Има ли значение вида на образованието?!?

• 11 921
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
  • където мечтите се сбъдват
Нямам предвид,че докторите не струват интелектуално  Grinning .Аз съм зъболекар и библиотеката ми също е огромна.Имах предвид,че инженерите могат да мислят.Докато ние основно четем много и запаметяваме огромно количество информация.

# 181
Човешкото тяло не се  е променило много за последните хиляда години за разлика от техниката.  Laughing

# 182

Имах предвид,че инженерите могат да мислят.

Пък докторите не могат да мислят...така ли? Simple Smile

# 183
Има значение дотолкова, доколкото е адекватно на пазара на труда.
Аз имам диплома от СУ 'колкото да се каже", нямам възможност да работя по специалността си, пазара е доста свит. Но:) Мисля, че това, че съм учила много ми е дало - освен знания и някои умения да се справям, които не съм срещала у други хора, изкласили до 8ми клас, например.
Образованието ме е настроило на една вълна на търсене, четене, проверка и разсъждения, което мисля,че обяснява защо не съжалявам, че съм учила

# 184
Вече стигнахме и до вечният въпрос - кое е първо, яйцето или кокошката... Thinking

# 185
Човешкото тяло не се  е променило много за последните хиляда години за разлика от техниката.  Laughing
Напротив, човешкото тяло се е променило много - височината, общата тежест, а продължителността на живота почти се е удвоил...
Технологиите обаче все същата функция изпълняват - продължение са на човешкия нагон да покорява.

# 186
Ceca -психолозите са доктори. Те са със степен д-р.  Grinning

Сериозно ли смяташ така или се шегуваш?  Психолозите  са си бакалаври по психология в общия случай...

както и магистри и всички следващи степени по психология,  вкл. и д-р, но не са лекари

Онези доктори са психиатри  Wink

т.е психиатърът е д-р, по професия лекар, психологът може да има научна степен д-р, но не е лекар по професия

вярвам правиш разлика между лекар и д-р, Вещи в занаята Simple Smile

LaughingДа,правя.Благодаря ти,че ме поправи.Аз си мислех за психиатър (веднаха си представих бялата престилка и лудница при думата психО  Mr. Green),но не знам защо съм се объркала и съм писала психолог. Crazy Crazy Crazy

# 187
според мен продължителността на живота е увеличена и заради развитието на фармакологията и изобщо науките свързани с медицината.

Днес видях един ретро- Мерцедес, в който любопитно надзърнах. Сигурно беше от началото на 20 век.  Няма шанс човек над 1.60 да се побере зад волана. За пълен човек абсурд да се побере.

# 188
Вече стигнахме и до вечният въпрос - кое е първо, яйцето или кокошката... Thinking

Кокошката  Peace Peace Mr. Green Mr. Green
http://chrisbrown.log.bg/article.php?article_id=73384

# 189

Кокошката  Peace Peace Mr. Green Mr. Green

Аха, пък Първата кокошка се е появила от... протеина, а протеина се е появил от... Laughing

# 190

Аха, пък Първата кокошка се е появила от... протеина, а протеина се е появил от... Laughing
Mr. Green

# 191
според мен продължителността на живота е увеличена и заради развитието на фармакологията и изобщо науките свързани с медицината.

Нищо подобно. Продължителността на живота е увеличена благодарение на по-добрите условия на живот.

# 192
  • София

А на  върха на иглата колко дявола се събират Laughing

# 193

Нищо подобно. Продължителността на живота е увеличена благодарение на по-добрите условия на живот.

Аха, а антибиотиците и ваксините, преди които са измирали хиляди от епидемии, нямат никакво значение.

# 194

Аха, а антибиотиците и ваксините, преди които са измирали хиляди от епидемии, нямат никакво значение.

От епидемии са измирали, преди всичко, поради лоша хигиена. Канализацията и контролът върху питейната вода имат основна заслуга за справянето с епидемиите. Да не подхващаме полемика за антибиотиците и ваксините.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт