СЕПТЕМВРИ - 36

• 27 058
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Дами !!!

Как сте? Как са дечицата ?

Соник, много си ранобудна, да не си на работа ?

# 76
  • София
Добро утро!
Ивилда, не съм на работа, ама ако бях поне нямаше да се ядосвам. Grinning Разбира се в почивния ден се облещих в 7.00 и не можах да заспя повече Tired Ужасно ме е яд на мен си Crossing Arms

Кришка, и Никола е доста кисел напоследък, само ходи и се нерви, удря по мебелите или по когото свари Crazy Чудя се дали не са започнали да му растат кътниците, ръцете са му все в устата и точи едни лигииии Simple Smile

# 77
  • София
иДобро утро мацки!
Ивилда доядоха ми се кроасани...
Ангел кашля доста...по някое време през нощта се успокои, та поспа....Иначе при него не е изолирана бактерия ooooh!, което е добре, но факта че се разболя 3 дена след сестра си...ми е странен...По хубаво, че няма, ама пък да не съм отишла много рано да правя микробиологията  newsm78...щото той реално оня ден през нощта се влоши...Както и да е...Ще пускам втора, Кати като свърши антибиотика...Надявам се до тогава и той да е оки...и да няма бактерия де...Може пък нещо друго да е лепнал  newsm78 Иначе нямат Т, Кати спряха да я сърбят ушите, чак сутринта се прокашля...
tsveta ако в гърления секрет няма нищо, няма да се разболеят...Дано пък се размине..На племеника ми му се размина скарлатината, нищо че в групата имаха и той беше на ясла... И един въпрос към теб, че си спец, /не съм правила инхалации поне 2 години/ Не би ли трябвало да успокояват. След инхалация Ангел кашля много повече? Това от вентолина ли или...

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 08:18 от EmiR

# 78
Добро утро, като послушна майка се събудих в пет за аб на Боби и после като още по - послушна жена станох и си направих кафе и си четох книжка. Ей така, да използвам тишината, която вече е нарушена ъфкорс..

Емка мятам един кроасан към вас, заринати сме в къщи заради гормитите и лепим ли стикери лепим....

# 79
  • София
tsveta ако в гърления секрет няма нищо, няма да се разболеят...Дано пък се размине..На племеника ми му се размина скарлатината, нищо че в групата имаха и той беше на ясла... И един въпрос към теб, че си спец, /не съм правила инхалации поне 2 години/ Не би ли трябвало да успокояват. След инхалация Ангел кашля много повече? Това от вентолина ли или...
Не съм Цвета, ама и аз ще си кажа Mr. Green Никола не го успокояват инхалациите, даже малко след инхалацията кашля повече. Те нали уж втечняват секрета и предполагам започва да се стича повече и съответно започва да буха дребосъка. Поне аз така си го обяснявам. Но пък определено успява по-лесно да го изкашля де.

Я кажете измислихте ли вече морето за тази година? Че аз от няколко дни ровя по сайтовете и съм в лек шок от цените Crazy

# 80
  • София
Ми то и аз така си го обяснявам, ама си спомням, Кати като беше болна от вирусната пневмония преди 2 години и правихме инхалации в болница...преставаше да кашля, та затова се зачудих....
Мии аз си правя някакви с/ки да ходим с децата и нашите на Сл.-бряг на станцията на Мин.съвет и септември някъде по чужбинско, ама ще видя дали с/ките са ми с кръчмар или без кръчмар... Laughing

# 81
Ох, мернах статия че инхалациите били вредни и точно се обосноваваха с това непрекъснато кашляне след правенето на инхалациите, ама сега не мога да я изнамеря.
Аз класически инхалации с инхалатор никога не съм правила ( не съм си купувала), а винаги съм правила - слагам тенджера на котлона и вътре хакам билки и щипка сода, в близосто после до детето или ако спи до главата му....Но пък съм забелязвала точно положителен ефект - особено при пристъпни състояния.....С две думи опитах се да кажа нещо, ама май нищо не излезе  Crazy

# 82
  • София
Разбрах те...ми незнам има много за и против инхалациите, както топлите, така и с инхалатор...ПРи Кати УНГто каза, че са помогнали, но тя не кашляше така, а явно е разбит секрета и затова не е прокашляла...Ангел се беше затлачил, защото не му правех инхалации...и явно сега докато разкърти задните сополи...ще е така...и той кашля мн.повече...

# 83
ДобрЮтро!

И аз снощи се опитах да направя нещо като инхалация на Ива - напарих хубаво банята и я накъпах с малко по-топла вода под душа. Носа й като, че ли почти се изчисти. От снощи пръскам еуфорбиум. Но след банята като започна едно зверско кашляне. Няма спирка. Едва заспа милата. И сега сутринта пак доста кашля, та от снощи включих и Ен-ти-Тус. Дано до понеделник е на "6"  Praynig
Ние с морето тази година ще се разминем, но да сме живи и здрави на следващата ще наваксаме.

# 84
  • София; Дружбето
Габи също не го успокояват инхалациите. Ако заспи си спи спокойно, но ако не заспи по време на инхалацията после кашля. Според мен олвеолите се разширяват и се опитва да изкара каквото има там Rolling Eyes Аз лично си слагах инхалатора на носа няколко пъти и след това задължително кашлям и кихам Crazy
След малко излизаме да чистим пред блока, да направим поне нашето крайче от света по-чисто Grinning Ама вятърът е довял боклуци от цяла София пред блока ooooh!

# 85
Еми, ти защо с Вентолин му правиш инхалации? Много драстично ми се струва, при условие, че има само хрема и кашля евентуално от нея. Пробвай само с физиологичен разтвор  Peace
Иначе механизма е както е писала Соник Simple Smile Да не го хипервентилираш? По колко време му я правиш?

# 86
  • София
Atrakcia вчера го водих да го преслушат...Доки изписа вентолина, защото горе почнал да свири ...С вентолина шега не бива и на своя глава не бих се наела да правя каквото и да било при такива нови симптоми...Пък и АНгел досега не е кашлял Thinking...0,1 мг вентолин в 3 мг физ разтвор с това правя инхалации....Принципно изписа сироп Вентолин, но аз не го харесвам...затова предпочетох да правя инхалации...естествено консултирано с педи...
И моля ти се...само хрема и кашлица...това не е никак безобидно...Както виждаш Кати дори само леко подкашля, пък изолиран стрептокок...Хремите хич не са безобидни...

# 87
Добро утро!
На Явор това му беше първата хрема и за седмица мина с цитрусепт и малко хомеопатични...
За почивките съм планирала една планина юли на лагер и с други деца а морето не съм го измислила за сега.

# 88
Хремите хич не са безобидни...
Колко по-страшни неща от хремите има Simple Smile Като гледам колко по-боледуващи деца има....
Ще свикнеш - Кати ще влачи бацили , след около 3 дни ще се включва и Ангел - ей ни, жив пример  Crazy

# 89
  • София
Добър ден!
Не пиша много тези дни защото 1) сме все навън и 2) не мога да се включа по мед. теми Simple Smile Но искам да пожелавам на Явор бързо оздравяване  Hug Бебешондел, надявам се все пак шефовете на мъжа ти да са разбрани хора  Hug
Днес не излязохме защото духа страшно силен вятър. Слава Бога, че заваля дъжд през нощта и е мокро, иначе щяхме да имаме буря от прах и боклуци. Ана Мария е добре, надявам се да я опазя здрава, защото мисля да й бием Пентаксима след като се върнем (ако и лекарката й е съгласна Simple Smile ). Почна да търся контакти и с други деца, но все по-големи от нея Simple Smile Естествено, че никои от тях няма търпение да си играе с нея  Laughing
Напоследък пак не иска да яде и постоянно търси мляко, вече се чудя дали тия от Нестле не слагат нещо в АМ-то, че да стават децата зависими  Mr. Green  LaughingОт вчера имаме режим, мляко вечер и сутрин по 240 мл и на обяд (не заспива без мляко) по 90 мл...Винаги си го изпива цялото и иска още...
Анита, надявам се да успеете да си намерите нещо хубаво и на добра цена  Hug

Общи условия

Активация на акаунт