Велико Търново и региона

• 128 660
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • велико търново
Усмивчица, това с парковете звучи страхотно, но докато не го видя - не вярвам. Вече нямам доверие и на думичка, която излиза от кмета Рашев и подопечните му. Толкова се компроментираха и толкова кирливи ризи излязоха (а за колко още не знаем!?), че си спечелиха презрението ми.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Съгласна съм с теб Марта ,но се надявам да го направят и да стане красиво ,удобно практично за всички ни. Simple Smile
пепи р   ха дано да стане. Simple Smile
Момичета все още съм безработна и си търся детенце до 3 год. което не ходи на детска ясла .А майка му иска да се върне на работа .По европейска програма ми предлагат от  агенцията по заетост да ми плащат минималната работна заплата да съм детегледачка.Така майката ще работи аз ще гледам детето и без тя да ми заплаща трудът.Уточнения на ЛС.

# 541
Здравейте , да попитам дали някой знае кога има "Звук и светлина" тази седмица ?

# 542
Никой не знае. Дори да звъннеш да питаш, няма да могат да ти отговорят, или не искат.
Поне при мен така е било.
Зависи дали има група, която е направила заявка.
Но почти винаги в петък и събота има.

# 543
мишето, все пак звънни в Туристическия информационен център. Понякога са услужливи и вършат работа  Peace

анелия, като ти прочетох списъка със задачи и свят ми се зави. Тези хора осъзнават ли колко са налудничеви? Това с прането и гладенето на 5те перални ме изуми - ми че то само това си е работа за цял работен ден. Нещо друго да искат - да пренаредиш покрива, да прекопаеш някой и друг декар? Сумата, за която ти казах, че  знам е само за почистване, без такива екстри. Дано скоро си намериш нови работодатели, които имат по-нормални изисквания.  Hug

# 544
Добро утро  Hug! Някой да е запознат с работното време на Детския кът до СВА, който е под Практикер, всъщност под Техномаркет май беше? По скоро ме интересува през седмицата вечерта до колко са?

# 545
Добро утро  Hug! Някой да е запознат с работното време на Детския кът до СВА, който е под Практикер, всъщност под Техномаркет май беше? По скоро ме интересува през седмицата вечерта до колко са?
В понеделник почиват, а вечер са до 20ч.

# 546
Мартеничка, а на мен ми звучи като че ли се оплаквам.

Не знам дали е редно да кажа тук че продавам детско колело, при интерес http://prodavalnik.com/detski-velosiped-bimbo-12-s-rezervna-vatr … shna-gum-i2187353

# 547
Анелия, благодаря за инфото  Simple Smile

# 548
  • В.Търново
Знаете ли къде в Търново леят куршум или в Дебелец,само без турската махала,че преди години ходихме при една жена там и докато чакахме на спирката с моя мъж,и се чувствахме като натрапници там.

# 549
Здравейте, можете ли да  ми изкажете мнение за услугите тук - http://www.promomax.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0/100217 Някой ако ги и ползвай, как е обслужването, добре ли се отнасят с теб, защото ще вземам ваучера за подарък..?Simple Smile

# 550
Здравейте, някой знае ли каква е цената на бърза или експресна поръчка  за вадене на лична карта? Благодаря предварително!!! smile3525

# 551
  • В.Търново
Здравейте, някой знае ли каква е цената на бърза или експресна поръчка  за вадене на лична карта? Благодаря предварително!!! smile3525
Дано ти е от полза това:

http://www.mvr.bg/Guide/bg_poshti_taksi.htm

# 552
Дано ти е от полза това:

http://www.mvr.bg/Guide/bg_poshti_taksi.htm

Благодаря  Hug!

# 553
  • Габрово
Копирам си мнението от съседна тема, ако имате път към Габрово - заповядайте  Hug

Здравейте, дами.   bouquet
Аз леко нахлувам в темата, за да ви кажа, за това, ако не сте чули. Предполагам, че ще е интересно. А дори и да не е интересно - поне е едно добро извинение за разходка до Узана.  Whistling Flutter
Това е групата във фейсбук, в която се пускат новини, а тук има програма.
 Grinning

# 554
  • Горна Оряховица
Благодаря ви мами. Днес ходихме при др Антонов и постави диагноза щракъщ пръст. каза операция защото води до лоши последствия та дори видяхме на дете отлагано с година как му изглежда пръста. Сега се моля всичко да мине наред. Ако някой има информация за ортопедичното отделение да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт