Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Клю много е малка снимката...нищо не виждам а любопиството ми ще ме изяде Mr. Green

# 571
  Да верно, имая във фейса ми: klukarkata
  Сега отивам на срещичката в Лабиринт и като се върна ще оправя нещата. Извинявам се мамчета newsm51

# 572
Добро утро май-чета!
Стискам палци на Марго и Шени!
Всички с прегледи и консултации като се върнат да разказват последни новини - ще чакам!  Laughing
babybu, мнооооого кипро костюмчето! А обувките - мммммммм!  Hug Ако завиваш с пелена, гледай отдолу да стърчат обувчиците и да се виждат, че са мн.сладки!
На мен пък ми идва да обличам бебето като бебе!  Crazy Ама се изказах, а?  hahaha Някак по-бебешки -  с ританки, малко гащеризонче, шапчица, малка жилетчица. Този период минава бързо и после така или иначе идва ред на дрехите като за големи, та ми се иска баш бебешко!!!  Laughing
Дали някой ме разбра! Rolling Eyes
Хера, аааааааа, моят малкият отдавна я знае тази дума, че и други - от кака си, от градинката!  hahaha Така че, Слави от близък човек я е научил. Ми дошла баба му и свършила работа!  hahaha Сега следи и за други нови думи!  hahaha

Момичета, за болницата вземате ли интимен душ гел? И какъв точно?   newsm78
Аз днес ще ходя до аптеки Ремедиум и имам огромен списък, та се чудя какъв душ гел да взема и дали има малки разфасовки?

# 573
Добро утро  Grinning !

Клю много хубав кът си сътворила  Heart Eyes А аз съм влюбена в холовата ти гарнитура.Искам и аз такава,запланувала съм си я за къщата  smile3506

Аз вчера бях на консултация и най-накрая си взех прословутия болничен  Crazy
Беба е добре,порастнала е,ама не питах,просто започнах да я усещам по-нависоко да рита,защото досега все отдолу си стоеше някак си и се притеснявах да не е много малка,въобще не ме риташе между ребрата или нещо такова,ами до малко над пъпа  newsm78

Отговаря си точно на седмиците,така че надали ще се роди преди термин,освен ако не се случи нещо изненадващо.Плацентата била перфектна първа към втора степен на зрялост.Пъпната връв не е около врата,викам да питам за всеки случай.Нямам отоци,нямам дискомфорт,нямам контракции...всичко е наред  Peace

# 574
Момичета, за болницата вземате ли интимен душ гел? И какъв точно?   newsm78
Аз днес ще ходя до аптеки Ремедиум и имам огромен списък, та се чудя какъв душ гел да взема и дали има малки разфасовки?

Аз ще си взема, ама смрадлика Joy И предния път имаше нещо в шишета, малко си сипваш и се миеш с него. Дали не беше с йод разтвора се чудя.. Друго няма да посмея да взема.

# 575
  • Стара Загора
spasdidi аз по принцип основно се мия само с вода...ползвам и интимен гел на Ейвън но много рядко. Специално за болницата сега - няма да го нося. Иначе ако имам шевове сержа ще ми донесе Бивацин.

# 576
  • До морето :)
Клю, супер е кътчето  Heart Eyes Ох, как ви завиждам, че всичко ви е готово на повечето Whistling
За изтръпването - на мен ми се схващат пръсците само, ама им хванах цаката  Joy Схващат се като си опъна крака по здраво (за да се протегна например) и не го правя докато съм сънена  Laughing
Вчера установих, че с таткото нямаме нито една снимка заедно докато съм бременна. Трябва да поправя това, ама не знам как. Хич не обича да се снима ММ  ooooh!

# 577
За интимния гел..... Аз по принцип използвам какъвто ми падне,а като свърши подхващам детските шампоани  Laughing Но за болницата няма да нося такова нещо,защото въобще не смеех да пипам там с ръце,особено като бях с епизиотомия.Само с вода и душ се обливах....а и в тази болница сега правели сутрешни промивки на тези с шевовете на магаре със специлни разтвори,така че най-малкото те ще с епогрижат за хигиената ми  Laughing

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 10:27 от elfi4ka

# 578
Привет момичета Simple Smile
Аз току що се върнах от лекар...Ами пак влизам да лежа и този път докато родя няма изгледи да изляза Sad Много се е разбързала момата...А така ми се искаше да изчака поне до началото на май...Той и лекарят беше учуден - Гинипрал 4х1, Магнезий - и пак контракции. Crazy
На вас стискам палци за всичко - болни мами и деца да оздравяват  Hug
Усмихнат ден Hug

# 579
  • София
Добро утро
Интимен душ гел ползвам на Нивея и Лактацид, но възможно по-рядко ( един -два пъти седмично)
За болницата определено няма да си нося такова чудо.
Хора сега си погледнах лентичката и от днес влизам в деветия месец  newsm44
Шени стиска ви палци  Peace Hug

# 580
Бомбонке Мая и на мен в 37 (тоест тази) седмица ми го свалят....може пък така да е по-разумно в случай,че почне раждане.... да не се получи разкъсване на шийката от конеца....  Hug

# 581
Добро утро майчета,  Hug,
пуу от доста време насам не беше ми се случвало да ходя толкова много до ВЦ...
ЧАКАМ новини от Марго!!!! Стискам силно палци, дано всичко да е наред.

Елфи чудесни новини ни носиш! Браво на твоето момиче!  Hug

Клю, снимката наистина е доста малка, ама ще я видя във фейса, изглежда много хубаво и нежно!  Heart Eyes

Шени, миличка, стискам ти палци, бъди оптимистка че всичко ще бъде наред и после ще си гушнеш сладкото момиченце! Силни прегръдки  Hug Hug Hug

Относно интимния гел: аз съм приготвила сапун със смрадлика на Бочко, надявам се да не ме изсушава, крем Бочко също съм приготвила за мене... цяла бременост си ползвах интимен гел на Орифлейм. От известно време се мия с тетра, понеже имам проблем долу. Днес ще ходя на преглед че да видим какво има.

# 582
Добро утро!  bouquet  Hug

Стискам палци на всички за прегледите всичко да е наред! Praynig
Дано с Шени всичко е ок!Гадно е че пак ще е в болница ама щом така казват докторите ще стои!ДАно дочака до когато тя иска!ДАно роди леко и безболезнено! Praynig
На Маргото също стискам палци!Скоро ще си има сладко малко бебче!Дано всичко мине бързо и без много болка! Praynig
silvia_dimova_ благодаря за кафенцето!Дано ти поолекнат болките! Praynig

Аз немога да гледам цветя! ooooh! Останаха ми само две! Една орхидея и някво секулентно дето не го знам кво е!
Орхидеята на няколко пъти издаваше за малко багажа ама сега е добре като я присадих!

Клю много готина стаичка ама снимката много мъничка! Wink
Елфи браво на бебока!Само така да го дава! Wink

Аз от няколко дни вечер имам контракции и едвам спя  Tired, пък и нещо не мога да се наместя в леглото всичко ме боли ooooh!! За главата ми да не говорим ... канчето ме дъни яко!
Почти всеки ден почна да ми прилошава и да повръщам и ужасно топло ми става на моменти , на вълни Sick!
Чудя се дали е нормално! Thinking

# 583
Благодаря за паролата.
Много хубава статия Рая.
Днес и аз съм на ЖК. Да видим какво ще кажат. Понамаляха моите контракции, но болките в таза и гърба са доста гадни..
Нещо се бях разстроила вчера, не стига, че гледаме да помагаме на кой с каквото можем, ами не ни ценят труда. Хората като остареят и се променят, стават лоши. Вместо да си почивам, се занимавам с глупости и после пак виновна..
Няма слънчице напоследък, май ще прескочим пролетта. Simple Smile

# 584
  • До морето :)
Шени, стискаме ти палци всичко да е ОК и момата да изчака още малко Hug Не ни забравяй и от време на време ни уведомявай как си. Успех  Hug
Друзи, и аз преди да се омъжа не можех да гледам цветя. Имах два кактуса и ги уморих  Embarassed Обаче мъжът ми имаше доста китки и разбрах, че не е голям зор. Поливам ги веднъж седмично и до там да моите задължения  Joy ММ ги присажда, разсажда и прочие  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт