Велико Търново и региона

• 128 566
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Роси, да не е това заведение, което се намира над площадката на частната детска градина? Ако е то - не сме се хранили там, но сме  вземали кафе и сок за децата и ми направи впечатление, че има обедно меню и доста хора, които хапваха там. Wink

# 751
Кажете къде в Търново /в самия град/ има детски басейни /да не са много дълбоки/, че вече обещах на щерката, че през отпуската ми ще ходим, а още не мога да се престраша да подкарам сама колата когато децата са вътре без да има до мен друг шофьор.
Басейн и джакузи има в хотел Примиер. Много чисто и спокойно.

# 752
# 753
  • В.Търново
Роси, да не е това заведение, което се намира над площадката на частната детска градина? Ако е то - не сме се хранили там, но сме  вземали кафе и сок за децата и ми направи впечатление, че има обедно меню и доста хора, които хапваха там. Wink

Да,точно над площадката отгоре е.Ние като ходихме да питаме вчера сутринта и беше заключено и почуках на два пъти и излезе на собственика жена му и с нея говорихме.Беше сама в кухнята,явно приготвяше нещо.Според мен е хубава обстановката там,остава да има и добри отзиви за храната... Simple Smile

А това за детската градина под заведението го коментирахме,че просто само даваха напразни надежди на родителите,чиито деца остават без места в яслите и градините.За там нали се говореше,че ще има и яслена група,да ама не.....Sad Наистина има неща,които не отговарят на изискванията за детска градина,но нека по-бързо се вземе решение,защото направо не знам другата година дали ще се класираме за Евгения Кисимова.

# 754
# 755
от 9 кладенеца вода ще донесат #Cussing out в интерес на истината, и сега действащите ДГ не отговарят изцяло на "изискванията" и, ако някой родител се престраши да пуска сигнали, глоби ще валят Crazy
с парите от проекта на нашата група се оказа, че ще купят нови легла за още една група. няма да изпълнят всичките ни изсисквания и ще си останем със стари шкафове, но съм горда, че родителите на "зайчетата" от първа група се оказахме по-инициативни от "ветераните" в градината и сега деца от две групи ще получат условия за спане, които ще са по-близо до т.нар. "изисквания". много ми се иска родителите на тези 140 деца да не се отказват и да си търсят полагащото им се до дупка Praynig

# 756
Офф, уж все чета, все питам и накрая забравям. Sunglasses
Ноември месец малчо ще направи годинка. Кога трябва да се подадат документи за ясла?
Ако не ходи на ясла, от колко години е детската градина? Има ли влияние ако не е ходил на ясла откъм точки?
Мечо Пух ми е най- близка. Става ли?

# 757
 :)sun81 мерси за инфото  bouquet

# 758
  • В.Търново
Офф, уж все чета, все питам и накрая забравям. Sunglasses
Ноември месец малчо ще направи годинка. Кога трябва да се подадат документи за ясла?
Ако не ходи на ясла, от колко години е детската градина? Има ли влияние ако не е ходил на ясла откъм точки?
Мечо Пух ми е най- близка. Става ли?

Не си ли подала още документи?Може и да не ви вземат,аз мисля,че сте закъсняли.Моя като се роди септември 2009г. и подадох в края на февруари 2010г. за периода септември 2011г.,директрката ми съобщи сега като ходих юни при нея,че има преди нас да приема поне към 40 деца.Така че ние се надявам да ни приеме към октомври,ноември тази година.Голяма борба е за тези места.А за детската градина се приемат молби  в същата календарна година януари месец,например ако започва градина септември 2012г.,трябва да подадете документи януари 2012г. и да чакате списъците дали сте приети,ако не сте в списъците и търсите гледачи,докато детето стане на 6г. за предучилищна възраст.Това е....много е гадно с тия места.А за Мечо пух,ако разполагяте с достатъчно средства,нека пък там ходи детето,мисля че излизаше към 200лв. на месец,може и отгоре.Някой друг ,ако има нещо повече да сподели да пише! Simple Smile

Детската градина започва от 3 годишна възраст.

# 759
Мечо пух частна ли е?

# 760
А ако не ни приемат имам алтернатива- майка ми е вече зам. директор на ДГ в родния ми град. Нямат много деца, така че ДГ ще работи за Теди. Mr. Green
Майтапа настрана, но имат хубава база и т. н., само дето нямат деца.
Чак ме е яд, като чета че има неприети дец а тук,а някъде на майната си ще закриват ДГ поради липса на деца.

# 761
Чак ме е яд, като чета че има неприети дец а тук,а някъде на майната си ще закриват ДГ поради липса на деца.

Дари, и мен ме хваня яд като чета това  #2gunfire Моят син ще е първокласник и не ме засяга лично тази информация, но преди това в градината бяха 36 деца в групата.... малко е съмнява да е както по закона  newsm78
Дано се уредят нещата в крайна сметка  Peace

# 762
Маги, много си сладка на аватара. Crazy

# 763
Маги, много си сладка на аватара. Crazy

Hug Hug Hug

# 764
Как 36  деца в група, ужас.
То на кого  да обърне внимание госпожата.
От утре отивам да подавам документи за ясла.
Какво искат там?

Общи условия

Активация на акаунт