,и ми вземат микробиология точно от серклажния конец,да - не е много приятно,но не е опасно  Peace .Довери се на лекаря си,това помага. Ечолалия браво на теб за лекаря  Wink . Аз днес съм с много променливи настроения  #Crazy ... хормоните ли са не знам,ама е странно,през половин час съм друг човек  Crazy ... и ядох какво ли не,ако имах емоут-иконката с летящото слонче,щях да я сложа  hahaha . Лека вечер от мен  Hug

# 474
Мецани, моята система за будене на бебко е същата (похапване на сладичко)! Макар, че вчера майсторите с тоя шум дето вдигнаха се погрижиха, и беше много забавно! Бебко рита и  вероятно newsm32 неуморно. Днес е по-кротичък, пред половин час или понахълцва или рита  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много му се радвам на дивачето ни, страшна емоция ми е!

За прегледа, се мъча да не го мисля и да не страдам, а да видим как ще се пазарим с доки в Събота, ама си знам, че е прав човека... но ще видим! Simple Smile
Благодаря Ви за подкрепата и куража!

# 475
  • София
....ако имах емоут-иконката с летящото слонче,щях да я сложа  hahaha

Защо да я няма, бе мила- ето я  smile3535  

Grinning

# 476
Пете  Hug аз съм я виждала...ама като я нямам  Crazy ...нали съм много на "ти" с компютъра и така... вие как сте с ремонта,напредвате ли? А за зелената тревичка  Wink ,само мога да ти завиждам.

# 477
  • София
Пете  Hug аз съм я виждала...ама като я нямам  Crazy

Как така я нямаш, миличка  newsm78 нещо не разбирам  Thinking

...вие как сте с ремонта,напредвате ли? А за зелената тревичка  Wink ,само мога да ти завиждам..
С ремонта, напредваме- баааавно, но славно  Grinning Знам, че ще стане, не давам зор на мъжо, че и той всички неща са на неговата глава  Rolling Eyes
А за тревичката ни, има кой да се грижи  Wink Всичко е чисто и зелено- ние само и се радваме  Heart Eyes

# 478
Пете аз си имам само тези ,които са към сайта на БГМАМА,които са отляво на прозореца за писане на съобщение  Rolling Eyes

# 479
  • София
Пете аз си имам само тези ,които са към сайта на БГМАМА,които са отляво на прозореца за писане на съобщение  Rolling Eyes

Сладурка  Laughing Миличка, под тези, които виждаш има опция "[още]"  Peace Цъкни там да видиш какво ще стане  newsm53   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт