Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 689
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Вили, откъде я изкопа тази снимка? smile3532 smile3532 smile3532
Колко пъти му казах да не се прави на идиот, ама на, не ме слуша.
hahaha hahaha hahaha

# 121
# 122
  • Варна
Миме, с твоя подпис биеш аватара ми по голота.... hahaha hahaha hahahaНо ти нарочно да не отделяме и от твоя подпис очи... hahaha hahaha hahaha
трябва да се конкурираме все пак да събираме погледите на четящите  Hug

Само така Миме...така трябва да е...

Гласувах с 1.Фериха да признае всичко 2.Гюндже да покаже диска... Защото е най-вероятно да се случи...    

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 22:34 от дани_7

# 123
hahaha hahaha hahaha
Ами намирам ги аз такива снимки Mr. Green  ,ама да го стегнеш малко  Naughty

Щом е за купонЯ аз съм на линия винаги ,а и знаеш че си падам по бързите парчета  Wink
Да, знам, знам, гледах така да подбирам, че и систър трябвало да се разкърши.  Mr. Green
А за теб да не говоря.  Stop Откакто ми стана дъщеря тръгна надолу  hahaha Само се погледни.
Е какво ми има много сам си добре винаги се опитвам да съм весела какво по хубаво от това добре ми действаш маме  Mr. Green

# 124
Вили, лелиното включвай се в денса. Laughing

Систър, така е с  newsm06 , допълваме се и сме едно цяло. Mr. Green

Така е.  Hug  Ама и как само пристигна вчера с онова парче, направо ме гръмна.  #Crazy hahaha Братчедката го пусна онзи ден и много го харесахме.

# 125
hahaha hahaha hahaha
Ами намирам ги аз такива снимки Mr. Green  ,ама да го стегнеш малко  Naughty

Щом е за купонЯ аз съм на линия винаги ,а и знаеш че си падам по бързите парчета  Wink
Да, знам, знам, гледах така да подбирам, че и систър трябвало да се разкърши.  Mr. Green
А за теб да не говоря.  Stop Откакто ми стана дъщеря тръгна надолу  hahaha Само се погледни.
Е какво ми има много сам си добре винаги се опитвам да съм весела какво по хубаво от това добре ми действаш маме  Mr. Green
Имам предвид външния ти вид Mr. Green че си по купоните си го знам отдавна. hahaha

# 126
Вили се е метнала купонджийка на родата си. Laughing

Абе с тази песен направо оцелих в 10-ката, аз още като я чух в шоуто на дългия и ме грабна и си викам сега ще я пусна във форума да поздравя Фемирките, а то какво се оказа... hahaha

# 127
Ей много ме хвалите  Blush да не се разваля нещо  hahaha  ама Маме външния ми вид да права си малко се поразголих ама то ти си виновна  Joy Joy
Тя и леля Зори била много готина  Peace  аз все като не мога да се засека с нея  Rolling Eyes

# 128
hahaha hahaha hahaha
Ами намирам ги аз такива снимки Mr. Green , ама да го стегнеш малко  Naughty
Непременно. Ще го науча малко на поведение. hahaha

# 129
СИСИ КОЯ ПЕСЕН ХАРЕСВАШ НАЙ-МНОГО newsm78

# 130
Здравейте! Виждам феновете са се увеличили,за което се радвам Simple Smile Много сте изписали докато ме е нямало   #Crazy Аз няма да чета всичко.Гледах двата епизода и какво да кажа...Много ми хареса в 13 епизод сцената в асансьора.Бяха много,много сладки  Wink
А забравих Magosniwa за хубавата тема 

# 131
Вили, какво да се прави все така става, че докато дойда и трябва да тръгвам.

Сега пак ще си взема ДОВИЖДАНЕ с вас, до края на другата седмица. С вълнуващия епизод ще пристигна и аз. Laughing

Сестриче, страшни парчета подбра, тенк ю!  bouquet

Како, превъзпитай твоя човек и малко му вкарай стайлинг и сексапил. hahaha

# 132
До скоро Зори  Hug Hug
Галя здравей отдавна не си се мяркала  Hug

# 133
Е систър, дойде време май за довиждане пак.  Hug Hug Hug Да няма вече изненади тази седмица  Naughty и много късмет. Събота дано да те зарадваме с хубави новини от филмчето. Mr. Green

# 134
Како, превъзпитай твоя човек и малко му вкарай стайлинг и сексапил. hahaha
Сексапил си има момчето, аз само ще го науча на добро поведение, а, да и стайлинга ще му оправя.

Тука какво ще кажеш, а? Пич е.

Чао, миличка. Доскоро

Общи условия

Активация на акаунт