Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 676
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Аз избрах Фериха да признае истината и най - накрая Гюндже да покаже диска. С този диск вече колко серии се въртят...време е всички да го видят.
Ааа аз пропуснах диска  Stop Искам си 5-тото.  Mr. Green

# 106
Неволята учи, нали знаеш. Grinning Искам, не искам няма кой да ме отмени. Simple Smile Уж сме близначки, ама ти се ослушваш и не ми помагаш, ще се оплача на кака и на братчедките от теб да знаеш, това е заплаха. hahaha

# 107
Неволята учи, нали знаеш. Grinning Искам, не искам няма кой да ме отмени. Simple Smile Уж сме близначки, ама ти се ослушваш и не ми помагаш, ще се оплача на кака и на братчедките от теб да знаеш, това е заплаха. hahaha
За кое да помагам  #Crazy за графики и чертежи ли? hahaha Ние медиците не разбираме от такива неща. И където има и малко участие на математика по принцип, гледам да не се включвам.  Stop

Искаш ли малко музика, систър, че скоро ще заминаваш сигурно  Rolling Eyes

# 108
  • Варна
Миме, с твоя подпис биеш аватара ми по голота.... hahaha hahaha hahahaНо ти нарочно да не отделяме и от твоя подпис очи... hahaha hahaha hahaha

# 109
Какво ли те питам се чудя hahaha  hahaha hahaha

# 110
Искам нещо за изпращаме да ми подготвиш сестриче, да си кръшната снагата  малко.  Laughing

# 111
# 112
  • Сливен
Миме, с твоя подпис биеш аватара ми по голота.... hahaha hahaha hahahaНо ти нарочно да не отделяме и от твоя подпис очи... hahaha hahaha hahaha
трябва да се конкурираме все пак да събираме погледите на четящите  Hug

# 113
Искам нещо за изпращаме да ми подготвиш сестриче, да си кръшната снагата  малко.  Laughing

Систър, поне едно нещо да свършим свястно за деня  Stop Хубаво е,че разбираме от различни неща, че да научаваме по нещо ново една от друга, иначе ще затъпяваме.  Blush hahaha

# 114
# 115
Мале Снежка да вземеш малко да го стегнеш това момче  Naughty какви работи прави само  smile3532 smile3532

# 116
Дъщерята пак за купон се реди.  hahaha Mr. Green

# 117
Щом е за купонЯ аз съм на линия винаги ,а и знаеш че си падам по бързите парчета  Wink

# 118
Вили, лелиното включвай се в денса. Laughing

Систър, така е с  newsm06 , допълваме се и сме едно цяло. Mr. Green

# 119
Щом е за купонЯ аз съм на линия винаги ,а и знаеш че си падам по бързите парчета  Wink
Да, знам, знам, гледах така да подбирам, че и систър трябвало да се разкърши.  Mr. Green
А за теб да не говоря.  Stop Откакто ми стана дъщеря тръгна надолу  hahaha Само се погледни.

Общи условия

Активация на акаунт