Велико Търново и региона

• 128 686
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,имаме нужда от кръводарител с кръвна група АВ+.Има ли някой от вас с тази кръвна група (за предпочитане от Търново),който има желание да помогне?

# 91
Момичета, магазин в Търново, където да предлагат агнешко месо на сносни цени?Simple Smile

# 92
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, магазин в Търново, където да предлагат агнешко месо на сносни цени?Simple Smile
Проверява ли в магазините на Губерков?

Момичета,имаме нужда от кръводарител с кръвна група АВ+.Има ли някой от вас с тази кръвна група (за предпочитане от Търново),който има желание да помогне?
За жалост аз не ставам. Успех!

# 93
Здравейте, мами.

писихриси, пиша ти на ЛС  Peace

Прасковка, Пепи, от Губерков -  no Доста лоши отзиви имам от познати в ХЕИ относно показателите им, а и лично на мен ми мирише много неприятно там. ЧЕХ са същата категория за нашето семейство. Купуваме единствено от Елит-Мес (без да прозвучи като реклама, просто споделям). На СБА на Картала прясното месо също винаги изглежда отлично.  Peace

Zwezdolinka, ето линк към сайта на Happy mums. Ние с Дара посещаваме йогата за мами и бебета и сме много доволни.  Peace

# 94
  • Велико Търново
Здравейте, мами.

писихриси, пиша ти на ЛС  Peace

Прасковка, Пепи, от Губерков -  no Доста лоши отзиви имам от познати в ХЕИ относно показателите им, а и лично на мен ми мирише много неприятно там. ЧЕХ са същата категория за нашето семейство. Купуваме единствено от Елит-Мес (без да прозвучи като реклама, просто споделям). На СБА на Картала прясното месо също винаги изглежда отлично.  Peace

Zwezdolinka, ето линк към сайта на Happy mums. Ние с Дара посещаваме йогата за мами и бебета и сме много доволни.  Peace

.. но понякога и на Елит Мес им е лошо месото, самите продавачки са ми казвали да не купувам  Peace А колкото до добре изглеждащото месо, имайте предвид, че го осветяват с розови лампи и така изглежда свежо  Mr. Green Наведете се, погледнете и сами ще се убедите  Wink

От йогата при Тони и ние със Сияна сме много доволни  Heart Eyes

Марте, какво направи с репичките? Моя копър още си го чакам да се покаже Sad

# 95
Агнешко свкърва ми купила от Стиви, на тоя магазин му се доверявам за качеството на месото. Днес гледах че цената му е 12,90лв.

Вие си сеете храни, а аз днес си купих петунии и сандъче, да ме красят де  Wink

# 96
  • Велико Търново
...
Вие си сеете храни, а аз днес си купих петунии и сандъче, да ме красят де  Wink
а мерси  Stop петуниите се поливат всеки ден, това не е за мен  Mr. Green

# 97
Здравейте и от мен, да се запиша и аз, живот и здраве - бъдеща търновска мама   newsm03
Zvezdolinka - бих искала да ти препоръчам козметичен салон Чар, намира се на ул. Калоян - малката уличка между Бингото и Прокредит. Сменила съм доста козметици, но там намерих своето място. Относно Галлен, лично аз не съм доволна, имах период на много упорито акне, а Галя вместо да се опита да го успокои се набираше отгоре ми и не мога да ти опиша какви болки съм изпитвала, тръгвала съм си разплакана от там.
А иначе тази вечер съм на Love.net, чувам много добри отзиви newsm53
Пожелавам ви весели Великденски празници smile3525

# 98
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, мами.

Точно за на Елит мес месата съм с особено мнение. Личният ми опит с  пазаруването от магазините на Губерков е добър - както за сухите меса, така и за прясното, затова и го препоръчах. Виждала съм как изглежда транжорната  newsm10

# 99
Дами, имате ли представа кой офталмолог работи с оптика Vision Expess, която се намира след Сити Пъб в посока пощата?

# 100
Tака, наскоро от познат, работил в съответния бранш получих ценна информация относно качеството на месото. Та ЦБА и Стивита и т.н. са забранени думи вече за мен, в Чех каймата става, месо от Губерков. Аз и без това от ЦБА вече почти не пазарувам... 

# 101
  • В.Търново
Tака, наскоро от познат, работил в съответния бранш получих ценна информация относно качеството на месото. Та ЦБА и Стивита и т.н. са забранени думи вече за мен, в Чех каймата става, месо от Губерков. Аз и без това от ЦБА вече почти не пазарувам... 
За СВА знам какво правят с месото,даже съм писала тук или в друга тема преди време....Аз пък от каймата на Чех не съм доволна...Използвам на Еленските майстори,Тандем или Елит мес,но по-рядко.Но като цяло всички кайми не стават,най е добре да си купиш месото и да си го смелиш,но да е сигурно,че и месото е качествено и добро.

# 102
А какво всъщност правят с месото в СБА?

# 103
  • В.Търново
А какво всъщност правят с месото в СБА?
Знам,че като остане месо и го мелят и продават на готово смляна кайма(това за СВА пазара го знам,в другите СВА-та незнам как е).Само че нали се сещате,че вече ще е престояло и не се знае колко ще е годно за консумация...но предполагам,че и на други места правят така...

# 104
Момичета,здравейте и от мен!В Търново живея,не съм се представяла при вас,ще се радвам да се запознаем!Всъщност,с Писихриси се познаваме,де  Hug!
Искам да ви питам чули ли сте за литургията,която ще се отслужи тази вечер на Царевец?Звучи ми добре,казаха по новините,че започва в 23 часа.
Дали входа ще се плаща?

Общи условия

Активация на акаунт