Ще се родим ние през МАЙ, търпението е към своя край! - Тема 20

• 26 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За интимния гел - и аз като Гери С. до момента ползвам на Орифлейм. Ама честно казано след раждането задължително ще питам докторката какво може и какво не може, тъй като ако има шевове не ми се вижда добра идея да се ползва каквато и да било козметика. Може би нещо медицинско наистина, ама тя ще каже!

А иначе за малки разфасовки - в ДМ има малки разфасовки почти на всичко - и аз съм търсила преди и не съм намирала, та затова ми направиха впечатление. Ама наистина са малки - като тестерчета са!  Laughing

# 586
Шени, стискам ти палци всичко да е ОК, и бебчо да изчака още малко - поне до май месец.
Аз днес съм сама - малкия е на градина, таткото на работа, пече страхотно слънчице и ще излизам на разходка и по магазини. newsm68
За интимния гел - не ползвам никакъв.
За цветята- имам само един кактус и една палма. засега не съм ги уморила, ама никога не е късно. Joy

# 587
  • София
По повод изпирането на обиколниците - току що ги изпрах в пералнята и дори ги суших в сушилня (моята пералня е 2 в 1 - нямам тераси и простор) - никакъв проблем!
Единственото, което прецаках е едната олекотена завивка и едната възглавница - и то защото се бяха смачкали и при сушенето бяха станали на нищо. Но като се разпределят добре - никакъв проблем - другите завивка и възглавница са си като новички!  Wink Ама така е - човек се учи от грешките си!  hahaha Завивката, дето я прецаках, я минах с ютия и тя се оправи общо взето - само дето е малко по-плоска, но това се преживява. Възглавницата я изпрах наново, но не успя да се оправи напълно. Но така или иначе възглавници няма да се ползват скоро, а като почнат да се ползват, винаги мога да я разшия и да й сложа друг пълнеж.  Wink

П.П. А още нещо за интимния гел - дори и моят мъж го ползва - откакто се научи, друго не иска да ползва!  hahaha

# 588
 Здравейте мами  Simple Smile

Шени, стискаме палци, всичко ще бъде наред  Hug

Интимния гел, които аз ползвам е на Лактацид, но за в родилното смятам да си взема от тези малките шишенца (шампоан и душ гел), които моят мъж предвидливо прибира от хотелите, когато сме на почивка или е в командировка  Laughing Те поне заемат малко място Simple Smile

Днес за пръв път ходих да ми мерят тоновете, всичко е ок, но незнам дали има и други случаи като моя досега не съм усещала подготвителните контракции, май Диди Хрис беше писала по-рано, че и тя не е усещала контракции. Общо взето лекарката каза, че момчетата си стоят до термин в корема на мамите, а много често и след това.  Sad

Спас Диди, ти и още едно майче търсихте прегради за легла, вчера като ходих в Джъмбото видях и по-евтини имаше за 25 , за 35 и за 40 лв.

Ако има как и мислите, че заслужавам, може и на мен да ми изпратите парола за снимката, че да гледам и качвам снимки и аз, живи и здрави  Simple Smile

# 589
  bouquet шени и марго - много се радвам че все още не са ви излезли бебчовците - нека поседят малко още Simple Smile стискам палци Simple Smile
бейби бу - много са ви яки чепиците  Sunglasses
гери аз си мисля че мъж ти ще ти трябва в началото - пари се вадят но първите седмици на малкия са веднъж в живота ...
опосумче - невероятно смислена и интересна лекция - спря ми дъха направо  Laughing
вие поне си разхождате кучетата аз си разхождам само корема щото не мога да тичам след тях и мъжо ги разхожда
аз така се надявам да заизлизаме вече и ние ...  Grinning време ни е Simple Smile трябва да мажем яйца другата седмица - кой ще ми помага ако не щерката  Laughing
днес сутринта се наведох по-рязко на една страна и така ме сви ниско долу ... надявам се да не съм и направила нещо на девойката  Praynig
като цяло сме добре - надявам се да почина малко и да ходим към АГ-то - днес малко в офиса утре на ЖК и в петък ще спяяяяяяя така че графикът ми за раждане е свободен за уикенда ама към неделя вечерта ще се прицелвам  Mr. Green
пък да ви се похваля вчера студено не студено - вечеряхме на вън - малко на бързичко ама на чист въздух  Party
нямам търпение да се стопля ...

# 590
Шени с теб сме, нека всичко мине добре!  Praynig

Аз цветя не гледам,че или аз ги уморявам или котките ги опасват едно хубаво  Crazy Много голо стои така без цветя,но като имам такива диванета.....

Утре съм на преглед и ще си взема болничния и почвам да чакам кога беба ще реши да тръгва. Дано само да не изпадна в паника   Mr. Green Ще паникьосам и всички около мен  Mr. Green Вляза ли в 9-я почти п/з ден ще съм в града при майка,че ако стане нещо поне такси до Варна ще хванем. А като съм тук сама на вилата..... не ми се мисли  Shocked

katrina85 ами поне аз така си мисля ,че нямам контракции. Дано да си изчака датата бебонка  Flutter От време на време ми се стяга корема,но болки нямам. Краката само сутрин си ги усещам така сякаш стъпвам в/у възглавнички,но се оправят. Като почна да вървя по бързичко и ми се опъва някакъв нерв на десния крак и боли.   Като се изморя и почвам да се клатя като пингвин  Joy

# 591
  • София
katrina85, тази теория за момчетата май не е много вярна - моят мъж се е родил около 20 дни преди термин, брат ми се роди 5 дни преди термин (а аз съм се родила след термина 5 дни - не сме се наговаряли с брат ми да компенсира за мен  Joy). Така че не е сигурно! Wink

За контракции - и аз не усещам да имам.  Rolling Eyes

# 592
Шени, пак стискам палци!

http://1agb.com/news/single/id/48 - ето нещо интересно от днес, за избралите да раждат в Тина Киркова (1-ва АГ Св. София)

# 593
  • София
А пък аз си мислех, че това вече е въведено! Явно съм била в голяма заблуда!  Shocked Имам предвид, че самото клипче го имаше още преди няколко месеца, а те сега пускат новина, че "ще се сформира екип". Това означава ли, че все още не правят такива раждания? newsm78

# 594
А пък аз си мислех, че това вече е въведено! Явно съм била в голяма заблуда!  Shocked Имам предвид, че самото клипче го имаше още преди няколко месеца, а те сега пускат новина, че "ще се сформира екип". Това означава ли, че все още не правят такива раждания? newsm78
Ами гледам във фейса, Олга го е пуснала сега..
Ето какво още пише тя:
.. Колко бавно стават нещата... През януари се договорих с Григорова за активното естествено раждане и че ще мога да присъствам като дула. Сега в средата на април най-накрая вече е публикувано официално и на сайта им като новина Wink Самия проект обаче ще стартира след 2-3 месеца, когато свърши големия ремонт. Дотогава не може да се ражда в отделна зала и във вана. Но все пак нещо се прави Simple Smile
Ремонтират всичко - родилното, детското, административния корпус, сменят тръбите на цялата болница. Първо казаха че ще приключат някъде май месец, но явно ще е повече.

т.е.. няма да се класираме за тези бебета..

# 595
  • София
Аз да попитам някой ходи ли вчера на отворени врати в Майчин дом (София)? Интересува ме приключил ли е ремонта на 3-ия етаж (родилна и предродилна зала) ?

# 596
Аз да попитам някой ходи ли вчера на отворени врати в Майчин дом (София)? Интересува ме приключил ли е ремонта на 3-ия етаж (родилна и предродилна зала) ?
Аз не успях да отида, но и не съм се записвала.. нещо не мога да ги хвана кога са тия дни. Дали няма тема в "майки"? Че напоследък си мисля пак за Окръжна болница, изчетох цялата тема даже и за сега май натам си клоня аз поне..

# 597
Благодаря, на тези, които отговориха, явно не е задължително да се усещат контракциите  Rolling Eyes

# 598
Мноооого писане,много нещо Laughing

Първо да кажа,че датата ми за секциото е вече уговорена на 100% newsm44
Живот и здраве другата седмица трябва да се гушкаме с бебока Heart Eyes
Накрая май ще изпреваря всички ви,но то тук ред няма Laughing

Нелли,благодаря за отговора Hug,но добре че след теб са се включили няколко майчета с това изтръпване на ръцете,че смятай бях се юрнала при док да му казвам,че бебето ми страда,защото това с ръцете и аз го имам като екстра,но само сутрин за около 10-ина минути,за което и моя док твърди,че е нормално ooooh!

За интимния гел-ползвала съм Лактацид,Себамед и сега съм на един нов,по-скъп от тези,но много ми го похвалиха в аптеката и не можах да се въздържа,но марката е много особена и сега не ми се става да ходя да го гледам как точно се казваше,но е без ПАРАБЕНИ Laughing В болницата няма да го нося обаче Peace

За цветята-отглеждам само палми,фикуси и едни мечове,защото нищо друго не вирее при мен Twisted Evil Ама верно хич ме няма в отглеждането на каквото и да е,дано поне детето си успея да отгледам Simple Smile

Шени,стискам палци и аз всичко да е наред и да си почака още малко поне госпожицата Praynig

Аз днес изгладих последните дрешки,сложих лепенките за секцио в сака и вече мога да сядам да чакам,въпреки че мноооого ми е напрегнато и притеснено вече,ето снощи съм спала не повече от 4-5 часа и после пак ВЦ,въртене,мислене и така до сутринта Crazy
Успокоявам се с това,че не остана Simple Smile

# 599
  • София

Нелли,благодаря за отговора Hug,но добре че след теб са се включили няколко майчета с това изтръпване на ръцете,че смятай бях се юрнала при док да му казвам,че бебето ми страда,защото това с ръцете и аз го имам като екстра,но само сутрин за около 10-ина минути,за което и моя док твърди,че е нормално ooooh!

За цветята-отглеждам само палми,фикуси и едни мечове,защото нищо друго не вирее при мен Twisted Evil Ама верно хич ме няма в отглеждането на каквото и да е,дано поне детето си успея да отгледам Simple Smile

За изтръпването пак казвам  нормално е когато е от време на време, но при мен беше постоянно-24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Мина ми няколко ден след като родих  Peace Сега ми се схващат, но от време на време и за малко.
За цветята и децата -  детето няма как да го забравиш ако е гладно, жадно или напикано плаче , а после си казва даже  Wink. Не е като цветята ако не минеш покрай него няма и да забележиш , че нещо не му е в ред .

Общи условия

Активация на акаунт