Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 286 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета. Аз искам да попитам за имитациите на GALERIA - ползвали ли сте тоалетните им води по 100 мл, трайни ли са и доволни ли сте. Аз днес, в кауфланд, случайно помирисах една в златиста опаковка мисля ,че пишеше Lady и много ми хареса. Ще се радвам да споделите мнения и за другите... Иначе аз си ползвам 43 на роксан и съм страшно доволна - много траен.

# 136
Кое е 43 на Роксан?

# 137
  • Стара Загора
Къде в Пловдив могат да се намерят тези Мууд-чета, или други видове имитации, защото аз, честно казано, освен наливните на Рефан, друго не съм виждала Rolling Eyes. В сисъл, от кои магазини си ги купувате - на самата марка, или просто козметични магазинчета /прочетох, че споменавате Карфур/ newsm78

На щандовете на Голдън Роуз съм ги виждала аз.

# 138
  • там край морето...
W43 na Roxanne - e Armani Code по техният списък

# 139
Вчера си купих рефански Ocean Lounge. Честно казано, когато в началото го помирисах ме удари странна миризма на ананас  #Crazy в носа, но мацката в магазина каза, че странно и за нея защо първоначално е неадекватно силен парфюма. Е, помотах се из магазина и наистина след 2-3 минути от картончето ми лъхна на добрата стара Ескада. Купих го, напръсках се и ей на, тази сутрин още си миришех  Crazy Има си развитието и всичко на оригиналния аромат.

# 140
Здравейте,страхотна темичка Simple Smile
трябва ми спешно имитация на versache
pour home
някой знае ли дали изобщо го има в имитациите,ако да ще съм много благодарна ако ми помогне с линк Simple Smile

# 141
Препоръчайте ми свеж пролетен парфюм от "Рефан". Само на роза не искам да мирише.  Wink

# 142
  • на североизток от Рая
  ≾_Smile_≿, направо отиди в Рефан и кажи какво търсиш. Ще те ориентират.

Аз ти препоръчвам да подушиш на Дона Каран - Pure. На мен много ми хареса и е траен.

# 143
Аз също ще ти препоръчам на Дона Каран -  be delicious 106 номер
neli mar4  - Дона Каран - Pure кой номер е?

# 144
  • на североизток от Рая
Аз също ще ти препоръчам на Дона Каран -  be delicious 106 номер
neli mar4  - Дона Каран - Pure кой номер е?

Не знам Дона Каран - Pure кой номер е. Просто влязох в Рефан и попитах за парфюми на Дона Каран. Мацката ми показа какви имат и аз душих. Взех си Уоманити, защото много харесвам оригинала, а е скъп и не мога да си го позволя. Доволна съм от трайността му. Момичето ми сложи повече капки, платих 3 лв. за малко шишенце. Обаче съм си слагала само веднъж от парфюма. Предпочитам другите си парфюми. Simple Smile

# 145
Аз на Заг зодиак парфюмите много повече харесвам от тези на рефан,и повече се доближават до оригинала и не лъхкат на наливна парфюмерия

# 146
  • Бургас
Аз имам вкъщи оригиналните Еклат Дерпеж на Ланвин и Брайт Кристал, имам и имитациите на GN, които много се доближават до оригиналите, но не са така трайни.

# 147
  • В къЩи.
Аз имам вкъщи оригиналните Еклат Дерпеж на Ланвин и Брайт Кристал, имам и имитациите на GN, които много се доближават до оригиналите, но не са така трайни.

Кои са тези имитации?

# 148
Момичета,къде във Варна се продават тези mood-чета?благодаря ви и дали Noa е добра имитация?благодаря ви  bouquet

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 16:57 от simoma

# 149
Препоръчайте ми свеж пролетен парфюм от "Рефан". Само на роза не искам да мирише.  Wink
Пробвай 126  L'IMPERATRICE на D&G и 191 ECLAT D'ARPEGE на LANVIN

Много свежи и пролетни. Скоро ги пробвах и много ми харесаха Peace

Общи условия

Активация на акаунт