Хайд Парк 6

• 53 766
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде в България
Много готин виц! Joy

Кристи, а захар слага ли се?/питам в киселото мляко/. Никога не съм използвала желатин Embarassed/ може да е сладък, но аз не знам/.

# 106
и аз се посмях Joy

# 107
Слага се по вкус. Аз този път ползвах готови желета, те са си подсладени и стана даже още по-лесно.

# 108
по повод моята хламидия и дето се чудя откъде  я имам  един приятел ми разказа много готин виц.Мъж и жена след 20 г семеен живот правят секс все на загасена лампа.На жената и писнало и решила да провери какво става.Изведнъж светнала лампата и вижда как мъжа и седи на едно столче с виб....р в ръка.Жената ядосано го пита какво точно прави.Мъжът и отговорил:
Ще ти отговоря,но ти първо ми кажи от кого са децата!

# 109
  • Варна/UK
От ония, дето е неуморен - вибратора Joy Joy

# 110
лелеееееееееееееееееее, личи си, е иде пролет. кат котки сте Joy

молим, секс и вибратор не са нецензурни думи. нецензурна дума е онова дет почва с е и завъшва също на е. пфу, ама и аз съм една прУстачкЪ hahaha
вицовете, макар и вулгарни са адски свежи. аз знам един друг, обаче е наистина най-вулгарният виц, който съм чувала и няма да ви го кажа. даже аз се изчервявам като го разказвам Blush

# 111
Стана ми доста любопито какъв е? Laughing

# 112
  • София
матоооооооооооооооооо ще оставиш децата ми без козунак  #Cussing out Mr. Green

# 113
Нарочно е! Крие си рецептите като бургаска домакиня  Twisted Evil

След тежката вечер, реших да не губя тренинг - завлекох детето, мъжо и приятели  на театро - мина прекрасно, детето искаше да се качи на сцената - финално успя Mr. Green. После заспа на пода в ресторанта.

Беше супер - ще повторим  Grinning

След Великден - ще го пробваме на рок клуб - ако издържи - здравей отново съвместен нощен живот  nuts ... че досега верно, не сме се оставили, ама го карахме поотделно

# 114
  • София
e сега ша ти викна закрила на детето, освен ако не убедиш мата да дава рецептата, че в петък съм обещала да вапцам яйца и да месим и плетем козунаци (те много обичат да месят - питките ги правят като кюфтета - пляскат ги добре да се сплескат  Joy)

ПП Атакувах я и по скайп, ако някай има фейсбук, да я атакува и там Mr. Green

# 115
аааа моите две години изтекоха - кака се ожени  Mr. Green

нЕкви специални ли са тез козунаци - искаш ли рецепта за машина за хляб?

# 116
  • София
да, за машина за хляб - прост козунак, без екстри - толкова си мога само  Sad

ПП И синът ми заръча - мамо, и с много сол отгоре, като тези, дето ни ги дават в детската  Joy Joy Joy

# 117
Аааа, аз на Мата имам Фейса, дала го е две-три страници назад... Ама Фуси не ме приема newsm78 Защо ли newsm78

# 118
защото като влиза нищо не проверява ...  Laughing

# 119
и мен не ме е приела май, или ме е приела newsm78
старост-нерадост.

ще дам бе, рецепта...споко. нали трябва да е качествена, пробана. а тя е в черния тюфтер, дето квато съм изкуфяла не го знам де е Joy

фусии, браус. никола е пич. и аз искам така, ама тук ако изведеш детето след 21 и те гледат все едно си някакъв сериен убиец...

Общи условия

Активация на акаунт