А лятна кърмаческа серия 2011?

• 22 188
  • 539
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Бях спряла да влизам в кърмаческия, ама заради темата надниквам напоследък - и ето яяяя  Hug

# 17
# 18
Аууууу, откога се оглеждам за темичката  Mr. Green
Все още си нося нещата от зимната колекция, ама много топло взе да става....
Ще потърся модели, но и аз съм за роклА, ама искам и тениски/потници, че обичам да ходя с панталони  Laughing

# 19
Ако някоя не се застъпи за "моята" нощница... ще обмисля да си посегна  Twisted Evil.. по какъвто и да е начин   Whistling

# 20
  • малкия йеросалим
BubolecheMeche  аз бих се застъпила,ама мразя нощници  Rolling Eyes.Примерно, ако има летен вариант на летни пижами съм "ЗА".

# 21
Уффф, ся защо такива заплахи, ако ще си посягаш, посегни си бре. Примерно посегни си и се замери с един мъфин  Wink

Нощници явно рядко се харесват, но за теб може да измисля нещо. Мисля тази година да направим пижамка като зимната, но с къс ръкав и с къси гащи. Какво ще кажете?

# 22
И аз по принцип не си падам по нощници, ама пусто в болницата ще ме бият с пижама  Rolling Eyes
А даже бих се размотавала сред другите родилки с нощница с надпис от типа на летните тениски "Кърменето е (еко)логично" или нещо такова Simple Smile Романтично ми се видя  Rolling Eyes

Добре, де, добре.. мъфин да е Grinning

# 23
  • Бургас
Метни един мъфин и насам, ако ще посягаш към купата още Crazy И да те успокоя - и аз залитам по тази твоя нощница, за да съм джиджано кюфте в болницата Flutter

# 24
Айдееее 2 желаещи кюфтенца.. мен даже с 2бр. нощници може да ме броите... и то станала бройката   Laughing
Брадата, като първа подкрепила ме.. с цялата купа мога да те замеря  Whistling Hug

# 25
  • малкия йеросалим
Аз съм "за" идеята на Шаманката за къси гащета и къс ръкав  Peace

# 26
  • Бургас

Брадата, като първа подкрепила ме.. с цялата купа мога да те замеря  Whistling Hug

Не баш така, че няма да има размери като за нас, като си знаем категорията hahaha

Иначе ми хареса и дългата цветна рокля, но трябва септември да е топличък, че да ми влезе в употреба Rolling Eyes

# 27
Аааа размери има за всички! Доказано е  Heart Eyes

И на мен роклята ми харесва... ама не ми седи точно като накартинката.. гъзеца ми някак си не пасва на моделчето  Mr. Green

# 28
Айде и аз да се включа  Mr. Green.
Шаманич, гледай гащите на пижамата да не са много къси, че има какво да крия  Blush Mr. Green
BubolecheMeche, bradata, за мен вече е късно за спец нощнища в болницата, ще си карам с бабешките  hahaha да знаете, че леко ви завиждам!

# 29
Нареждам се и аз в очакване на новата колекция   Grinning

Аз очаквам приятни и закачливи надписи за пораснали кърмачета  Wink До лятото ще съм приключила с кърмаческия си стаж (като гледам как вървят нещата).

Общи условия

Активация на акаунт