Рак на белия дроб

• 228 905
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • седмото небе
Да Йо точно така е, не бъркаш. julls_st само мога да ти съчувствам за преживяното.
   Чували ли сте и знаете ли нещо повече за ваксината на Д-р Спартак Хаджиев?

# 106

Явно не сте чели цялата тема. Ето:

"Ваксината на Спартак Хаджиев е добре известната БЦЖ, но разредена 1000пъти. Освен това навремето са му забранили да я използва, защото нямало ефект от нея. Един професор-онколог мой познат му е правил проверка. Изпаднали са в големи пререкания.
Има публикации, че БЦЖ има превантивно действие против рак. Но когато ракът вече е напреднал от нея няма смисъл. Това ми обясни професорът.
Моя позната преди няколко години ходи доста пъти до Пловдив при Спартак Хаджиев с надеждата, че ще спаси дъщеря си. Но не успя."

# 107

Има публикации, че БЦЖ има превантивно действие против рак. Но когато ракът вече е напреднал от нея няма смисъл. Това ми обясни професорът.

И аз така знам...

Пускам ви една песничка:
http://vbox7.com/play:214774d7

# 108
Как сте, момичета?
Баща ми мина първото вливане и утре пак ще му вливат нещо, но не разбрах какво- само една банка било. Яд ме е, че я започнахме тая химия - отслабна още, загуби апетит, повръща...направо ще го убием по-бързо с нея.
Кураж на всички!

# 109
 Cry

Днес ни е втория ден химио.Вчера беше добре,гърлото го отпусна ядеше постоянно.Но тази сутрин в седем викнах сестрата понеже започна да се задушава.Удариха му урбазон.След час започна да оттича цялото му лице и вратът.Дадоха му нещо.После пуснаха Carbo платина.Цял ден е оттекъл/сега е поспаднало малко/,не може да диша хубаво.На моменти става по-зле,постоянно влизат сестрите и един лекар и му вкарват още лекарства.Лекаря спомена за лъче,тъй като и възлите са засегнати.
Вчера ни казаха,че утре ще ни пуснат след третата вливка,днес като стана така-казаха още 5 дни.
Казвам ви,че незнам къде се намирам.

# 110
Я ми кажете,какво и  къде да гледам в досието за обозначенията?Снощи хвърлих едно око,но това което разчетох,не се връзва нещо....А лекарите не искат все още да ми кажат нито в кой стадии е,ното нищо....

# 111
  • София
Нахлувам в темата...нуждая се от помощ...Christian, правилно ли съм те разбрала, че и в стадий М1 има шанс за оцеляване? Става въпрос за ММП (малигнен мезотелиом на плеврата). Вчера взех епикризата на майка ми и знам, че времето за преживяване от поставяне на диагнозата е в месеци...
Разбрах, че мезотелиома е от най-малигнените видове рак, развива се мълниеносно и на практика няма никакво ефективно лечение...

МОЛЯ те за мнение или да пиша на лични?

# 112
Нека да не е на лични.
Нека Кристиан пише в темата.
Аз се интересувам.

# 113
  • София
Да допълня - имам всички резултати - снимки и изследвания + епикризи от гръдна хирургия (извършена плевродеза) и от предишната болница, препратила я към белодробната болница Света София.

# 114
Пишете ми на лични. Peace

# 115
Оттока спадна почти по лицето.Все още има лек на врата.Ще ни държат до понеделник докато спадне напълно.Тогава ще решат дали ще ни изсписват или няма.
Днес е видимо по-добре.Усеща си краката,нощес е ставал сам и се е местил на другото легло/аз бях до Видин/.Ходил е до мивката и се е мил.За сега е добре,но не смея вече да се зарадвам на тези подобрения.

# 116
Здравейте момичета,

искам да ви съобщя, че моя татко си отиде в нощта на 12 срещу 13 юни. Вчера го изпратихме. Единственото ми успокоение е, че вече нищо не го мъчи и че бяхме до него до последния му дъх.
Късмет на всички вас, който продължавате с борбата! И не се отчайвайте!                                   

Ще продължавам да се интересувам от темата.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 23:00 от julls_st

# 117
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравей julls_st . Hug

И моите съболезнования за татко ти. Flowers Rose Flowers Rose Човекът най-после е намерил покой и се е избавил от болката.

Отдавна не пиша в темата, но постоянно я следя.

А пък откак се яви този Кристиян напълно се отказах. Но не мога да подмина загубата ти и затова пиша.

С риск да си навлека негативи искам да попитам: Къде е сега този"лечител"? Да се яви и да каже защо човекът не оцеля? Какви са тези надежди, които дава...? Тези дълги  и празни приказки...

Мога да пиша много още, но ще се въздържа. В памет на татко ти.

Прегръщам те и ти пожелавам да бъдеш силна, за да преодолееш загубата му. Аз не мога!!! Трета година НЕ мога. Все повече ми липсва.

# 118
  • София
julls_st , съболезнования за татко ти! Дано е отишъл на по-добро място...
Някой запознат ли е с интерградивната медицина и свързаните с нея терапии за възстановяване?

# 119
Приеми и моите съболезнования!
Светлина на душата му!

Общи условия

Активация на акаунт