Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 895
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро и от нас МАЙчета
Мама на Ванко страхотна новина  Hug Сподели повече когато можеш за малкия Тони. Колко килограма е сега , кърмиш ли го, как приема баткото бебчето? Ако може да ни покажеш и снимки на малкия бонбон да му се порадваме и ние   bouquet Ех, толкова се радвам за вас  Hug
Алекс днес почти не е кашлял и май наистина ще успея да пресека вируса  newsm44
 DRUzi заглавието е много хубаво, но не знам дали ще има време за него. Очаквам от другата седмица да започне бебевалежа и трябва да сме актуални със събитията, а и идва Великден . Давайте идеи по тези поводи  Peace Hug
Относно бодежите ниско долу и аз ги имам, мисля , че е нормално.
За болките в кръста да ви "успокоя" не минават веднага след раждането, поне при мен и повечето ми приятелки. Доста дълго след като родих  си ме болеше , ако поседя няколко минутки наведена после трудно се изправях и докато се раздвижа ..... ooooh!

# 121
  • гр. София
Добро утро,
Мама на Ванко много се радвам за вас и пожелавам на цялото семейство от тук нататък само приятни емоции и моменти Simple Smile
Момичета, аз отивам на ЖК и се надявам всичко да е наред. Днес трябва д ами дадат 45-дневния болничен. Когато се върна ще се отчета Simple Smile
Относно креватчетата и дилемата дали да е матрака на нива или решетката да се сваля, аз съм 100 % матрака да е на нива. Бременна съм с първо дете и нямам собствен опит, но няколко познати бяха с легълца, на които пада решетката и лошото е че, когато детето започне да се поизправя започва да пипа не където трябва и се прещипва. Когато бях в магазина поогледах механизма и наистина ми се стори, че не е много подходящо, но разбира се въпрос на разбирания и личен избор.
Желая хубав ден на всички Simple Smile

# 122
За болките в кръста - при мен бяха почти през цялата бременност, имах дни, в които не можех да се мръдна направо. От десетина дни пия арниката и грам болка нямам вече - мога да скитосвам улиците по цял ден с тоя големия корем, все едно не съм бременна. Една стара травма в коляното, която също се обаждаше, и тя не ме боли вече. Въобще, ако не са контракциите, се чувствам идеално като цяло, просто такава разлика с отпреди 2 седмици...

# 123
И аз започнах с арниката 2х3 гранулки.Да видим дали ще има ефект накрая newsm78 newsm78.
Всеки случай незнам от нея ли е ама се поуспокоих,последно време само на рев ме избиваше и за всичко плачех.Ама сега не е така,май наистина има успокояващ ефект.

# 124
Добро утро мами . Мама на Ванко много се радвам че бебо се е прибрал в къщи  Heart Eyes .
Вчера моя сглоби леглото едвам едвам то хиляда болчета и гайки но чесно да кажа май не ни трябваше да взимаме леглата с лулка надали ще ги люлеем много а като знам че още едно трябва да сглабяме свят ми се завива  Shocked а и да знаете на мен ми казаха като ги сглобим да сложим по една играчка да не стоят празни леглата пак някакви суеверия  Laughing .Аз сложих едно рижаво коте подарак от моя мъж на първата ни среща  Blush имаше и една роза която още пазя но е на Севлиево .Моя очисти на всякаде е остана само коридора и остаклението но те ще са за днеска . Та вчера даже се и постригах че кой знае кога ще мога пак мислех на козметик да ходя но не мога да лежа много по гръб задушавам се така че ще е някой друг слънчев ден  Grinning . Днес почвам да пера че ако наистина към четвъртък ме приемат в болницата да съм готова утре сме при Даков да видим какво ще каже ама мисля към 14 да ме приемат и към 20 да е секциото  Praynig ако знаете как се вълнувам дано всичко е на ред как искам да си ги гушна  Hug . Явно им е тесничко в тумбачето ми постоянно се опъват и като ритне някое или с главичка нз ми надига малко гърдата  Joy много се кефя като почне да ми се люшка корема голям кеф .

# 125
Здравейте отново  Grinning Ние се окъпахме, хапнахме и спинкаме.
Благодаря ви много за пожеланията.  bouquet Дано наистина всичко е останало зад гърба ни  Praynig
Тони е 2,500 Simple Smile Храним се с адаптирано млекце Фризолак прематур ( ако така се пише  newsm78) Това е за недоносени дечица . Ядем по 60 грама.
Баткото е много щастлив ,че най-после братчето му си е в къщи . Включва се активно да помага Simple Smile
Неотлъчно е до легълцето му и следи всяко негово движение Simple Smile
Снимки ще пусна по късно Simple Smile
Лек ден  Hug

# 126
Бре, тая Арника да не излезе вълшебна. И аз днес съм на ЖК и за 45-дневния, който ще трябва да е с дата 1.04!
Sunny me, babybu ще споделите ли как я пиете Арниката и каква потенция? Може и на лични.

Нелли, браво за Алекс - дано да е нещо лекичко.  Hug И дано да не се лепне към теб!  Hug

Жени, оправи ли хремата?  HugНали знаеш - 7 дена или 1 седмица?  Crazy

Ааааааааааа, заглавието на Друзи ще го вместим - с това темпо на писане, всички заглавия и празници ще бъдат уважени!  hahaha

Мама на ВанкоHug Представям си щастливия батко!  Heart Eyes

Нелли, то аз работа не мога да свърша, Ма акъл да дам - защо не запишеш Мишлена с бебчето на първа страничка при Тони?  Embarassed

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 10:14 от spasdidi

# 127
Добро утро!
Мама на Ванко Много хубава новина!Все така да ви радва мъничето,а баткото да е все така грижовен!  bouquet

Ама хайде наистина да спретнем една срещичка.Много сме несериозни!
Спасдиди знаеш ли от кога се каня да те питам-попаднах на тема където си писала,че педиатъра ти е в Надежда и си много доволна.Та,ако още си доволна Laughing ако може малко инфо-може на лични

Хубав ден ви пожелавам!Аз тръгвам по задачки

# 128
Мама на Ванко, честито за завръщането ви вкъщи  Hug това са най-хубавите новини- наддавате добре и се гушкате.
Аз също съм чула, че не трябва легълцето да е празно, трябва да има кукла вътре. Затова съм сложила една кукла. Болки в срамната кост и в кръста и аз имам . Присъединявам се към вас  Laughing Ама се успокоявам, че остана още малко и се надявам после да не ме боли така кръста, че иначе  #Crazy .И при нас е мрачно и хладно. Ужас.

# 129
spasdidi, пия по 5 гранули веднъж на ден, потенция 9 (търсих 5 принципно, но никъде не можах да намеря, а и то май няма разлика). Замислям се дали като наближа термина да не започна схема 2х5, но пък се очаква да родя по-рано, така че май ще си стоя на един прием дневно.

Не знам и аз дали наистина върши работа тази арника или е някакво плацебо... Една приятелка роди миналата седмица - бързо, лесно, без епизиотомия и нито едно разкъсване, възстанови се светкавично, още на първия ден искаше да си ходи. И тя не знаеше дали е от арниката, но факт, че мина чудесно раждането.

# 130
  • София
Добро утро МАЙ-чета!

Мама на Ванко и Тони добре дошло вкъщи на малкото човече. Да сте много здрави, силни и да си се радвате един на друг!

Момичета аз немога да си харесам пелена за изписването.Гледах във Вис Виталис,ама то само 2-3 имаше и то имам чувството че са останали от пантивека.Е харесах една турска,ама 36лв за една пелена,тези хора луди ли са newsm78 .И в Джъмбо гледах ама много изкуствени материи,искам да е памучна а не видях такива.

Аз си взех вчера от Вис Виталис една тънка зелена пеленка с Мече за мисля 8 лв. Оказа се, че това, което съм си събрала поотделно за изписването, сега го има като официален к-т на изписване Simple Smile Ходих и до борсата Даяна и Ники в Хаджи Димитър, ама там само 2 хавлийки си взех за 7,50 лв., с качулка с мече, с жълто и зелено кантче.

Мамчета, мойта Дупличка май се обърна.  #Crazy Два месеца си стои с главата надолу и от вчера главата и е на нивото на пъпа, че и малко по-нагоре. Там си и хълца. Какво го прихвана това шило? newsm78

Айде по-ведър ден, че с това време нищо не ми се захваща...

# 131
Мама на Ванко,чудесна новина!Дано всичко лошо вече е зад гърба ви Grinning

Бубе,Рая,Елфи много сте красиви и фини  bouquet

Друзи,много сладко заглавие Laughing

Аз доста преди да забременея си бях купила книгата на д-р Атанас Михайлов и там беше описан вълшебния ефект на Арниката за бързо раждане и възстановяване.Ето сега и вие, момичета,потвърждавате ,че се чувствате по-добре като я вземате.

Ева още е в къщи заради карантината в градината.Много ме уморява.Цял ден трябва да играем,да четем,да рисуваме.Неизчерпаема енергия има това дете.

Снощи пак се кокорих цяла нощ.До момента беба е седалищно и доктора иска секцио.Може да ми се смеете,ама много ме е страх да ми сложат катетър.Дали винаги слагат при секцио?

# 132
Мама на Ванко,чудесна новина!Дано всичко лошо вече е зад гърба ви Grinning

Бубе,Рая,Елфи много сте красиви и фини  bouquet

Друзи,много сладко заглавие Laughing
До момента беба е седалищно и доктора иска секцио.Може да ми се смеете,ама много ме е страх да ми сложат катетър.Дали винаги слагат при секцио?

Не винаги.На мен не ми сложиха при първото секцио,предполагам,че и този път няма да ми слагат.

# 133
Здравейте:)

Каква хубава новина, Мама на Ванко:)

Аз днес съм самичка в къщи и ми едно тъпо и скучно, мисля да направя една лека разходка до едно магазинче наблизо, поне малко дрешки да купя за бебока:)

За болките и аз в купа, докторката ми каза , че освен разширяването на срамната кост и таза, при мен бебето е много ниско и да не се учудвам ако от време на време се напишквам по-малко.
А какви болезнени контракции имам ужас...... било нормално при трета бременност, направо взех да се шашкам за раждането. Мисля , да си взема арника пък ще видим.

Лек ден от мен:)

# 134
Да се похваля Simple Smile Ние вече сме четирима  newsm44. Днес изписаха Тони-бонбони Simple Smile
Добре е , хапва , спинка Simple Smile Направихме си първата баня в къщи , малкото жабче много се кефи Simple Smile
Отивам да полягвам ,че днес емоциите ми дойдоха в повече . Лека вечер  Hug

Прекрасна новина - да се радвате само един на друг вече и много положителни емоции. Peace

Аз пък се боря без особен успех с киселините....до сега се търпяха - малко и не толкоз гадни...ама от 3-4 дни е ужас. Минала съм на ябълкова диета, ама дори и тя помага временно. Cry

Общи условия

Активация на акаунт