Машина за хляб -41част

• 84 771
  • 749
  •   1
Отговори
# 195

Само чета и не се записвам в темата. Съответно се чудя как така няколко дни никой не пише  Laughing.

И на мен ми е странно, чак такова затишие не е бивало. Намирисва ми на пости към интернет  Laughing

# 196
  • Sofia
Здравейте Simple Smile

Бихте ли споделили мнение за тази хлебопекарна - Moulinex OW110.

Благодаря предварително  bouquet

# 197
Бихте ли споделили мнение за тази хлебопекарна - Moulinex OW110.

Аз окончателно се обърках в тая тяхна номерация. newsm78 Като я гледам, същата е, като моята, но моята е Moulinex OW1101. Ето тук съм споделила за нея.  bouquet

# 198
Какво не правя както трябва, че хляба ми става "къдрав" отгоре, а не гладичък? Не че ми пречи нещо де, пак си го изяждаме, ама ми е чудно.

# 199
Какво не правя както трябва, че хляба ми става "къдрав" отгоре, а не гладичък? Не че ми пречи нещо де, пак си го изяждаме, ама ми е чудно.
На мен хлябът ми става гладък, когато е само от бяло брашно. С ръжено/царевично става рошав.

# 200
  • малкия йеросалим
Имам въпросче за една рецепта за един хляб.На предните страници имаше линк към него -хляб с тиквени семки- http://madeitinhome.com/index.php/component/zoo/item/bread-with-pumkin-seeds.html
Та за първи път ще правя хляб със семена.Единият въпрос ми е дали мога да смеся тиквени и слънчогледови ядки и ленено семе.Пак ли в същата доза ли да са?
и другият ми въпрос е колко гр е 1чаена чаша от рецептата?

# 201
след малко ще направя Шарлотата на Лабрекс, с нетърпение чакам да видя резултата Wink
Попрегледах и рецептите за кейкове към моята машина и ми направи впечатление,че сладките рецепти са с течно брашно и химична мая Shocked
та някой може ли да ме светне какво  е това течно брашно и коя мая е химична  / не че ще ползват такива,но ми стана любопитно/

# 202
  • Sofia
 labrex , мерси за инфото.
 Прекрасно куче Heart Eyes

# 203
labrex , мерси за инфото.
 Прекрасно куче Heart Eyes

Hug Hug Hug Обожавам си го, хлебопечката е след него! Grinning  bouquet

# 204
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз като Претинка се изненадох на затишието преди 2-3 дни.

# 205
Хлябът става наистина невероятен като се добави лимонов сок , аз даже вече не меря , стискам направо в контейнера . Корите са по-меки , по- бухнал е някак и не се рони толкова . Опитайте , няма да съжалявате . Simple Smile Не съм писала досега , но ви чета мнооого отдавна и научих доста от вас  bouquet

# 206
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това се отнася само за белия хляб или няма значение?Горе-долу какво к-во сок се слага на 1кг. хляб?

# 207
Ами само бял ядат моите вкъщи.....но пробвай - ефектът е поразяващ . Аз слагам около 1 чаена лъжичка .

# 208
  • близо до морето
Румънското брашно което много го хвалите за черен хляб, в Кауфланд е намалено на 0.95ст. Даже и аз си взех един пакет да го пробвам.  Rolling Eyes

# 209
Румънското брашно което много го хвалите за черен хляб, в Кауфланд е намалено на 0.95ст. Даже и аз си взех един пакет да го пробвам.  Rolling Eyes
слагай не повече от 50 % от общото брашно. ако е повече може и да не ти допадне на вкус (поне на мен не допада). но ако е по-малко ,хляба направо придобива вкус  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт