Велико Търново и региона

• 128 578
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • В.Търново
Здравейте отново.
Днес тръгваме за В. Търново. Исках да питам вечер става ли хладно, че във Варна вече е добре да си взима човек връхна дреха вечер?
Да,става хладничко.

# 736
Моя приятелка дава квартира за студентки - по 100 на легло. Апартамента е двустаен на Триъгълника за 4 момичета. Ако има желаещи да ми пишат на лични  Peace

# 737
Малко смешки от нас Joy

Ако бебетата пишеха по форуми!!!!

“Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”

“Не съм акал само от два дни, как да се спася от клизмата?”

“SOS! Мама спи през цялата нощ!”

“Не ми дават да късам тапетите”

“Как да се промъкна до котката?”

“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”

“Почивка в чужбина – струва ли си да вземам и родителите?”

“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”

“Какво трябва да може мама на 27 години?”

“Препоръчайте ми логопед за баба”

“Колко джиесема сте осмукали досега?”

“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”

“Помогнете! Расте ми коса!”

“Продавам комплект дрехи на мама, размер 46″

“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”

“На мен – пюре от моркови, на тях – шоколад. Къде е справедливостта?”

“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”

“Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”

“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”

“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”

“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”

“Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”

“Трябва ми материална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”

“Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”

“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”

“Мама се радва на акито ми. Към какъв специалист да се обърна?"

# 738
M0NIQUE  Joy  Joy  Joy rotfImbo

# 739
привет!
спомняте ли си, че преди време пускахме обща поръчка от тук
http://www.babymaxstudio.com/store/osc/index.php

сега искам да поръчам някои неща, но от Спиди много са оскъпили доставката. ако някой иска да се комбинираме, да ми пише на лс Peace

# 740
  • В.Търново
Чували ли сте за бистро Виена,намира се срещу КАТ,много приятна обстановка ми се видя,има плазма на стената,новичко,чистичко,някой има ли впечатления от там,храната вкусна ли е?За съжаление не мога да дам никакъв линк,за да се подсетите.

# 741
Е щом има плазма на стената трябва да се посети Whistling

# 742
Отново има две оферти за красота за Търново, добре е, че и при нас се раздвижиха малко нещата, че като гледам по другите градове има доста хубави нещица, дето ти се иска да се възползваш.

Сешоар и класически педикюр с включен вибромасаж за 17,50 лв, вм … ot;Етоал 1"!

Масаж с мед за пречистване от токсини само за 7.50 лв, вместо за … uot;Gallen"! - това ми изглежда добро, само не мога да се сетя къде е този салон, до скоро бяхме на тази улица на квартира, но не съм виждала такъв. Най-вероятно е в новите блокове в близост до парк Габровски.

# 743
  • в здрача
Кажете къде в Търново /в самия град/ има детски басейни /да не са много дълбоки/, че вече обещах на щерката, че през отпуската ми ще ходим, а още не мога да се престраша да подкарам сама колата когато децата са вътре без да има до мен друг шофьор.

# 744
  • Там,където се събуждам щастлива.
Здравейте,
Някой познава ли случайно майстор с име  С Чобаев (строителни работи) и да има отзиви за него?

И дали знаете къде мога да взема химическа тоалетна под наем?

# 745
  • В.Търново
Е щом има плазма на стената трябва да се посети Whistling
Това не е водещото,просто описах доло горе как изглежда мястото,че е подредено и обзаведено с вкус,и  по-добре с плазма,отколкото голям телевизор като сандък окачен на стената или върху някой стелаж като в кварталната кръчма!  Wink Но явно много хора не го знаят мястото,както нас ...хем е в нашия край.

# 746
  • Велико Търново
Здравейте, пак се бях поизгубила Simple Smile

Маги, на Пипи ушичките ги пробивах преди година и нещо в ГУМ. Май беше 16лв с обичките, но не съм на 100% сигурна.

Знаете ли къде в момента има тренировки по тае-бо? Освен в Ла Скала, за там знам. Преди време Самир водеше тренировки, но нямам представа сега къде е.

# 747
  • Велико Търново
Знаете ли къде в момента има тренировки по тае-бо? Освен в Ла Скала, за там знам. Преди време Самир водеше тренировки, но нямам представа сега къде е.

Фитнеса в мол-а Peace

# 748
  • Велико Търново
Мерси Сиска, а имаш ли инфо за цени и часове? Или да кажеш къде да питам?

# 749
  • Велико Търново
Наде,на рецепцията във фитнеса.Върти ме се,че има през почивните дни и тренировките като,че ли бяха следобед Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт