Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 19"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 740
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Дано не се сърди Снежка  Mr. Green ама не мога да му се наситя на тази снимка пак ще си я пусна  hahaha hahaha

# 181
  • в очите на дъщеря си
ето това е една от най любимите песни

# 182

Страшна е  newsm68 newsm68

# 183
Дано не се сърди Снежка  Mr. Green ама не мога да му се наситя на тази снимка пак ще си я пусна  hahaha hahaha

Да беше 1ви април , такива хубави думи можех да кажа за тази снимка  Mr. Green Mr. Green

# 184
  • в очите на дъщеря си

Вили , яко си на черешата а newsm68 newsm68 newsm68

# 185
  • в очите на дъщеря си
r0z0wka  честита премяна

# 186

Да беше 1ви април , такива хубави думи можех да кажа за тази снимка  Mr. Green Mr. Green
А не  Naughty само ще си го гледаме без да говорим че  hahaha hahaha да не се ядоса Леля   Whistling

# 187
Нали после Еми май беше писала ако не греша, че това момиче щяло да бъде с друга роля, а не сестра му. Както и да е мирише ми на ревност, но дано не я пуснат във филма преди да са се сдобрили.

# 188
  • в очите на дъщеря си
Нали после Еми май беше писала ако не греша, че това момиче щяло да бъде с друга роля, а не сестра му. Както и да е мирише ми на ревност, но дано не я пуснат във филма преди да са се сдобрили.

е поне една лъжичка лИбоф ще ни дадат

# 189

Вили , яко си на черешата а newsm68 newsm68 newsm68
Ами като те гледам и ти си се качила горе  Naughty  даже малко ми пречиш що си дошла на моето клонче  hahaha hahaha ще се счупи  Mr. Green черешката е още млада

# 190
r0z0wka  честита премяна
Мерси , мерси .. До сега никога не съм си избирала нови дрешки с такъв кеф  Mr. Green Чаатай направо  Crazy Crazy

# 191
r0z0wka  честита премяна
Мерси , мерси .. До сега никога не съм си избирала нови дрешки с такъв кеф  Mr. Green Чаатай направо  Crazy Crazy
Много си хубава  Hug а за Чагатай нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes

# 192
Абе със Слави сме се уредили, лесно му ходим на турнетата, hahaha по-скоро той идва при нас,....ама кажете какво ще правим с моята любов Михалис   Whistling Може да съм пропуснала новото попълнение във филма, нооо не пропуснах, че дъщерята го е уважила днес.  Mr. Green

Гледам навсякъде е правил концерти, само при нас не се е вясвал. Той какво си мисли, hahaha и ние ще му пеем песните. Аз ще се подготвя подобаващо. Mr. Green

Ако скоро не дойде, аз отивам при него.  Crossing Arms

# 193
  • в очите на дъщеря си
ВИЛИИИИ  hahaha hahaha hahaha

# 194
  • Сливен

хубава е
тази е моята любима
bowuu

Общи условия