"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 931
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
тези продукти само за Софийския пазар ли са или и за провинцията?
сещам се за: ябълки, цитруси, ягоди, марули,репички,краставици

краставици- вече има бг, като я срежеш ти остава лепкаво по ръцете
ягоди чак май месец
марули - преди 2мес бяха много нитратни, още малко и ще са ок(аз обаче ги ям, много обичам)
ябълки - да
цитруси - още стават, но лятото не са хубави, сега има едни много сочни и сладки портокали в плод и зеленчука са 2.80лв

# 436
  • София

Все се каня да питам и все забравям - вашите бебоци обръщат ли се по посока на звука?

Даа, но само когато това което гледа в момента вече и е безинтересно.
Ние сме абсолютно същите  Flutter

Никол не я оставям сама и за секунда  Naughty до сега колкото и пъти да я оставя за малко самичка, (например за да си взема нещо от другата стая) милата все се задавя  Rolling Eyes и за това дори и да е заспала си я взимам в шезлонга и си я нося навсякъде с мен. Тя си спи нощно време в креватчето, през деня не спи много.

И аз знам кога точно се е получило нашето съкровище - на 5.05  Heart Eyes  първия тест направих на 16.05 и на 5-тата  мин. беше  EFP  С милото още не смеехме да се радваме, защото и преди това сме се разочаровали с положителен тест...  След 3 дни повторих теста (направих два) и те бяха с наситени чертички  Heart Eyes чак на 8.06 док потвърди бременността  Flutter Бяхме мноооооооого щстливи, но и изплашени дали всичко ще бъде наред... колко много се притеснявах дали Flutter има пулс, дали рита, дали се развива нормално, дали раждането ще е успешно... а сега вече гушкаме нашата принцеса  Heart Eyes Толкова много я обичам!!!!!!!!!!!!!!  Hug Толкова силно е желана  Heart Eyes 4 години сме се борили за нея и вече се бяхме отказали, а тя се появи  Heart Eyes

Първия Пентаксим още не сме го слагали защото педи казва че още го няма? При други има ли забавяне с него?  Rolling Eyes

Kalifornia сега ще ти напиша едно ЛС  Hug

# 437
  • София
тези продукти само за Софийския пазар ли са или и за провинцията?
сещам се за: ябълки, цитруси, ягоди, марули,репички,краставици

краставици- вече има бг, като я срежеш ти остава лепкаво по ръцете
ягоди чак май месец
марули - преди 2мес бяха много нитратни, още малко и ще са ок(аз обаче ги ям, много обичам)
ябълки - да
цитруси - още стават, но лятото не са хубави, сега има едни много сочни и сладки портокали в плод и зеленчука са 2.80лв

Hug Hug Hug благодаря за ценната информация!!

# 438

Първия Пентаксим още не сме го слагали защото педи казва че още го няма? При други има ли забавяне с него?  Rolling Eyes

И ние доста изоставаме с него. Първо го нямаше, после всички дружно се разболяхме. Сега чакам ММ да се прибере от командировка, че е ми се иска да съм сама като го ваксинираме.

LadyAngel супер новини за бебанка. Simple Smile Всеки път ми става много кеф като прочета за някой читав лекар.

Люба  Hug супер инфо

Мойто дете от половин час седи до мен и се обеснява настойчиво на една купа ядки  hahaha Как ми се ще да знаех какво толкова важно им обяснява Simple Smile

Мацките от София - молствахте ли днес? Никой не се хвали...

# 439
Честит ви сняг  Shocked  smile3532

# 440
  • София
къде е този сняг???  Shocked

# 441

е не...  Shocked  Shocked  Shocked т'ва не го очаквах

# 442
Люба, благодаря  Hug

кажете за болничните-колко дена са общо?

# 443
Люба, благодаря  Hug

Общо са 410, от които 45 преди раждането. Това ли питаше, или как са разпределени по отделни болнични (ако въобще ме разбра аз какво питам Simple Smile )

# 444
И ние имаме бити само хепатитна и синфлорикса.Първия пентаксим си го чакаме все още.

# 445

135 Peace (45 преди термин, 42 от болницата + изравнителен от педиатъра до 135-тия ден )

410 дена е майчинството +болничните.

LadyAngel, спокойно и ние си имаме бебе банан, което вече е 64 см. Не се притеснявам и двамата с таткото сме височки Simple Smile

На нас ни биха само Пентаксима, без Синфлорикса.

# 446
LadyAngel, радвам се, че всичко е ОК и всички притеснения са били напразни.  Hug

Кали е ваксинирана веднъж с хепанитната, веднъж със Симфлорикса. Миналия месец нямаше Пентаксим, сега ще видим в петък.

Люба 84, благодаря за ценната информация.  Peace

Чопи, трите болнични са общо 135дни.

За снега и ММ каза, че ще вали, чул го по новините.

# 447
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Благодаря на всички за отговорите!  Peace

Алекса шугър, да не те отчайвам, но Пресиян спря нощното кърмене към 10 месец  Whistling ooooh!

Еления, от какво я е страх Стела?  Rolling Eyes

Бебеш, с двете деца и мъжо в една стая ли мислите да бъдете? Докога?  Rolling Eyes

Калифорния, по-малко травматично е да се отдели детето в по-ранна възраст, после това го наранява. Поне според психолози  Wink Иначе време за гушкане имам много, докато е буден  Peace

Лейди Ейнджъл, супер! А този Мотилиум само с рецепта ли се дава?

# 448
  • София
Люба, благодаря  Hug

ами при мен бяха 45 дни преди термина, 6 дни за преносването, 42 дни от болницата и 42 дни от педиатъра.. Сега трябва да попълвам декларации, но още не знам точно какво се прави...

# 449
  • София
Ноеми, по принцип е само с рецепта, но сигурно има и такива, които биха го продали без.

Има ли някой към Булсатком? Вече 30 мин. няма ТВ, а не си вдигат телефона...

Общи условия

Активация на акаунт