Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
menyanthe , SHENY Много благодаря !  Simple Smile  в 8мия в който съм и сега . но имам чувството ,че наддавам всеки ден !  ooooh!

Успех със секциата !

За секицото единствено ви завиждам, че знаете кога ще видите бебето  Grinning Това му е хубавото. Когато е планова, разбира се  Grinning А ние останалите - ще седим и ще чакаме, да се сетят сами бебоците  Grinning

Даааа !  Точно се чудех.. с рокля само ли трябва да ходя като вляза в 9тия месец?  Grinning  това с изтичането на водата ме притеснява.. не виждам как може да съм с дънки Simple Smile

# 76
Жени Честит рожден ден!   bouquet
И да се оправяш бързо!
Рая Много добре изглеждаш!За твое успокоение ще ти кажа,че дънки които ми бяха леко широки сега мога да вляза до малко над коляното Blush Кой въобще ме кара да ги пробвам ooooh!
Бубе снимката е супер и наистина не личат качените килограми.
Джей разбира се,че е по важно как са бебетата,а не килограмите.Но това,че ще имам дете не значи,че спирам да  мисля за себе си

# 77
  • Стара Загора
Даааа !  Точно се чудех.. с рокля само ли трябва да ходя като вляза в 9тия месец?  Grinning  това с изтичането на водата ме притеснява.. не виждам как може да съм с дънки Simple Smile
С каквото и да си....всичко ще измокриш ако ти се плиснат водите преди самото раждане. Има шанс да ти пукнат водите когато идеш със родилни контракции в болницата. Няма нищо страшно в изтичането на водите...разбира се когато си в деветия месец Peace Когато ми текнаха водите в болницата на мен аз се панирах, че цапам болницата Crazy Всички ми казваха, че няма как да се объркат водите от напишкването...А аз си виках - да бе да...30 годишна жена /тогава бях на 30г./ да немога да се устискам....еми неможах. И да стискаш файда няма дет се вика Mr. Green
И последно - много си хубава, финна бременна Hug
Отивам на РД на брат ми - днес ми е забранил да раждам...да не черпел за двама цицията Crossing Arms Mr. Green
На центъра в Стара Загора днес видях Стойо от Забранена любов  Laughing
Дуденце....по Великден значи да се озъртаме в АГ-то с тебе Mr. Green търси същите чехли Mr. Green И честити ви розАви гащи...на финала ама поне се отчете девойката Hug
Жени честит рожден ден мила Heart Eyes Да си много здрава и децата покрай теб. Едно здраво и хубаво бебче на финала и да имаш най-лекото раждане Hug
Спасидиди аз понеже незнам какво са подготвителни контракиции а само родилни....корема ми ставаше на камък целия буквално. А сега само се издува в едната част /ляво или дясно/ а другата половина стои спокойна за това си мисля, че е гъзене. Така направи диваненце и когато ми правиха запис на тонове и рекох на доки - ето контракция....а тя каза не това не е.

# 78
Да се запиша и аз в новата тема !!
Аз рядко се включвам да пиша ,но за сметка на това чета всичко редовно !!
 За килограмите , вече сам +20 и продължавам да качвам .  Blush

Да се оплача , че още не съм готова и дано бебчо не ни изненада по-рано .
Иначе за кошарката се спряхме на дървена , даже вчера я поръчахме .
Ето долу може да се види шкафчето и кошарата , само има малка разлика ,че нашата кошара може и да се люлее .
http://www.cilek.com/web/17-1048-1-1/cilek_-_tr/bebek_odalari/ba … y_safari/cibinlik

А дилемата между дървена и сгъваема кошара беше огромна ,защото ние не живеем в България и нямаме никакви роднини наблизо ,така че доста често се очертава да пътуваме , но дано някой се сети та да ни подари и сгъваема кошарка ... Blush , ако ли не ние трябва да си купим newsm78.

Честит Рожден Ден на Жени !! Мн здраве и любов!!  bouquet

# 79
Жени,честит рожден ден!Много здраве и късмет !  bouquet

# 80
Честит Рожден Жени!!!! Пожелавам ти да си много, много здрава! Едно леко раждане и прекрасно и здраво бебче да си гушнете в къщи!!!!

Нелили, благодаря за темичката  newsm51. Надявам се Алекс да е добре, кашлицата да не е сериозна!

Аз да ви кажа вчера ли беше онзи ден ли беше пообърках водите с напишкване...  Blush ами хич не се усетих, да му се невиди, съвсем малко и леко беше ама достатъчно, че да се понамокря, и викам на мъж ми... "аз нещо съм мокра", а той моля ви се "ааа без такива, нищо ти няма, бой ще ядеш..."  Shocked

Ох, днес слънчицето във Варна беше много хубавко и се по разходихме едно хубавичко Simple Smile

Хихи, вчера имах куриоз с едни полицаи... както кара мъжа ми и сме спряли на един сфетофар и едни полицаи в съседната лента гледат ме, гледат ме, и единия полицаи почна да ми показва, че трябва да си сложа колана, а аз му се усмихвам най - нежно и му правя знак "Неее  Naughty...", при което той  Shocked newsm78, а аз пак с една нежна усмивка "Бременна съм и си галя коремчето", той човека взе да ми се извинява и да се хваща за главата  hahaha hahaha Joy

Хихихи, татенцето ви изпраща много поздрави  Mr. Green на всички "Биг Мами", вместо Бг мами, били сме Биг -  hahaha Joy Mr. Green

# 81
Неллили - прекрасна , свежа, пролетна тема!   bouquet
Жени - честит рожден ден!

# 82
колко грама са тея води??много ли са??  мислех ,че е усещане, което няма шанс да се обърка с нищо друго...  Grinning надявам се не е много шокиращо изживяване  Embarassed  

благодаря Хера и Tedy , засега съм добре, но аз съм малко по назад от вас, а с темповете с които човек качва в последния месец, все още не се знае какъв ще е крайният резултат  Joy  

Zhenny85 кошарката ви е невероятна ! и ние си купихме една приказна от Икеа , прилича на тази но светло синя  Simple Smile изключително нежна , просто се влюбих в нея . Икеа не е специално за бебешки неща , но винаги ме е изумявал дизайна им на...всичко ,което имат  Heart Eyes  
и аз не живея в БГ ( а в израел) не сме купували 2ра. сгъваема  но тук има един сайт за 2ра ръка нещица, които винаги са много качествени и ефтини  Peace  та мисля от там да взема . сигурно и там където живееш има подобни

# 83
Жени честит Рожден Ден и от нас!!!  nbirthday  party023 newsm24

Гери голям майтап с тез полицаи  Mr. Green newsm62

# 84
Жени ЧРД и от мен ,да си много щастлива и обичана и много леко раждане  Hug  smile3525  Gift newsm59
Да се запиша в новата темичка и се връщам да чета че пак сте се разписали много Simple Smile

# 85
Запис и от мен. Аз да ви се похваля купихме си легълцето вече. Вчера до 12 през ноща милото го сглобяваше. Като го снимам ще кача снимки.
Честит рожден ден на Джени!!!
отивам да ви чета.

# 86
колко грама са тея води??много ли са??  мислех ,че е усещане, което няма шанс да се обърка с нищо друго...  Grinning надявам се не е много шокиращо изживяване  Embarassed  

По принцип са различна кубатура  Mr. Green
Но да кажем между литър и литър и половина  Thinking

На мен първия път ми ги пукнаха в болницата на някакви сантиметри... 6-7 предполагам.

Вторият път бях предизвикано...и отидох с кървене вече.След известно време/след клизмата и завръщането ми от тоалетната  Embarassed / точно преди да се наглася в леглото за система прокапа нещо между краката ми върху плочките и аз естествено се притесних ,че съм изцапала плочките и се притесних.Акушерката умря от смях...веднага избърсаха с парцал....но честно да ви кажа не ми се сториха да са литър...определено бяха по-малко или са били част от водите.Другите може и в тоалетната да са отлетели преди това newsm78

# 87
Здравейте момичета с тумбачета, днес беше страхотен слънчев ден.Голяма разходка направих-излезнах в 12 и се прибрах в 5.Ходихме на кафенце и след това в зоологическата.Видяхме малките лъвчета и пингвините,и още куп животни,много сме доволни със сестричката ми от разходката,ама сега така ме болят краката че съм се опънала на дивана и нищо не може да ме мръдне.
Честит рожден ден на Жени,да си жива и здрава и скоро да гушкаш най-голямата радост.
Нели темичката пак е страхотна,много благодарим.Ама наистина трябва да се замислим кой ще ги прави скоро,остави болницата,ама като се появи и бебка едва ли ще имаш много време да се занимаваш само с нас.Когато имаш време драсни едни инструкции на лични и ще се опитам да направя една темичка,дано ми се получи.
Момичета аз тези дни като ми се е прияло люти чушки и не сядам на масата без тях,ама се ограничавам до 1 на ядене.За сега няма проблеми,ама дали на бебка ще и се отразят,ама много са ми вкусни.
Благодаря на мамите,които са ми писали за НОИ.
И да питам последно,сега пия желязо,ама трябва да си правя пълна кръвна картина,ама то нали ще се отрази.А доки не ми каза колко време преди изследванията да го спра или няма нужда.Вие как процедирате.
Аз за срещата много съм навита,ама с тези килограми хич не ми се иска в пицария,ами в някой парк на кафенце,ама ако ще решили да е пица,няма да се дърпам много hahaha

# 88

Рая, наистина си много фина.   bouquet
Не се учудвай, че си мислела, че си слаба, пък не ти стават дрехите. И аз имах неблагоразумието да се опитам да се напъхам в един панталон, който по принцип ми е широк, кройката му е такава- ленен, летен, много си го обичам, но обикновено като го слагам и може още един човек да се намъкне в него преди да съм стегнала връзките, обаче сега..Едва ми влиза през бедрата, а като стигне до корема (хем е с ниска талия!) и ме пристяга зверски  Rolling Eyes И аз уж не съм качила много, уж не ми личат, обаче фактите са си факти  Mr. Green

Имайте предвид, че едва ли някоя бременна ще може да си облече небременните тесни дънки, защото освен, че сме качили някое и друго кило, сме се и разширили в таза, което прави облиането на много от дрехите- мисия невъзможна. А за мен ще бъде невъзможно и дълго след като родя. Предния път имах една педя на ципа, не можех да го събера изобщо поне  година след това  Tired

Иначе и аз това ви казвам, че хич не ми личаха килограмите (бях качила доста на физиономия, сега не е така!)  Thinking
Обаче един е изгледа с корем, друг е като корема го няма и вече си изглеждаш просто дебела  Laughing

БейбиБу, аз също ям много люто! И хич не се ограничавам до една чушка. По принцип и двамата с мъжа ми си хапваме доста пикантно и сме малко на принципа " Без една (чушка) мога, с една не мога"  Laughing

Знам, че не е проблем за бебето, а по-скоро за нас, понеже пикантните храни уж отключват киселините. При мен не е така, обаче, не ми дразнят стомаха/червата и си хапвам доста  Crazy

Нелли, ти откъде взимаш тези красиви картинки, които слагаш в темите? В предната много ми бяха любими ония щъркелчета, като пощальони, които бяха със синьо и розово бебе  Heart Eyes

# 89
  • Варна
babybu на мен док ми е казал преди кръвна картина 1 седмица да не пия желязо, инъче резултата няма да е реален.
Аз днес си взех поредните изследвания и гледам СУЕ - 38, а на референтни граници пише 15. То май беше нормално да се завиши по време на бременността ама чак пък толкоз дали е нормално  Rolling Eyes
ЧРД на Жени     ura  пожелавам й да бъде много щастлива и обичана мама, и скоро да получи най-хубавия подарък   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт