Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 13

• 20 638
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
# 678
# 679
# 680
# 681
# 682
# 683
Кралева,ако това,което са писали в турските форуми е вярно значи ни очакват още много драматизми. ooooh!
Кралева,ако това,което са писали в турските форуми е вярно значи ни очакват още много драматизми. ooooh!
Да, получихме нокаут, от тези сценаристи...още, този вторник, а занапред..какво ще е незнам?! Чак, ми секна...писането, братче....изчерпа ми се, желанието, направо! newsm78
Накрая, имам въпрос..какво е на турски "ulan", случайно да знаеш, затрудни ме ...много думата и не успях да я преведа, правилно май...ама, нейсе! newsm78

Не знам да има аналог в българския език,но примерно ако вземем изречението "Yeter,ulan" го превеждам като "Стига,бе" newsm78

# 684
Да, получихме нокаут, от тези сценаристи...още, този вторник, а занапред..какво ще е незнам?! Чак, ми секна...писането, братче....изчерпа ми се, желанието, направо! newsm78
Накрая, имам въпрос..какво е на турски "ulan", случайно да знаеш, затрудни ме ...много думата и не успях да я преведа, правилно май...ама, нейсе! newsm78

Не знам да има аналог в българския език,но примерно ако вземем изречението "Yeter,ulan" го превеждам като "Стига,бе" newsm78
Благодаря, мила ..значи не е нещо, кой знае колко влияещо на ...общия смисъл, да разбрах, ще го запомня!
Много труден този турски, бре..направо има думи дето ме изпотяват, от търсене!
Хубава вечер, emely!   bouquet

# 685
Пак, лоши новини! Незнам, вече дали да ги..пиша, изобщо1
Лудиии, луди тези сценаристи!
Оттатък в Дизито започват бойкот срещу края на 29 епизод..изнасилването!
Сега в фрагмента...където Осман, казва на баща си....че не го е видял, като идва...е след, онова с майка му! Той виждал майка си, веднага след....това! Изстивал...направо, и така свършвало.....
Предупреждават, в спойлери...хората със сърдечни проблеми да пропуснат...30 и 31 епизоди!
Баси, филма...накъде, ни хвърли... newsm78
А, пък Али...направо, искат да го..... bowuu bowuu bowuu

# 686
 Shocked Shocked
Лека вечер Hug

# 687
Опасяват се, че от всички деца...само Осман, ще знае за ...случилото се, с майка му...  ooooh! ooooh! ooooh!
Джемиле, ще скрие..няма да казва за това, на другите..... Naughty
Сега в 29 епизод...най-зле ранен.. бил Рибаря, почти не гарантирали..че ще оживее, Осман отивал в болницата и му казвал "татко" и той...го чувал, подобрявал се...после....май се оправял...но по-нататък!
За Ахмет, за да го оставят...умували да променят сценария, сценаристйт бидейки мъж, направо, да не чете.....във форума на Дизито....в темата на филма!  hahaha hahaha hahaha

# 688
# 689
Сега, се замислят..как, така Джемиле ще забременее и роди..като, нали Осман е най-малкият, говорят от началото на филма! Май, с детето ще се случи нещо, след раждането...пишат! newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт