Смешки от форума - 4

• 89 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Същите тези Пенки, Цонки, Станки, Ганки и Йорданки от селата са работили и работят, отглеждали са и отглеждат продукция за да могат дебелите префърцунени прости "гражданки" Изабели, Стели, Николи, Сияни, Елизабети, Ричардовци, Дейвидовци и други с куп западни"финни" именца да пълнят търбусите си и да раждат с мозъка си мисловни изпражения.

Joy Ми така де, друго да си е да си гражданка и да се казваш Ричард или Дейвид  Joy

# 676
  • Германия
Цитат
Същите тези Пенки, Цонки, Станки, Ганки и Йорданки от селата са работили и работят, отглеждали са и отглеждат продукция за да могат дебелите префърцунени прости "гражданки" Изабели, Стели, Николи, Сияни, Елизабети, Ричардовци, Дейвидовци и други с куп западни"финни" именца да пълнят търбусите си и да раждат с мозъка си мисловни изпражения.

Много ми е интересно авторката на тоз' бисер към кои се брои. Както и какво определение би дала на собственото си мисловно... кхъм... творение.

# 677
Цитат
Въпосът ми е : Толерира ли се копи пейса при пускане на нова тема.Ще бъда по-точна.Пусната е нова тема "Монодиети" от девойка,която с нищо не е допринесла за мотото / рецептите /,без да попита титулярката,събирала рецептите за различни монодиети. Под свое име пуска новата тема.Смятате ли,че е правилно да се публикуват неща,плод на чужд труд?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Цитат
Доста често се прави. Рядко някой има претенции към началната страница. На някои места се пише кой е подбрал и подредил инфото примерно, ако някой има нещо против.
            Много жалко тогава,щом в Бг не се уважава чуждият труд,а се толерират кражбите и копи пейса. Да, Бай Ганьовщината си е национална черта,за съжаление. Поне от уважение към чуждият труд би трябвало да се посочи първоизточникът,но отново за съжаление това сме ние,българите. Нямам какво друго да добавя,освен,че съм крайно разочарована.

ДРАМА!

# 678
 Shocked Веднага отивам да си разчиствам сметките с личности, пускали теми от мое име.  hahaha

# 679
  • София
Голяяяяяяма драма!!!!

Shocked Веднага отивам да си разчиствам сметките с личности, пускали теми от мое име.  hahaha

Пу не съм сред тях  Mr. Green

# 680
Драмата продължава!

Цитат
Една девойка от темата с монодиетите ме ядоса страшно.Позволила си е с чужда пита помен да прави-т.е, откраднала труда на Сноучето,дето се е ровила да търси различни монодиети,също и оформянето на темата е от значение.Е, и пуснала девойката нова тема,с нейното име,пък темата е на 49 стр.още. .Кажете ми скъпички на кражбата как бихте реагирали вие? Аз съм възмутена.

Цитат
не ти ли се струва мила,че копи пейса от мотото на темата е кражба? Ако някой се осмели да открадне чужд труд дали се наказва с нещо в Бг ? Когато някой пусне тема е редно да я оформи по свое осмотрение,труд и мислене,мисля. .За целта,към която всички се стремят да влязат в желаните от тях кг.съм  ,но не харесвам кражбите,това е не морално,така съм възпитана аз.Пък на който му харесва - приятно му отслабване и успех в живота.Щото,когато Сноучева и аз вкл.се ровехме из сайтовете и търсихме различни монодиети вие къде бяхте? Оформянето на темата е изключително и само от Сноучева,за което и благодаря,разбира се,но крадците ненавиждам.Явно нещата в Бг скоро няма да се оправят,толерантност,уважение към чуждият труд - йок.  Грозно,страшно грозно.

# 681
  • Варна
Направо си е колосална драма! Joy

Днес е голяма веселба във форума.

# 682
Добре де, никой ли не обясни на тази възмутена гражданка как става тая работа с пускането на теми? Аз отивам профилактично да набия канчета, колко съм си играла да правя една тема красива, а те ше ми я пускат с копи пейс'!

Направо си е колосална драма! Joy

Днес е голяма веселба във форума.

Дума да няма, права си.  hahaha hahaha hahaha

# 683
Аз копи пейс-а не го познавам. Някакъв уред за кражби ще да е. Joy

# 684
# 685
  • София
Аз копи пейс-а не го познавам. Някакъв уред за кражби ще да е. Joy
smile3521 Копи-пейс-мейкър  Peace

# 686
# 687
  • срещу двата комина :)))
ауууу, драма  наистина  Joy
аз отивам да се покрия, че може и мен да ме обвинят в кражба ( случвало ми  се е да ползвам копи-пейса ) Joy

# 688
Разкодирайте:

Цитат
Ако бебето ви е на възраст под 1 месец и не спи, то важно е като будува дали е ... Ако бебето будува спокойно, дори и да не спи много, то най-вероятно такъв .... Детето хареса много стаята си и беше горд, че е голям. ... в леглото до мен и продължавах да си доспивам, докато тя се хранеше. ...

# 689
  • срещу двата комина :)))
Разкодирайте:

Цитат
Ако бебето ви е на възраст под 1 месец и не спи, то важно е като будува дали е ... Ако бебето будува спокойно, дори и да не спи много, то най-вероятно такъв .... Детето хареса много стаята си и беше горд, че е голям. ... в леглото до мен и продължавах да си доспивам, докато тя се хранеше. ...

а , стига бе  ooooh! нищо не разбрах

Общи условия

Активация на акаунт