Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)2

• 35 673
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
Куул, куул Алиша Mr. Green Време беше Peace

# 91
# 92
да си призная не очаквах алиша да избухне, като буре с барут, винаги съм си мислила, че с питър ще намерят път един към друг, може би в следващия сезон.
тя е добра съпруга, тя го обича, заслужава си място под слъцето плс. си отиват много.
колежанската й любов не я харесвам, неизконсумирани неща, които са илюзорни.

# 93
Има нужда Алиша да изпусне парата, не съм убедена, че вече го обича толкова, просто вече е много наранена и факта, че той крие от нея непрекъснато и тези неща й избухват в лицето като подводни бомби, не му помага лично на него. Ако той се беше променил и искаше да са заедно, трябваше всичко да й разкаже. А дали ще е Уил или някой друг - според мен е доста по-добре от Питър.

# 94
според мен той постъпи по възможно най-логичния начин. още в 1 еп. каза, че не е компрометирал офиса си ( а го е сторил с Калинда), и се придържаше към тази политическа лъжа. Аз също бих го пазила в тайна и не бих казала ... ама всякакви хора, аз не съм за 100%ната искреност, в крайна сметка той я обича и каза и на Калинда, че това ще я убие. Аз го разбрах така, контролира поразиите.

# 95
Доколкото схващам, часът на Алиша е вече настъпил  Hug И трябва да отворим шампанско!
Чашата на търпението на "добрата съпруга" преля най-после (според мен не е било чаша, а съд със значително по-голяма вместимост, щото се пълни вече два сезона) Laughing. Харесва ми решителността, с която я виждам да действа и отдавна чакам този миг.
Това развитие обаче, ще нарани много хора -  Тузаря хич и не го броя, очаква го ролята на страдащ и каещ се грешник - твърде познато вече, но едва ли някой ще му се върже. Само майка му може да му вярва безрезервно и да извинява всичките му постъпки (това само майките го могат и всъщност точно това се очаква от тях)...  Обаче разплаканото лице на дъщеря им ме натъжи много ... Винаги най-много страдат невинните...  Thinking
Дано само Алиша не вземе да прави ходове напред-назад, защото това ще удължи агонията за всички...
Много ще ми е интересно развитието на нещата при Уил (от промото не разбрах нищо)... Дали е пораснал достатъчно вече, за да постъпи като мъж или това се отлага за края на следвашия сезон?  hahaha Скоро ще разберем. Thinking

# 96
Е, то лошо няма да скриеш нещо, но просто той трябваше да направи всичко възможно като видя, че тая бомба ще гръмне, лично той да каже на Алиша. А и Калинда и тя има вина, трябваше да й каже. Не знам, за мен лично е много по-неприемливо да го разбера от някой, който ме разследва, вместо от най-близките. Има си начитни да се обясни, дали ще го приеме или не, вече е друг въпроса. Не беше това начина Алиша да разбира. Жал ми е за децата, но дъщеря й се държеше зле в последните серии и мисля, че е време да разбере, че майка й прекалено много отстъпва и компромиси прави.

# 97
Не биха казала нито ако бях на мястото на Калинда нито на Питър  .
Нали Алиша си оправяше отношенията с Питър по каква логика Калинда да и разкрива нещо такова ?Само щеше да налее още масло в огъня и да я нарани допълнително .А и не виждам как може да се докаже ,че са спали заедно .
Отричане до дупка е моето мнение ,добре че засега не ми се е налагало да крия нещо такова за да знам какво точно ще направя.
Любов м/у Питър и Алиша обаче също не виждам те сякаш нямат никакви взаимоотношения и никаква емоционална връзка .
Тръпката м/у Уил и Алиша е голяма вероятността да се окаже балон ,който след известна консумация да се спука.

# 98
Ох, нямам търпение вече!

# 99
Ох, нямам търпение вече!
   Peace

Много дълга пауза ???

# 100
БГ Субтитри за епизод 21 ще има в четвъртък вечер
http://bgsubs.webs.com/

# 101
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изгледах новата серия на един дъх и вече тотално разбирам за какви хора американците употребяват израза dirty bastard. Господин главният прокурор си показа рогцата #2gunfire

# 102
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=261660&hit=1

Диаболично, благодаря предварително за субтитрите!

# 103
Днес гледах 21ви " In sickness'. Много ми хареса. Това ли беше края на сезона!?

Не мисля, че Питър dirty bastard, ролята на Питър беше малка и логична.
Интересно ми е какво ще заплете от тук нататък. Мисля, че у него има някакъв ултра потенциал за политически игри и интриги и ще й е трудно да се 'влюби пак" в мъжа си, защото и двамата са големи акули.

Алиша е моята звезда, реагира точно както очаквах. Много й се възхищавам, защото съм импулсивна и ако  бях на нейно място да съм скочила на Калинда сто пъти. А Джулияна Маргуляс става мега-актриса. Майката на Питър ми е много интересна, сцената м/у тях двете беше страхотна.

Много ми се искаше да се развие нещо м/у Ъгли Бети и шефа на кампанията ( изскочи ми от ума в момента името му). Там имаше един заряд м/у двамата, ъгли Бети точно в ролята на негово пречистване, суепр беше, но май беше само гостуваща звезда тя?

Приятно гледане, на който още не го е гледал , заслужава си, много обичам естетски сериали:)

# 104
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Логична му е ролята, противен мазник Sick Само не разбирам как толкова много от пишещите тук искаха Алиша да му прости, в новата серия той прекрасно демонстрира защо не заслужава прошка. Баба ми имаше една приказка- "Хем посран, хем голям" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт